Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Викрутка акумуляторна BEST (Silver) BST-9911+

Код:645337
Немає в наявності
Викрутка акумуляторна BEST (Silver) BST-9911+ фото
Викрутка акумуляторна BEST (Silver) BST-9911+ фото
Викрутка акумуляторна BEST (Silver) BST-9911+ фото
Викрутка акумуляторна BEST (Silver) BST-9911+ фото
-41%
Вигода 704 ₴
cashback iconКешбек 9 ₴
995

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Швидко. Зручно. Надійно

Займаєтеся ремонтом гаджетів? Тоді вам точно стане у пригоді BEST 9911+ – акумуляторна викрутка з набором біт та аксесуарів. Її електричний двигун, який розвиває швидкість до 150 об/хв, зробить розбирання/збирання дрібної техніки максимально швидким там зручним.

 

До комплекту входить:

  • Акумуляторна викрутка
  • 55 біт з різними шліцами
  • Насадка-подовжувач
  • Транспортувальний кейс
  • Магнітний килимок
  • Намагнічувач
  • Кабель для зарядки

Потужна викрутка

Конструкція сучасних пристроїв може містити десятки гвинтів. Відкручування кожного звичайною викруткою займає багато часу та сил. Рішенням проблеми стане акумуляторна викрутка з двигуном постійного струму, що підтримує швидкість обертання до 150 об/хв. На кожен гвинт підуть лічені секунди, а вільний час можна використовувати для інших справ.

 

Особливості:

  • Швидкість обертання – до 150 об/хв
  • Корпус з алюмінієвого сплаву
  • 5-6 годин автономної роботи
  • Індикатор рівня заряду
 

Місткий акумулятор

Викрутка розрахована на інтенсивне використання. Вбудований акумулятор забезпечує 5-6 годин автономної роботи, а світлодіодний індикатор допомагає контролювати рівень заряду. Зарядка від USB кабелю дозволяє поповнювати запаси енергії від мережевого адаптера для смартфона, персонального комп'ютера або Power Bank.

 

Біти на будь-який випадок

Смартфони, ПК, дрони, фото- та відеокамери, радіокеровані іграшки – кожна техніка має свою специфіку. Тип гвинтів може залежати навіть від конкретного виробника та моделі. Будьте готові до будь-якої ситуації. Викрутка укомплектована набором з 55 біт з різними шліцами та насадкою-подовжувачем. Вони виготовлені з легованої сталі S2, яка вирізняється високою міцністю.

 

Практичний кейс

Щоб інструменти було легко знайти у потрібний момент, необхідний порядок. Розробники передбачили футляр з окремими відсіками для викрутки та кожної біти. Він має знімні стінки на магнітах та габарити 200 х 95 х 23 мм, що можна порівняти з невеликим клатчем. Аксесуар зручний як для зберігання, так і для транспортування.

 

Додаткові фішки

Щоб ви не загубили дрібні болти під час розбирання пристрою, викрутка укомплектована магнітним килимком. Його поверхня притягує всі металеві дрібниці. Також у наборі є спеціальний девайс, за допомогою якого можна намагнічувати й розмагнічувати деталі та інструменти. Переходьте на новий рівень комфорту та ефективності.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид пристрою
Тип пристрою
Джерело живлення

Габарити і колір

Вага

210 г

Найпопулярніші запити в категорії Викрутка акумуляторна BEST (Silver) BST-9911+