Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Лопата NexTool NE20033 туристична, cкладна

Код:694207
Архiв
Лопата NexTool NE20033 туристична, cкладна фото
Лопата NexTool NE20033 туристична, cкладна фото
Лопата NexTool NE20033 туристична, cкладна фото
Лопата NexTool NE20033 туристична, cкладна фото
Лопата NexTool NE20033 туристична, cкладна фото
Лопата NexTool NE20033 туристична, cкладна фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 4 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Копає, оре, пиляє і ріже - все в одному

Універсальний помічник

Багатофункціональну складану лопату NexTool можна просто покласти в багажник автомобіля на всякий випадок, а можна сміливо вирушати з нею у далекі походи та експедиції - у будь-якому випадку вона покаже себе з найкращого боку. На дачі їй можна знайти роботу по саду, в машині вона допоможе виїхати зі складної ситуації, а в поході вона і гілок нарубає, і яму викопає, і навіть допоможе захистити себе за потреби, займаючи зовсім небагато місця і даючи всі необхідні інструменти для роботи.

Матеріали для важкої роботи

Найвища точність та якість

У багатофункціональній лопаті Nextool сама лопата і кирка виконані з високовуглецевої сталі 2Cr13, центральна трубка - з авіаційного алюмінію 6061-T6, а трикутна ручка - з міцної сталі Q235. Всі матеріали ретельно підбиралися за властивостями і характеристиками, а поверхня кожного елемента пройшла ретельну обробку. Лопата і кирка з високовуглецевої сталі абсолютно не бояться зносу, корозії та високої температури. Алюмінієва трубка особливої конструкції забезпечує інструменту не лише легкість, а і міцність та зручність використання при тривалій роботі.

Зручна та ергономічна форма

Все продумано до дрібниць

Лопата з V-подібним вістрям легко врізається і розриває грунт. Трикутна ручка дозволяє утримувати інструмент у будь-якому зручному положенні, заощаджуючи сили. А пилка з різноспрямованими зубцями швидко і рівно пиляє при кожному русі.

Міцна та надійна

Проста у використанні

Система кріплення багатофункціональної складаної лопати NexTool абсолютно не боїться вібрацій та різких поштовхів під час роботи, забезпечуючи міцну фіксацію в обраному положенні без люфтів та розгойдування. Не потрібно мучитися з інструкціями - достатньо взяти і повернути фіксатор, потім поставити лопату, мотику, кирку або гак у потрібне положення, а потім так само швидко загорнути фіксатор назад, швидко готуючи інструмент до нового завдання.

Складається і заощаджує місце

Продумана форма

Багатофункціональна складана лопата NexTool складається з трьох сегментів, у складеному стані її загальна довжина не перевищує 21 см, завдяки чому їй легко знайти куточок в багажнику, ящику для інструментів або рюкзаку. Всього одна лопата допоможе впоратися з безліччю різноманітних складнощів та викликів, також заощадивши гроші на покупку інших інструментів.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид пристрою
Тип пристрою
Джерело живлення
Потужність

Ні

Додаткова інформація

Складна

Габарити і колір

Габарити

503 х 128 мм

Вага

800 г