Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Тостер Kenwood TCX 751 (White) 0W23011055

Код:670967
Немає в наявності
Тостер Kenwood TCX 751 (White) 0W23011055 фото
Тостер Kenwood TCX 751 (White) 0W23011055 фото
cashback iconКешбек 31 ₴
3 199
Колір
Black фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ВИЗНАНИЙ БРЕНД

Тостер Kenwood TCX751 входить в лінійку надзвичайно популярних в нашій країні дизайнерських товарів серії kMix. Ви дізнаєтеся його з першого погляду по ефектним строгим лініям металевого корпусу. Це класичне рішення, перевірене часом, вибрано не тільки з міркувань естетики. У процесі повсякденної експлуатації метал практично не схильний до зношування, не затирається і відрізняється стійкістю до зовнішнього впливу. Крім того, тостер відмінно виглядає в поєднанні з іншими товарами компанії Kenwood серії kMix. Далеко не останьою перевагою є його приваблива ціна.

 

ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ І ПРОСТОТА ВИКОРИСТАННЯ

Потужність пристрою становить вагомі 900Вт. Два слоти з комфортним ліфтом для підйому тостів, дозволяють з двох скибочок хліба всього за кілька хвилин приготувати основу для легкого сніданку. Ніякої небезпеки обпектися, адже достатньо лише підняти ліфти і з легкістю витягти хрусткі тости. Причому всі крихти залишаться на спеціальному знімному піддоні, потім їх можна без зусиль прибрати.

РЕГУЛЮВАННЯ СТУПЕНІВ ОБЖАРЮВАННЯ

Ваш тост ніколи не пригорить, адже можна заздалегідь задати бажаний ступінь прожарювання. Після досягнення заданого значення, тостер автоматично відключиться. Є й додаткові можливості, доступні буквально одним натисканням кнопки: нагрівання - якщо побажаєте розігріти вже готові тости або булочки (в комплекті є стійка і для тостів, і для булочок), просто виберіть цю функцію.

  • нагрівання - якщо побажаєте розігріти вже готові тости або булочки (в комплекті є стійка і для тостів, і для булочок), просто виберіть цю функцію.
  • bagel (бублик) - обсмажування тільки з одного боку. Дуже зручно, якщо ви наприклад, не хочете, щоб розтануло масло на тості, але сам він був досить гарячим.
  • розморожування. Скориставшись окремо встановлюється гратами, можна розморозити заморожений хліб.
  • відміна. Допускається примусове виключення тостера і негайний скидання заданої програми готування.

Характеристики

Загальні характеристики

Кількість відділень
Кількість ступенів підсмажування
Матеріал корпусу

Метал

Колір
Потужність

Зручність використання

Розміри та комплектація

Габарити

25,7 x 27,2 x 16 см

Вага

2,54 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера