Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Ліжко PETKIT FOUR SEASON PET BED size S-M (NEW)

Код:680473
Немає в наявності
Ліжко PETKIT FOUR SEASON PET BED size S-M (NEW) фото
Ліжко PETKIT FOUR SEASON PET BED size S-M (NEW) фото
Ліжко PETKIT FOUR SEASON PET BED size S-M (NEW) фото
Ліжко PETKIT FOUR SEASON PET BED size S-M (NEW) фото
Ліжко PETKIT FOUR SEASON PET BED size S-M (NEW) фото
Ліжко PETKIT FOUR SEASON PET BED size S-M (NEW) фото
Ліжко PETKIT FOUR SEASON PET BED size S-M (NEW) фото
Ліжко PETKIT FOUR SEASON PET BED size S-M (NEW) фото
-9%
Вигода 100 ₴
cashback iconКешбек 9 ₴
999
Модель

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ліжко PETKIT FOUR SEASON PET BED

PETKIT FOUR SEASON – відмінне ліжко для домашніх тварин, яке забезпечить їм комфортний відпочинок круглий рік. Унікальна модульна конструкція з двосторонньою подушкою прекрасно пристосована до різних сезонів. А якісні сучасні матеріали і міцна конструкція, яка добре зберігає свою форму, подовжують термін служби аксесуара. Це ліжко припаде до душі вашому чотириногому другові й подарує йому спокійний глибокий сон за будь-якої погоди або пори року.

Особливості:

  • Високоякісна піна з ефектом пам'яті з бамбукового вугілля
  • Двостороння внутрішня подушка для різних сезонів
  • Практична модульна конструкція
  • Чохол на внутрішній подушці, який можна прати в машині
  • Петля для зручного перенесення та сушіння

Для будь-якої пори року

Дизайн ліжка PETKIT FOUR SEASON поєднує в собі естетичну привабливість та практичну модульну конструкцію, що включає стійку основу з бортиками і внутрішній двосторонній матрац. Останній зроблений з піни з ефектом пам'яті високої щільності і має тривимірний хвилеподібний рельєф, що забезпечує тварині ортопедичну підтримку. Сформовані в одне ціле високоеластичні панелі з усіх чотирьох сторін тримають форму ліжка і додатково підтримують голову тварини. А вентиляційні отвори по всій площі нижньої подушки забезпечують ще й вільну циркуляцію повітря. Тому це ліжко стане дійсно гарним аксесуаром для вашого улюбленця.

Матрац Double Comfort

Двостороння конструкція подушки дозволяє пристосувати ліжко до потреб вашого вихованця. Так, одна сторона оброблена м'яким, зігріваючим флисом, який стане в нагоді у холодну пору року. Він вільно пропускає повітря і не вбирає вологу, і при цьому відмінно зберігає тепло. А друга покрита щільною лляною тканиною. Повністю повітропроникна, вона залишиться прохолодною навіть у спеку, тому стане відмінним вибором для літнього сезону.

Подушка з піни з ефектом пам'яті

Високоякісна піна з ефектом пам'яті з бамбукового вугілля дозволяє ліжкові ідеально підлаштовуватися й приймати форму тіла вашого улюбленця. Вона рівномірно розподіляє вагу, забезпечує відмінну підтримку і повне розслаблення. Крім того, в ній не заводяться грибки і паразити, оскільки цей матеріал має антибактеріальний ефект.

Легко підтримувати в чистоті

Чохол на внутрішній подушці можна в будь-який момент зняти і випрати у пральній машині. Що забезпечує зручність в експлуатації і чистоту спального місця вашої домашньої тварини.

Практичні деталі

PETKIT FOUR SEASON – це по-справжньому якісний аксесуар, зроблений з ретельною увагою до кожної деталі. Так, нижня частина лежака оброблена спеціальним нековзким покриттям, яке робить його стійким. Акуратно заховані блискавки не заважають тварині і не псують зовнішній вигляд аксесуара. А спеціальна петля дозволяє підвісити і легко просушити чохол після прання.

Характеристики

Основні характеристики

Для кого
Призначення
Тип пристрою
Взаємодія зі смартфоном

Ні

Можливості підключення

Ні

Сумісність

Ні

Матеріал

Поліестер

Особливості

Високоякісна піна з ефектом пам'яті з бамбукового вугілля; Двостороння внутрішня подушка для різних сезонів; Практична модульна конструкція; Чохол на внутрішній подушці, який можна прати в машині; Петля для зручного перенесення та сушіння

Живлення

Джерело живлення

Ні

Габарити і вага

Габарити (ШхВхГ)

67 х 51 х 12,5 см

Колір

Блакитний

Комплектація

Ліжко

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Ліжко PETKIT FOUR SEASON PET BED size S-M (NEW)