Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків3
Питання-відповіді1

Поїлка PETKIT Electric Pet Cat/Dog EVERSWEET 3

Код:658617
Немає в наявності
Поїлка PETKIT Electric Pet Cat/Dog EVERSWEET 3 фото
Поїлка PETKIT Electric Pet Cat/Dog EVERSWEET 3 фото
Поїлка PETKIT Electric Pet Cat/Dog EVERSWEET 3 фото
cashback iconКешбек 27 ₴
2 799

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ніякої спраги

PETKIT Electric Pet Cat/Dog EVERSWEET 3 – оновлена версія популярної поїлки для домашніх тварин, яка отримала покращену конструкцію та стильний дизайн. З нею ваш вихованець не буде страждати від спраги, поки нікого немає вдома. А 3-ступінчаста система фільтрації гарантує, що вода у пристрої буде смачною та безпечною для здоров'я.

Особливості:

  • 3-ступінчаста система фільтрації
  • Об’єм бака для води – 1,35 л
  • Безпечні матеріали
  • Низький рівень шуму – до 30 дБ
  • Аварійне живлення від 5 батарейок ААА

Зручний формат

Як і попередня версія поїлки від PETKIT, нова модель виконана у форматі питного фонтанчика, в якому вода постійно циркулює і насичується киснем. Це створює враження природного джерела, комфортне для тварин. Компактні габарити роблять поїлку оптимальним варіантом для котів та невеликих собак.

Система фільтрації

Якість води впливає не лише на її смак, а і на здоров'я улюбленця. Тому поїлка оснащена триступеневою фільтрацією. Сітчастий фільтр очищує воду від механічних частинок, вугільний видаляє неприємні запахи та присмаки, а іонообмінні смоли пом'якшують воду, нейтралізуючи іони солей жорсткості та важких металів.

Якісні матеріали

Елементи системи циркуляції води виконані з нержавіючої сталі 304 та інноваційного матеріалу Tritan, який використовується у виробництві дитячого посуду. Завдяки цьому ви можете бути впевнені у цілковитій безпеці поїлки для вихованця. Крім того пристрій живиться низькою напругою 5 вольтів, що виключає небезпеку ураження струмом.

Все під контролем

Серйозні перебої енергопостачання не залишать вашого вихованця без води. В EVERSWEET 3 передбачено аварійне живлення від 5 батарейок форм-фактора ААА (продаються окремо). Також поїлка оснащена світлодіодними датчиками, які повідомляють про необхідність поповнити запаси води, замінити фільтр або батарейки.

Низький рівень шуму

Встановити поїлку для домашнього улюбленця можна у будь-якому куточку вашого житла, адже її робота нікого не потривожить. У третьому поколінні EVERSWEET рівень шуму знизився з 40 до 30 дБ, що можна порівняти з тихою розмовою або шелестом паперу. А циліндрична форма корпусу із заокругленими краями органічно впишеться у будь-який інтер'єр.

Характеристики

Основні характеристики

Для кого
Призначення
Тип пристрою
Матеріал

Пластик

Особливості

Об'єм: 1,8л; Вхід адаптера постійного струму: 5 В постійного струму; Вихід: DC5V; Потужність: 2 Вт; Кабель живлення: USB-кабель

Живлення

Джерело живлення

Габарити і вага

Габарити (ШхВхГ)

1980 х 1950 х 1550 мм

Колір

Білий

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Поїлка PETKIT Electric Pet Cat/Dog EVERSWEET 3