Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Миска-дозатор для тварин PETKIT Smart Pet Bowl (White)

Код:641696
Є в наявності
Миска-дозатор для тварин PETKIT Smart Pet Bowl (White) фото
З карткою Sense bank вигідніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
З карткою ПУМБ вигідніше
-32%
Вигода 350 ₴
cashback iconКешбек 7 ₴
1 099
749
Колір
Dots фото
Gray & White фото
White фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Розумна миска для тварин PETKIT PET Fresh Metal

Petkit миска-ваги для тих хто стежить за правильним харчуванням свого вихованця до грама! Миска забезпечує точний контроль за харчуванням без додаткових вагів та пристосувань. Миска-ваги Petkit оснащена РК дисплеєм та датчиком ваги, розташованими у нековзких ніжках.

Міцна та надійна

Виконана з міцного антибактеріального пластику спеціально розробленого для використання у даному напрямку, і володіє підвищеними показниками захисту від бактерій. Матеріал BioCleanAct сертифікований за міжнародними стандартами, і абсолютно безпечний для тварин та людей.

Антибактеріальний ефект

BioCleanAct ™ - новий антибактеріальний матеріал з органічного сімейства. Він може стримувати ті бактерії, які постійно викликають діарею, такі як Escherichia coli, Staphylococcus aureus Rosenbach і так далі. У порівнянні з іонами срібла (Ag +) він безпечніший та ефективніший з точки зору антибактеріальних засобів.

Мийка? Не проблема!

Миска Petkit водонепроникна, зовнішній екран зі спеціальним захистом, кнопки розташовані всередині, герметичний акумуляторний ящик, дренажний отвір на дні корпусу випускає конденсат і забезпечує повітрообмін. Це дозволяє вільно мити миску-ваги вручну, як будь-який столовий прибор (температура води при митті не повинна перевищувати 50°С).

Батарейки вистачить на два роки

Хоча це електронний пристрій, вам не потрібно заряджати його або постійно міняти батарейки. Що стосується споживання енергії, то пара лужних батарейок AAA може підтримувати роботу чаші, залежно від частоти використання до двох років.

Зручність та комфорт для ваших тварин

Сама чаша миски Petkit має U-подібний дизайн, який запобігає розливанню води та висипанню корму. Висота та ступінь відкриття роблять миску більш зручною для домашніх тварин. Після тестування різних порід собак та котів, у тому числі з пласкими мордочками, край чаші нахилений на 5 градусів, що робить її зручною для насолоди їжею.

Характеристики

Основні характеристики

Для кого
Призначення
Тип пристрою
Взаємодія зі смартфоном

Ні

Можливості підключення

Ні

Сумісність

Ні

Матеріал

Пластик

Особливості

Обсяг: 1 л

Живлення

Джерело живлення

Габарити і вага

Габарити (ШхВхГ)

17,9 x 17,9 x 6 см

Вага

0,465 кг

Колір

Білий

Найпопулярніші запити в категорії Миска-дозатор для тварин PETKIT Smart Pet Bowl (White)