Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Акумуляторна батарея Wuben 4 800mAh (21700)

Код:638321
Архiв
Акумуляторна батарея Wuben 4 800mAh (21700) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-98%
Вигода 489 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Завжди краще мати під рукою запасний акумулятор для ліхтарика. У поході, на риболовлі або вдома, він допоможе уникнути неприємної ситуації. Наприклад, резервний акумулятор знадобиться якщо встановлена в ліхтарику батарея раптово розрядиться або, коли потрібен додатковий запас енергії. А також може стати заміною штатного акумулятора, коли той вийде з ладу.

 

Надійне джерело живлення

Акумулятор WUBEN 4800 мАг (17,76 Втгод), вирізняється високою струмовіддачею (до 20 А) і розроблений спеціально для застосування у потужних ліхтарях та інших приладах з високим рівнем споживання струму. Він виконаний у форматі 21700, відрізняється великою енергоємністю, якістю виготовлення та високою надійністю компонентів. Крім того, він має ресурс у понад 500 циклів розряду, що позбавить вас від частої покупки та заміни акумуляторів.

 

Максимальний рівень захисту

Велику увагу приділено захисту акумулятора та безпеці його використання. WUBEN (21700) оснащений електронною платою із захистом від усіх найпоширеніших проблем: перезаряду, короткого замикання, перегріву. Це допомагає продовжити термін служби батареї і зробити її експлуатацію максимально безпечною.

 

Особливості:

  • Велика ємність та висока якість компонентів
  • Чудове джерело безперебійного живлення для ліхтарика або інших пристроїв, сумісних з елементами живлення формату 21700
  • Вбудована плата захисту від короткого замикання, надмірної зарядки і розрядки, перегріву
  • Тривалий термін служби батареї: до 500 циклів розрядки
  • Стабільна робота при низьких та високих температурах

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Типорозмір
Ємність акумулятора, мАг

4800 мАгод

Робоча напруга

3,7 В

Кількість в упаковці

1

Додаткова інформація

Відмінне джерело безперебійного живлення для ліхтарика або інших пристроїв, сумісних з елементами живлення формату 18650; Вбудована плата захисту від короткого замикання, надмірної зарядки і розрядки, перегріву; Тривалий термін служби батареї: до 500 циклів розрядки; Стабільна робота при низьких і високих температурах

Найпопулярніші запити в категорії Акумуляторна батарея Wuben 4 800mAh (21700)