Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Чохол AirTag Loop (Deep Navy) MHJ03ZM/A

Код:688763
Немає в наявності
Чохол AirTag Loop (Deep Navy) MHJ03ZM/A фото
cashback iconКешбек 12 ₴
1 299
Колір
Deep Navy фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

AirTag – це зручний і швидкий спосіб тримати під контролем важливі і цінні речі. Або шукати ті, що загубилися. Достатньо лише прикріпити мітку до того предмету, який ви хочете відстежувати, і завжди зможете знати, де він знаходиться за допомогою вашого iPhone. А щоб було простіше використовувати AirTag, доповніть мітку невеликим, але стильним аксесуаром у вигляді фірмового чохла.

 

Практичний і елегантний

Незалежно від обраного формату аксесуара (брелок, шкіряна або силіконова петля), він відмінно доповнить AirTag. Чохол щільно облягає бездротову мітку, тому ви можете не турбуватися про її випадання. І при цьому перетворює пристрій в елегантне доповнення до ваших речей.

 

Кращі матеріали

Для виготовлення аксесуарів були використані тільки найякісніші та надійні матеріали. Залежно від виду чохла, в них поєднуються висококласна нержавіюча сталь і спеціально вироблена натуральна шкіра або легкий і міцний поліуретан. AirTag в такому оформленні буде органічно виглядати як на зв'язці ключів, так і на рюкзаку або валізі. А ви зможете в будь-який момент відстежувати всі свої речі.

Характеристики

Основні характеристики

Тип аксесуара
Матеріал
Комплектація

Брелок-підвіска для AirTag

Додаткова інформація

Легкий і міцний брелок з поліуретану дозволяє повісити AirTag на сумку і надійно там закріпити. Брелок щільно облягає контури AirTag, не даючи йому випасти. А значить, ви завжди будете знати, де ваша сумка

Найпопулярніші запити в категорії Чохол AirTag Loop (Deep Navy) MHJ03ZM/A