Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Камера для стрімінга 2E Gaming QUAD HD 2K LED (2E-WC2K-LED)

Код:687755
Очікується
Камера для стрімінга 2E Gaming QUAD HD 2K LED (2E-WC2K-LED) фото
Камера для стрімінга 2E Gaming QUAD HD 2K LED (2E-WC2K-LED) фото
Камера для стрімінга 2E Gaming QUAD HD 2K LED (2E-WC2K-LED) фото
Камера для стрімінга 2E Gaming QUAD HD 2K LED (2E-WC2K-LED) фото
Камера для стрімінга 2E Gaming QUAD HD 2K LED (2E-WC2K-LED) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 9 ₴
960

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Поза конкуренцією

Ведете прямі трансляції або записуєте контент для відеоблогів на своєму робочому місці? Досягти кращої якості картинки та звуку допоможе веб-камера для стрімінгу 2E Gaming QUAD HD 2K LED. Вона отримала висококласний оптичний сенсор з роздільною здатністю 2560x1440 пікселів, всеспрямований мікрофон з шумопоглинанням та налаштовуване світлодіодне підсвічування.

Особливості:

  • Оптичний сенсор з роздільною здатністю 2560x1440 (2K);
  • Кільцеве LED-підсвічування з 3 рівнями яскравості;
  • Всеспрямований мікрофон з шумозаглушенням;
  • Індикатор активності камери;
  • Кліпса із захистом від подряпин;
  • Довжина кабелю – 1,5 метра

Бездоганна картинка

Стріми, відеоподкасти та конференції – цій моделі під силу будь-яке завдання. Матриця камери підтримує роздільну здатність 2560x1440 пікселів при частоті 30 кадрів за секунду, забезпечуючи чудову деталізацію відеозаписів. Крім того, пристрій має вбудований автофокус, а тому навіть при самому емоційному спілкуванні кадри залишатимуться чіткими.

Індивідуальне освітлення

Достатнє освітлення є незмінною умовою для отримання відмінної картинки і творці веб-камери врахували цей фактор. У ній встановлене кільцеве світлодіодне підсвічування з 3 рівнями яскравості. Завдяки цьому вас буде добре видно у будь-яку пору доби, а витрати на додаткові джерела світла можна виключити з бюджету.

Вбудований мікрофон

Щоб підписники та співрозмовники могли вас не лише бачити, а і чути, камера оснащена чутливим всеспрямованим мікрофоном з вбудованим шумопоглинанням. Тому 2E Gaming QUAD HD 2K LED порадує високою якістю передавання голосу, дозволяючи своєму власникові стрімити і створювати контент на високому рівні.

Продумана конструкція

В цьому пристрої продумана кожна деталь. Так, вдосконалена кліпса веб-камери надійно фіксується на корпусах різних моніторів, в тому числі ультратонких. При цьому гумові накладки на контактних поверхнях запобігають подряпинам. А про вашу конфіденційність потурбується індикатор активності камери, який світиться під час ведення зйомки.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Сумісність
Інтерфейс

USB

Додаткова інформація

Вбудований мікрофон з шумопоглинання; Кількість мегапікселів: 4; Фокусування: автофокус; Дозвіл відео: 2560x1440 (2K); Частота кадрів: 30 кадр/с; Формат файлів: MJPG, YUV2; Підсвічування: LED (сенсорна регульована кільцева); Сенсор OmniVision OV4689

Габарити і колір

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Камера для стрімінга 2E Gaming QUAD HD 2K LED (2E-WC2K-LED)