Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Салазки для крісла Playseat Evolution (R.AC.00072)

Код:681622
Очікується
Салазки для крісла Playseat Evolution (R.AC.00072) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 19 ₴
1 944

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Полозки для крісла Playseat Evolution

Поліпшите свій ігровий досвід з фірмовими полозками для сидіння Playseat®. Цей модуль сумісний практично з усіма моделями, включаючи Evolution та Revolution, простий в установці і дозволяє користувачам відрегулювати своє гоночне крісло для водіїв різного зросту. При цьому налаштування крісла легко здійснюється за допомогою ручки, яка працює так само, як і в автомобільному сидінні. З цим додатковим аксесуаром вся сім'я зможе насолодитися гострими відчуттями від серйозних ігор в сучасному кріслі від Playseat®.

Особливості:

  • Кнопки збоку для зсуву і блокування;
  • Сумісні з моделями Playseat® Evolution, Playseat® Revolution, Playseat® Project CARS, Playseat® Gran Turismo, Playseat® Forza Motorsport, Playseat® WRC і Playseat® Air Force;
  • Діапазон регулювання: вперед на 140 мм, назад на 90 мм;
  • Довжина слайдера: 34,5 см

Для всієї родини

Полозки для крісла Playseat® – це корисний аксесуар, який дозволяє користувачам адаптувати своє ігрове крісло під водіїв різного зросту, змінивши відстань від сидіння до керма і педалей. Що дає можливість всім членам сім'ї або друзям вільно користуватися одним кріслом і в повній мірі насолоджуватися ефектними перегонами або захоплюючими повітряними віражами в іграх. Крім того, сідати в гоночне сидіння Playseat® і вставати з нього також буде простіше, якщо ви звільните більше місця.

Зручний механізм як у справжньому авто

Переміщайте своє крісло Playseat® вперед і назад, як у справжньому автомобілі. Ці фірмові полозки дозволяють зрушити сидіння на 140 мм вперед або 90 мм назад. А регулююча ручка з подвійним блокуванням працює так само, як у стандартного автомобільного крісла. Тому вам не доведеться вставати з місця, щоб налаштувати положення сидіння для більшого комфорту під час гри.

Широка сумісність

Цей аксесуар розроблений компанією Playseat® і підходить для всіх крісел Playseat® (крім F1), в тому числі і для гоночних моделей Evolution і Revolution. Тому проблем з сумісністю не виникне. А оскільки полозки кріпляться за допомогою всього чотирьох гвинтів, їх установка буде максимально простою і не потребуватиме особливих пристосувань для монтажу.

Характеристики

Основні характеристики

Габарити і колір

Габарити

Довжина слайдера: 34,5 см

Вага

2,2 кг

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Салазки для крісла Playseat Evolution (R.AC.00072)