Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Питання-відповіді4

Охолоджуючий стенд Gamesir PS4 Slim/Pro + зарядка для джойстиків PS DualShock 4 (GSW60P430)

Код:637865
Архiв
Охолоджуючий стенд Gamesir PS4 Slim/Pro + зарядка для джойстиків PS DualShock 4 (GSW60P430) фото
Охолоджуючий стенд Gamesir PS4 Slim/Pro + зарядка для джойстиків PS DualShock 4 (GSW60P430) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-71%
Вигода 850 ₴
cashback iconКешбек 3 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Стенд Gamesir PS4 Slim/Pro + зарядка для джойстиків PS DualShock 4

Бажаєте отримати більше вільного місця, встановивши ігрову консоль вертикально? Вам допоможе GameSir PS4 Slim/PS4 Pro. Цей девайс не лише подбає про раціональне використання простору, а й забезпечить вентиляцію консолі та зарядку геймпадів. Додаткові порти USB дозволяють під’єднати периферійні пристрої.

Особливості:

  • Для Sony PlayStation 4 Pro та Slim
  • Вбудована система вентиляції
  • Зарядка для двох DualShock 4
  • 2 порти USB 3.0

Розумний дизайн

Вертикальне встановлення ігрової консолі дозволяє більш раціонально використовувати вільне місце, та й зовні багатьом припаде до смаку. Фахівці GameSir подбали про те, щоб стенд не лише відповідав технічним характеристикам приставки, а й органічно вписався в її дизайн. Підставка сумісна з PS4 Pro та PS4 Slim (через комплектний перехідник).

Док-станція

З GameSir PS4 Slim/PS4 Pro ваші геймпади будуть завжди під рукою – і завжди заряджені. Стенд отримав вбудовану док-станцію, яка забезпечує одночасну зарядку двох PlayStation DualShock 4. Слоти для встановлення ігрових контролерів оснащені світлодіодними індикаторами, що відображають успішність під’єднання.

Додаткові можливості

Бажаєте під'єднати до ігрової консолі мишу або клавіатуру? Для GameSir PS4 Slim/PS4 Pro це не проблема. Підставка обладнана двома портами USB 3.0, які дозволяють під’єднувати до Sony PlayStation 4 різноманітні периферійні пристрої. Крім передавання даних порти можна використовувати для зарядки гаджетів.

Система вентиляції

При багатогодинний грі збільшується ймовірність перегріву консолі, що може негативно впливати на приставку. Тому у стенді передбачена система вентиляції з двома кулерами. Вона сприяє кращій продуктивності та запобігає передчасній поломці консолі. За потреби вентиляцію можна вимкнути, скориставшись вимикачем на корпусі пристрою.

Досконалість у деталях

Кожен елемент цього пристрою продуманий таким чином, щоб забезпечити максимальний комфорт у повсякденному використанні. Підставка отримала прогумовані ніжки, які запобігають ковзанню на гладких поверхнях. Вага 504 грами спрощує її перенесення.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Сумісність
Інтерфейс

USB

Додаткова інформація

Система вентиляції з двома кулерами; Вбудована зарядна станція для двох контролерів; Індикація заряду; 2 порти USB 3.0; Прогумовані ніжки, які запобігають ковзанню

Габарити і колір

Габарити

330,2 x 149,9 x 45 мм

Вага

0,504 кг

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Охолоджуючий стенд Gamesir PS4 Slim/Pro + зарядка для джойстиків PS DualShock 4 (GSW60P430)