Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Питання-відповіді1

Чохол для навушників Samsung Buds 2 Water Resistant Cover

Код:695837
Очікується
Чохол для навушників Samsung Buds 2 Water Resistant Cover фото
Чохол для навушників Samsung Buds 2 Water Resistant Cover фото
Чохол для навушників Samsung Buds 2 Water Resistant Cover фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 8 ₴
849

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Надійний захист від пилу і вологи

Помістіть навушники Galaxy Buds Pro або Galaxy Buds Live в чохол Water Resistant Cover і менше турбуйтеся про те, що їх зарядний футляр може намокнути або постраждати від попадання пилу. Чохол створює додатковий рівень пило-та вологозахисту за стандартом IP67.

 
 

Зручне кріплення

Міцний корпус чохла з полікабоната щільно прилягає до корпусу зарядного футляра бездротових навушників і забезпечує його захист з усіх боків. Знімний карабін дозволяє прикріпити навушники до ременя або рюкзаку, тим самим полегшивши їх перенесення.

 
 

*Стійкість чохла Water Resistant Cover до впливу вологи і пилу за стандартом IP67 заснована на випробуваннях в лабораторних умовах: занурення в прісну воду на глибину до 1 метра на термін до 30 хвилин, а також захист від проникнення пилу при впливі повітряного потоку протягом 8 годин. Не рекомендується триваліше використання під водою. Чи не призначені для використання під час плавання і занять водними видами спорту. * Зарядний футляр Galaxy Buds Pro не є пило- та водонепроникним. Тільки безпосередньо самі навушники Galaxy Buds Pro захищені від вологи, але при цьому вони не є пилезахищенності. Якщо навушники Galaxy Buds Pro пошкоджені, їх водонепроникність не гарантовано. Якщо навушники або ваші руки мокрі, їх необхідно ретельно висушити, перш ніж брати в руки або поміщати в зарядний футляр. * Навушники Buds Live і його зарядний футляр повністю не захищені від вологи і пилу.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Сумісний бренд
Сумісна модель
Особливості

Розміри (ШxВxГ): 56.52 x 31.55 x 75.51 мм

Сертифіковано за стандартом IP67

Карабін для кріплення в комплекті

Вага: 36 г

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Чохол для навушників Samsung Buds 2 Water Resistant Cover