Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Акустична система Bose Home Speaker 500 (Silver) 795345-2300

Код:682080
Архiв
Акустична система Bose Home Speaker 500 (Silver) 795345-2300 фото
Акустична система Bose Home Speaker 500 (Silver) 795345-2300 фото
Акустична система Bose Home Speaker 500 (Silver) 795345-2300 фото
Акустична система Bose Home Speaker 500 (Silver) 795345-2300 фото
Акустична система Bose Home Speaker 500 (Silver) 795345-2300 фото
Акустична система Bose Home Speaker 500 (Silver) 795345-2300 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 152 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Стерео з однієї колонки

Два драйвера Bose Home Speaker 500 направлені в протилежні сторони, тому є можливість відображати звук від стіни. В результаті виходить більш широка звукова сцена, ніж у будь-якій іншій колонки. При цьому акустична система настільки потужна, що легко заповнює будь-яку кімнату приголомшливим звуком.

Вбудоване голосове управління

Вбудований голосовий помічник Alexa або Google Assistant дозволяє безпосередньо управляти відтворенням, отримувати інформацію, управляти своїм розкладом т. Д. * Гучна музика на вечірці? Навіть це не проблема для технології уловлювання голосу. Спеціально розроблений масив з 8 мікрофонів дозволяє вловлювати ваші команди незалежно від того, наскільки голосно грає ваша музика. Bose Home Speaker 500 почує вас, навіть якщо вона сама голосно відтворює музику! Ви можете вимкнути функцію голосового управління в будь-який момент, натиснувши кнопку відключення мікрофона на верхній панелі, після чого буде припинено харчування всіх мікрофонів. З відключеним мікрофоном ви можете продовжувати користуватися всіма іншими функціями колонки.

Завжди просте управління

Ви можете управляти Bose Home Speaker 500 не тільки за допомогою голосу. Використовуйте елементи керування на верхній панелі, щоб контролювати відтворення. Ви також можете управляти всім з програми Bose Music. Для додаткової зручності можна налаштувати до шести різних пресетів для плейлистів, інтернет-радіостанцій і ін., Щоб отримувати швидкий доступ до ваших обраним джерелами.

Слухайте те, що любите

З акустичною системою Bose Home Speaker 500 у вас великий вибір, яку музику слухати. Використовуйте ваші улюблені музичні сервіси, такі як Spotify або Amazon Music за допомогою Wi-Fi. Або ж використовуйте Bluetooth або Apple AirPlay 2 для відтворення звуку з телефону або планшета.

Контролюйте відтворення за допомогою програми

За допомогою програми Bose Music ви можете легко переглядати всю доступну музику і легко перемикатися між станціями, плейлистами і сервісами. Крім того, це ще один простий спосіб управління Bose Home Speaker 500. Налаштування пресетів за допомогою програми відбувається дуже легко, тому улюблена музика завжди буде в швидкому доступі. За допомогою програми можна запам'ятати налаштування під кількох користувачів.

Преміальний дизайн

Bose попрацювали не тільки над звуком, але і над зовнішнім виглядом Home Speaker 500. Колонка виглядає так само добре, як звучить. Безшовний корпус з анодованого алюмінію надає колонці вишуканий вигляд, так що Home Speaker 500 ідеально впишеться в будь-яку обстановку.

Зустрічайте нову лінійку Bose

Колонка Bose Home Speaker 500 входить в нове сімейство інтелектуальних динаміків і саундбаров Bose. Всі вони працюють разом, тому ви можете додати новий пристрій, коли хочете підключити музику в новій кімнаті. Пристрої обладнані вбудованим голосовим управлінням Alexa. Також ви можете управляти всім за допомогою програми Bose Music.

*Команди органи управління асистента можуть варіюватися в залежності від країни.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Призначення
Звуковая система

1,0

Сумісність з ОС

Android

iOS

Матеріал корпуса
Захист від вологи

Ні

Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Сумарна потужність
Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворена частота

20 кГц

Еквалайзер

Так

Функції

Наявність смарт-функцій

Так

Можливість зарядки смартфона

Ні

AirPlay

Так

FM радіо

Ні

Годинники

Так

Мікрофон

Так

Інтерфейси

AUX

mini-Jack (3.5 мм)

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Ні

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

20,3 x 17 x 10,9 см

Вага

2,15 кг

Комплектація

Колонка; Силовий кабель

Особливості

Дисплей та 6 передустановок; Стереозвук із широким фронтом з одного гучномовця; Додаток Bose Music із персоналізацією налаштувань; Різні можливості керування голосом, мобільним додатком, кнопками; Мультирум – узгоджена робота з іншими продуктами Bose Smart Speakers

Найпопулярніші запити в категорії Акустична система Bose Home Speaker 500 (Silver) 795345-2300