Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Акустична система Technics SC-C50EE-K

Код:704033
Очікується
Акустична система Technics SC-C50EE-K фото
Акустична система Technics SC-C50EE-K фото
Акустична система Technics SC-C50EE-K фото
Акустична система Technics SC-C50EE-K фото
Акустична система Technics SC-C50EE-K фото
Акустична система Technics SC-C50EE-K фото
Акустична система Technics SC-C50EE-K фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Колір
Black фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Чотири підсилювачі JENO Engine

Чотири підсилювачі JENO Engines забезпечують ідеальну якість звуку через сабвуфер, динаміки середніх та високих частот. Все це дозволяє точно налаштовувати звук і звукове середовище під конкретне приміщення за допомогою Space Tune.

LAPC

LAPC — фірмова технологія Technics для регулювання навантаження на динамік. Ця технологія передбачає вимірювання частотних амплітудно-фазових характеристик під’єднаних до пристрою динаміків та обробку цифрового сигналу для забезпечення ідеального відгуку на імпульс. Параметри, оптимізовані під навантаження НЧ та ВЧ динаміків, заздалегідь задані в обчислювальному контурі LAPC, тим самим забезпечуючи ідеальні частотні та фазові характеристики на всьому діапазоні частот.

Space Tune™

Технологія Space Tune оптимізує відтворення під конкретні умови, тим самим дозволяючи насолоджуватися ідеальним звучанням акустичної системи OTTAVA™ S SC-C50 у будь-якому приміщенні та з будь-якого положення. Крім трьох стандартних режимів відтворення звуку для різних варіантів монтажу системи в корпус пристрою також вбудований мікрофон, що дозволяє оптимізувати відтворення автоматично. Крім цього, для точного виміру та компенсації частотної характеристики може використовуватися і пристрій, що працює на iOS. Все це дозволяє користувачеві насолоджуватися високоякісним звуком незалежно від того, де встановлена акустична система.

Повна сумісність

OTTAVA™ S SC-C50 може відтворювати аудіо з різних джерел: з USB-носія, через аналоговий або цифровий вхід, через Bluetooth, AirPlay 2, Chromecast, Spotify, Tidal, Deezer, інтернет-радіо, а також аудіо, що передається через мережу. Акустична система може під’єднуватися до інших пристроїв для роботи у багатокімнатному режимі, у стереопарі*, через Wi-Fi, а також до пристроїв на iOS та Android, з яких може керуватися через додаток.

Елегантний нестаріючий дизайн

Практичні переваги OTTAVA™ S SC-C50 поєднуються з елегантною конструкцією. Верхня панель з алюмінію збільшує міцність корпусу. Керування пристроєм інтуїтивно зрозуміле та виконується кнопками навколо світлодіодного індикатора. Елегантні грати із заднього боку пристрою підвищують тепловіддачу. Витончена закруглена форма колонки зменшує небажані вібрації та хвилі стоячі в корпусі, забезпечуючи широту поширення звуку. Це дозволяє розміщувати пристрій OTTAVA™ S SC-C50 у будь-якому зручному місці.

Компактна колонка — широке звукове середовище

У вигнутому корпусі вміщено три середньо-, три високочастотні динаміки та один сабвуфер. Спрямовані вліво, вправо та по центру динаміки створюють глибокий стереоефект, забезпечуючи яскраве відтворення вокалу. Ріжок керування спрямованістю дозволяє усунути взаємні перешкоди динаміків та забезпечити широку спрямованість. Співвісні середньо- та високочастотні динаміки забезпечують вертикальну спрямованість з малими частотними перешкодами, попри компактність корпусу.

Потужна архітектура

Три високочастотні динаміки діаметром 1,6 см забезпечують передавання звуків частотою до 50 кГц у високій роздільній здатності. Їх доповнюють передній 12-сантиметровий широкодіапазонний сабвуфер із широким та довгим фазоінвертором. Усього в міцний, посилений скловолокном корпус встановлені сім динаміків, що відтворюють насичений звук по сигналу від 3.1-канального підсилювача.

Подвійний контур електроживлення

Зазвичай для електроживлення використовується один трансформатор, під’єднаний до підсилювача та цифрових контурів. Це призводить до того, що будь-які коливання навантаження або перешкоди в одному контурі викликають такі проблеми і в інших контурах, що погіршує звук. Система живлення даного пристрою включає незалежні контури живлення з комутатором для підсилювача та інших компонентів, що усуває взаємні перешкоди та зменшує вплив шумів та перепадів електроживлення на якість звуку. Крім того, виділення трансформатора в окремий контур дозволяє зменшити довжину контуру і цим додатково скоротити шум.

Широкий вибір стрімінгових сервісів, легкість керування

  • Вбудована підтримка Chromecast. Функція Chromecast відкриває доступ до різних послуг потокового передавання музики на будь-який смак. До цих сервісів можна легко під’єднатися через мобільний додаток, а завдяки тому, що музика надходить безпосередньо на головний пристрій, її якість залишається незмінною.
  • Вбудована підтримка Google Assistant. Якщо в тій же мережі працює пристрій із сервісом Google Voice, для керування роботою OTTAVA™ S SC-C50 (як і для інших функцій) може використовуватися сервіс Google Assistant. Якщо руки зайняті або смартфона нема поруч, керувати пристроєм можна просто голосом.

Багатокімнатний режим і робота у стереопарі

Наявність кількох аудіопристроїв з підтримкою Chromecast дозволяє відтворювати музику у різних приміщеннях як однакову, так і різну для кожної кімнати.

Крім того, за наявності додатка Technics Audio Center та інших пристроїв Technics / Panasonic, сумісних з цим додатком, музику, що передається по Bluetooth, інтернет-радіо або потокове передавання, через вхід AUX або оптичний вхід, а також з USB-носія можна відтворювати в багатокімнатному режимі. Два пристрої OTTAVA S SC-C50 можуть бути налаштовані для роботи в парі, що забезпечує об'ємне стереозвучання.

*Потрібен додаток Google Home.

**Текстовий символ та логотипи Bluetooth® є зареєстрованими товарними знаками, що належать корпорації Bluetooth SIG, і будь-яке використання таких знаків та логотипів корпорацією Panasonic здійснюється в рамках ліцензії. Інші торгові марки та імена належать відповідним компаніям. Google та Chromecast є товарними знаками Google LLC. AirPlay, iPad, iPhone та iPod touch є товарними знаками Apple Inc., зареєстрованими у США та інших країнах. "Direct Stream Digital", DSD та їхні логотипи є товарними знаками Sony Corporation. Wi-Fi®, Wi-Fi CERTIFIED™ та Wi-Fi Protected Setup™ є символами Wi-Fi Alliance.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Звуковая система

3,1

Сумісність з ОС

Android

iOS

Матеріал корпуса
Захист від вологи

Ні

Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Сумарна потужність
Еквалайзер

Ні

Функції

Наявність смарт-функцій

Ні

Можливість зарядки смартфона

Ні

AirPlay

Так

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Так

Інтерфейси

AUX

Ethernet

Оптичний вхід

USB-A

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Ні

Тип акумулятора

Ні

Ємність аккумулятора

Ні

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

220 х 375 х 197 мм

Вага

5,9 кг

Комплектація

Акустика; Кабель

Особливості

Технологія передачі сигналу без шуму: Подвійний контур електроживлення; Технологія емоційного забарвлення звуку: Співвісне розташування динаміків, ріжок управління спрямованістю; Вихідна потужність: Передні динаміки (лев/прав.): 20 + 20 Вт (1 кГц, коефіцієнт нелін. позов. 1,0 %, 8 Ом, 20 кГц ФНЧ), Передній (центральний) динамік 20 Вт (1 кГц, коефіцієнт нелін.позову 1,0 %, 8 Ом, 20 кГц ФНЧ), Сабвуфер: 40 Вт (100 Гц, коефіцієнт нелін.позов. 1,0 %, 4 Ом, 20 кГц ФНЧ); Блок колонки: НЧ динаміки: 6,5 см, конічні, 3 шт., ВЧ динаміки: 1,6 см, купольні, 3 шт., Сабвуфер: 12 см, конічний; Вбудована підтримка Chromecast та Google Assistant; Режим "Мультирум"; Стереопара: Так (сумісно з програмою Technics Audio Center, функція в розробці); AirPlay 2; Spotify / TIDAL / DEEZER / інтернет-радіо: Так; Джерело живлення: 220-240 В перем. струму, 50/60 Гц; Потужність: 42 Вт

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Акустична система Technics SC-C50EE-K