Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Акустика Sony SRS-XB33 (Black)

Код:671895
Архiв
Акустика Sony SRS-XB33 (Black) фото
Акустика Sony SRS-XB33 (Black) фото
Акустика Sony SRS-XB33 (Black) фото
Акустика Sony SRS-XB33 (Black) фото
Акустика Sony SRS-XB33 (Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 44 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Потужне звучання незалежно від місця вечірки

З технологією EXTRA BASS™* вечірку можна влаштувати де завгодно. Подвійні пасивні випромінювачі підсилюють низькі частоти, підвищуючи потужність басів широкосмугових динаміків.

 
 

Міцність

Завдяки міцному прогумованому корпусу і тривалій роботі від акумулятора SRS-XB33 ніколи не підведе.

Готова до всього

SRS-XB33 виконана у високоміцному корпусі, щоб ви могли влаштовувати вечірку у будь-який час і в будь-якому місці.

  • Надійний захист від вологи. Цю акустичну систему з класом захисту IP67** можна брати на пляж або до басейну, адже вона не боїться бризок солоної води та вологи. Більш того, за потреби її можна помити***.
  • Повний захист від потрапляння пилу. Завдяки захисту класу IP67** акустичну систему SRS-XB33 можна брати на пляж, в ліс, в пустелю і взагалі куди завгодно, адже вона працюватиме навіть у дуже запиленому місці.
  • Створено надовго. Акустична система SRS-XB33 була ретельно протестована на міцність. Вона може витримувати неминучі поштовхи, удари, подряпини і продовжить працювати, навіть якщо ви її упустите****.

Тривалий термін роботи від акумулятора

Заряду акумулятора***** SRS-XB33 вистачає майже на 24 години. Навіть у режимі EXTRA BASS™ з увімкненим підсвічуванням можна веселитися 14 годин поспіль*****.

Динамік X-Balanced Speaker Unit

Динамік X-Balanced Speaker Unit від Sony забезпечує неймовірні враження від прослуховування. Він підвищує якість звуку і звуковий тиск, що дозволяє передавати більш насичені та глибокі баси.

  • У чому особливості динаміка X-Balanced Speaker Unit? На відміну від круглої діафрагми у традиційних конструкціях, у динаміку X-Balanced Speaker Unit, який встановлений на модель SRS-XB33, використовується дифузор майже прямокутної форми.
  • Збільшене звуковий тиск і менше спотворень. Прямокутна форма збільшує площу дифузора і підвищує звуковий тиск, що дозволяє передавати більш насичені баси і прибирати вібрації динаміка, зберігаючи стабільний тиск і зменшуючи спотворення.
  • Покращена чіткість та широка звукова сцена. Асиметричний дизайн та оптимізований баланс ваги акустичної системи покращують чіткість звучання і розширюють звукову сцену.

Укріплений слюдою дифузор пористого типу (Mica Reinforced Cellular, MRC) із захисним ковпачком

Міцний та легкий MRC-дифузор з пилозахисним ковпачком сприяє поліпшенню якості звуку.

Бічні пасивні випромінювачі

Ми оптимізували розташування бічних пасивних випромінювачів, щоб забезпечити чітке звучання басів.

Насолоджуйтесь живим звучанням

Натисніть на кнопку LIVE SOUND і насолоджуйтеся дивовижним звучанням улюблених композицій. Пожвавте вечірку завдяки унікальному тривимірному звуку, який створить святкову атмосферу у будь-якому місці.

 
 

Принцип роботи режиму LIVE SOUND

Акустична система SRS-XB33 передає живий тривимірний звук. Наші, встановлені під нахилом, динаміки з технологією DSP поширюють звучання в більш широкій області, створюючи святкову атмосферу у всіх частинах приміщення.

Нічний клуб у вас вдома

Крутій вечірці — круте підсвічування! SRS-XB33 може похизуватися підсвітленими динаміками та лініями підсвічування на корпусі, які пульсують у такт вашим трекам. Змінюйте колір підсвічування залежно від відтворюваної пісні або вашого настрою.

 
 

Party Connect

Завдяки функції Party Connect через BLUETOOTH® можна під’єднати до сотні сумісних бездротових колонок******* для синхронізації музики та освітлення, щоб всі могли танцювати під один і той же ритм********.

Керуйте вечіркою за допомогою додатка Sony | Music Center

Керуйте вечіркою з танцполу за допомогою додатка Sony | Music Center: обирайте улюблені плейлисти, встановлюйте порядок відтворення, перемикайте світлові ефекти та режими звуку.

Додаток Fiestable

Завантажте додаток Fiestable, щоб регулювати підсвічування SRS-XB33, і керуйте відтворенням за допомогою жестів на екрані смартфона.

Простота у застосуванні

Акустична система SRS-XB33 створена максимально зручною, щоб ви могли слухати музику коли і де завгодно без зайвих проблем.

Функція hands-free

Функція гучномовця дозволяє використовувати систему у режимі hands-free, отже ви зможете легко брати участь у робочих конференц-дзвінках і спілкуватися з друзями.

Горизонтальне та вертикальне встановлення

Для встановлення SRS-XB33 не потрібно багато місця, буде це вечірка у вас вдома або на вулиці. Більш того, її можна надійно закріпити як у вертикальному, так і у горизонтальному положенні.

Технології BLUETOOTH® та NFC™ для передавання музики

З технологіями NFC та Bluetooth®********* ви забудете про плутанину дротів і складні підключення. Просто доторкніться пристроєм з підтримкою NFC до корпусу динаміка для швидкого з’єднання і почніть потокове передавання музики. Немає NFC? Не проблема. Підключіться по Bluetooth — і готово!

Порти для зарядки USB та USB Type-C®

Використовуйте кабель USB Type-C®, щоб заряджати SRS-XB33. Також на системі є порт USB, до якого можна під’єднати смартфон для зарядки акумулятора.

 

*EXTRA BASS™ є товарним знаком компанії Sony Corporation.

**Зі щільно закритою кришкою характеристики водостійкості системи відповідають класу IPX7*1 відповідно до положень про рівень захисту від впливу при зануренні у воду стандарту IEC 60529 «Ступені захисту, що забезпечуються оболонками (Код IP)», а характеристики пилонепроникності відповідають класу IP6X*2 відповідно до положень про рівні захисту від проникнення твердих предметів. * 1 Відповідність класу IPX7: при тестуванні акустична система була обережно занурена у воду на глибину 1 метр, де залишалася протягом 30 хвилин. При цьому функціональні можливості системи не порушилися. * 2 Відповідність класу IP6X: при тестуванні акустична система протягом 8 годин струшувалася у спеціальному пристрої, що містить частинки пилу діаметром до 75 мкм. При цьому характеристики пилонепроникності системи не погіршилися.

***Для очищення поверхні акустичної системи не використовуйте щітку, мийні засоби, розчинники, бензин, спирт та інші речовини. Можливість усунення залежить від виду забруднення.

****Це не гарантує, що виріб є ударостійким, водостійким і пилонепроникним у будь-яких умовах. Деформація або пошкодження внаслідок падіння виробу або впливу на нього механічних ударів може призвести до погіршення ступеня водостійкості та пилонепроникності.

*****Коли підсвічування вимкнене і обраний режим STAMINA, а гучність встановлена приблизно на половину від максимального рівня. Потрібно змінити заводські налаштування для режиму звуку і підсвічування. Інструкції зі зміни налаштувань можна знайти у керівництві з експлуатації та довіднику. Фактичний час роботи може відрізнятися залежно від гучності, відтворюваних композицій, температури навколишнього середовища та умов експлуатації.

*******Коли увімкнені підсвічування та режим EXTRA BASS (заводські налаштування), а гучність встановлена приблизно наполовину від максимального рівня. Фактичний час роботи може відрізнятися залежно від гучності, відтворюваних композицій, температури навколишнього середовища та умов експлуатації.

********Акустичні системи SRS-XB43, SRS-XB33 та SRS-XB23 сумісні тільки між собою. Продукти з функцією бездротового підключення Party Chain не підтримуються.

*********Акустичні системи SRS-XB43, SRS-XB33 та SRS-XB23 сумісні тільки між собою. Продукти з функцією бездротового підключення Party Chain не підтримуються.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Призначення
Звуковая система

2,0

Сумісність з ОС

Android

iOS

Матеріал корпуса
Захист від вологи

IPX7

Наявність підсвітки

Так

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Сумарна потужність
Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворена частота

20 кГц

Функції

Наявність смарт-функцій

Так

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Ні

Інтерфейси

USB-C

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

97 х 246 х 106 мм

Вага

1,1 кг

Особливості

Технологія EXTRA BASS™ та режим LIVE SOUND; Чітке та потужне звучання завдяки динаміку X-Balanced Speaker Unit; Тип динаміка: широкосмуговий

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Акустика Sony SRS-XB33 (Black)