Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Аудіосистема потужного звуку MHCV13 (Black)

Код:671874
Очікується
Аудіосистема потужного звуку MHCV13 (Black) фото
Аудіосистема потужного звуку MHCV13 (Black) фото
Аудіосистема потужного звуку MHCV13 (Black) фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
-6%
Вигода 500 ₴
cashback iconКешбек 74 ₴
7 999
7 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Влаштовуйте кращі вечірки, ніж будь-коли раніше

З цією потужною аудіосистемою, що складається з одного блока, ритм ваших улюблених композицій відчуватиметься навіть на великій відстані. Танцюйте разом із підсвічуванням колонки, що пульсує в такт музиці з MHC-V13, і керуйте відтворенням зі смартфона.

 
 

Звук для вечірок, що заповнює весь простір

Влаштовуйте вечірки нового рівня. Наповніть дні народження, особливі події та спонтанні святкування енергією свята. Завдяки потужним високочастотним динамікам і функції підсилення низьких частот JET BASS BOOSTER гості відчуватимуть потужну музику навіть у найвіддаленіших куточках вечірки.

Поширюйте чудовий звук на всю вечірку

Компактну систему MHC-V13 обладнано двома потужними високочастотними динаміками й функцією підсилення низьких частот JET BASS BOOSTER. Тому музика лунатиме на більшій відстані вздовж і вшир, і всі гості зануряться в насичене чисте звучання.

Два потужні високочастотні динаміки для великого простору

Два потужні ріжкові високочастотні динаміки, розміщені у верхній частині передній панелі системи та спрямовані вгору, розширюють площину передавання звуку й підсилюють звуковий тиск угору. Завдяки цьому музика лунає далі в усіх напрямках, наповнюючи весь простір.

Вібруючий ритм на великій відстані з JET BASS BOOSTER

Звужена конструкція звуковода з відбиттям басів забезпечує чітке звучання та скерований ритм низьких частот, який відчувається фізично навіть на великій відстані й у натовпі гостей.

Підсвічування динаміка, що доповнює запальну атмосферу вечірки

Кольорові хвилі від підсвічування колонки створюють незабутню атмосферу нічного клубу або музичного фестивалю.

Розкрийте свої таланти

Підспівуйте улюбленим композиціям. Завдяки входу для мікрофона MHC-V13 ідеально підходить для вечірок із караоке. Ви також можете підключити гітару до входу для мікрофона й використовувати систему як підсилювач гітари. Виберіть один із трьох режимів: Clean (для чистого звуку), Overdrive (для ефекту спотворення гітарного звучання) або Bass (для бас-гітари).

Організовуйте вечірки з Fiestable

Зручний і легкий у використанні додаток Fiestable надає вам майже повний контроль над MHC-V13. Щоб користуватися Fiestable, спочатку завантажте Sony | Music Center*. Ви керуватимете музикою, підсвічуванням тощо за допомогою смартфона або голосу.

  • Нехай друзі створюють плейлісти з Fiestable. Завдяки додатку Fiestable гості можуть додавати улюблену музику зі своїх смартфонів до вашого плейліста через мережу Wi-Fi®**, не зупиняючи вечірку.
  • Відкрийте в собі суперзірку з рейтингом у караоке Fiestable. Змагайтеся за звання Короля чи Королеви караоке за допомогою рейтингу в караоке. Найкращі десять учасників зможуть записати свої імена й назви пісень у таблиці лідерів.

Станьте Королем вечірок

Діліться своїми вечірками в соціальних мережах одним дотиком у програмі Fiestable. Додайте гучності й танцюйте досхочу, завойовуючи офіційний статус короля вечірок.

Керуйте всім, не покидаючи танцмайданчика

Додаток Sony | Music Center дає змогу змінювати налаштування музики та звуку безпосередньо зі смартфона. А з Fiestable можна керувати кольорами підсвічування й користуватися режимами DJ і караоке – усе це одним помахом руки завдяки інтуїтивній функції відстеження руху.

Влаштовуйте масштабні вечірки з бездротовим з’єднанням

Завдяки функції Wireless Party Chain ви можете підключити MHC-V13 до будь-якої з 50 сумісних потужних аудіосистем через Bluetooth®***, **** і насолоджуватися глибоким звучанням і синхронізованим підсвічуванням.

  • Бездоганна трансляція через Bluetooth®. Дротові з’єднання та складні налаштування більше не потрібні завдяки технології Bluetooth®. Підключіться через Bluetooth®*** і насолоджуйтеся музикою.
  • Синхронізуйте звук із Wireless Party Chain. Об’єднайте до 50 сумісних потужних аудіосистем через Bluetooth®***, **** для найкращого відтворення аудіо та спостерігайте, як підсвічування синхронізується з колонками.
  • Підключення кількох пристроїв одночасно – керуйте музикою. MHC-V13 можна об’єднати в пару одночасно з трьома смартфонами за допомогою технології Bluetooth®***, ****. Керуйте відтворенням разом із друзями та програвайте композиції зі своїх музичних бібліотек.

Призначений для вечірок

Зручна й міцна конструкція MHC-V13 витримає будь-яку вечірку.

Влаштовуйте вечірки будь-де

Завдяки вбудованим ручкам аудіосистему MHC-V13 легко перемістити в іншу кімнату або взяти із собою в гості.

 
 

*Завантажте додаток Sony | Music Center із магазину App Store для iPhone або з магазину Google Play для Android. Щоб керувати роботою, необхідно об’єднати в пару сумісні пристрої. Використання додатка регламентується відповідними умовами й положеннями.

**Цю функцію слід використовувати в захищеній паролем або безпечній мережі Wi-Fi®.

***Система сумісна з пристроями Apple, на яких установлено iOS 10.0 або пізніших версій. Bluetooth® не підтримується для пристроїв з iOS 9.x або раніших версій.

****Під час перегляду фільмів за допомогою функції Wireless Party Chain через Bluetooth® відео й звук можуть відтворюватися не одночасно.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Призначення
Сумісність з ОС

Android

iOS

Матеріал корпуса
Захист від вологи

Ні

Наявність підсвітки

Так

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворена частота

20 кГц

Еквалайзер

Так

Функції

Наявність смарт-функцій

Так

Можливість зарядки смартфона

Ні

FM радіо

Так

Годинники

Ні

Мікрофон

Так

Інтерфейси

AUX

USB

Роз'єм для мікрофона

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Ні

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

600 x 333 x 299 мм

Вага

8,1 кг

Комплектація

Акустична система; антена FM; пульт ДК

Особливості

Підсвічування динаміка; Таймер сну; Запис через порт USB; Блокування від дітей; Протектори кутів для підвищення зносостійкості; Ручка для безпечного підйому та зручного переміщення

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера