Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Акваскутер Sublue WhiteShark Tini (White)

Код:686203
Немає в наявності
Акваскутер Sublue WhiteShark Tini (White) фото
Акваскутер Sublue WhiteShark Tini (White) фото
Акваскутер Sublue WhiteShark Tini (White) фото
Акваскутер Sublue WhiteShark Tini (White) фото
Акваскутер Sublue WhiteShark Tini (White) фото
-100%
Вигода 16 099 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Акваскутер Sublue White Shark Tini

White Shark Tini – це модульний акваскутер, який дозволить вам відчути себе як риба у воді і досліджувати підводні краси з задоволенням. Надзвичайно потужний і міцний, він здатний розвивати непогану швидкість. А завдяки модульній конструкції ви можете легко з'єднати два White Shark Tini, щоб подвоїти потужність і задоволення від занурення. Крім того, цей акваскутер універсальний та ідеально підходить для всієї родини.

Підводний світ чекає на вас

Здобудьте незабутні враження з White Shark Tini. Цей підводний скутер спроектований і виготовлений спеціально для подорожей під водою, забезпечує неймовірну потужність та дивовижну маневреність. А також оптимальний час використання, оскільки однієї зарядки йому вистачає до 45 хвилин автономної роботи. Просто натисніть на кнопку і вперед, милуватися підводними красотами.

Компактний і потужний двигун

Не дозволяйте одиночному двигуну вводити вас в оману. Він настільки потужний, що Tini може рухатися так само швидко, як і більшість двомоторних підводних скутерів. А дві швидкості – 1,1 м/с та 1,4 м/с – дозволяють плавати не поспішаючи і насолоджуючись видами, або добряче розігнатися, щоб відчути більше емоцій.

Модульний дизайн: вдвічі більше потужності, вдвічі більше задоволення

Завдяки унікальній модульної конструкції White Shark Tini ви можете легко з'єднати два скутера в один апарат, щоб подвоїти потужність і задоволення від підводної прогулянки. При цьому об'єднання двох пристроїв разом дозволяє досвідченим дайверам розвивати під водою швидкість до 2 м/с. Що робить Tini одним з найшвидших двомоторних скутерів на ринку.

Розвага для всіх

White Shark Tini – ідеальний компаньйон для відпочинку на пляжі або в басейні. Він простий в керуванні і підходить для плавців будь-якого віку, дозволяючи насолоджуватися підводними прогулянками як дорослим, так і дітям.

Кріплення для додаткових аксесуарів

Легко документуйте всі свої епічні підводні моменти за допомогою White Shark Tini. Цей акваскутер має можливість кріплення додаткових аксесуарів і сумісний як з екшн-камерами, так і зі смартфонами. Просто встановіть на ньому камеру і створюйте приголомшливі відеоролики за участю красивих морських мешканців або просто знімайте веселі домашні відео з друзями та родиною в басейні.

Легко розбирається

White Shark Tini можна легко розібрати без використання будь-яких інструментів. Його універсальний модульний дизайн дає вам свободу налаштовувати акваскутер відповідно до своїх потреб. Наприклад, ви можете легко міняти ручки керування місцями відповідно до ваших уподобань, підлаштовуючи його під ліву чи праву руку.

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою
Вага

3 кг

Колір моделі

Білий

Пересування

Максимальна швидкість

Автономність

Час роботи акумулятора
Час зарядки акумулятора

Особливості

Bluetooth

Ні

Наявність підсвічування

Ні

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Акваскутер Sublue WhiteShark Tini (White)