Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Цифрова фотокамера 4K Panasonic LUMIX DMC-TZ100EEK (Black)

Код:695959
Немає в наявності
Цифрова фотокамера 4K Panasonic LUMIX DMC-TZ100EEK (Black) фото
Цифрова фотокамера 4K Panasonic LUMIX DMC-TZ100EEK (Black) фото
Цифрова фотокамера 4K Panasonic LUMIX DMC-TZ100EEK (Black) фото
Цифрова фотокамера 4K Panasonic LUMIX DMC-TZ100EEK (Black) фото
Цифрова фотокамера 4K Panasonic LUMIX DMC-TZ100EEK (Black) фото
Цифрова фотокамера 4K Panasonic LUMIX DMC-TZ100EEK (Black) фото
Цифрова фотокамера 4K Panasonic LUMIX DMC-TZ100EEK (Black) фото
cashback iconКешбек 189 ₴
18 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Маленький розмір для великих пригод

Камера LUMIX TZ100 проектувалася таким чином, щоб забезпечити ідеальний баланс потужності та функціоналу. Криштально чіткий об’єктив LEICA із масштабуванням доповнює стильний кишеньковий розмір. Більше не треба носити з собою величезні чохли під камеру або важке обладнання: лише потужність і портативність в ідеальній гармонії.

 

Зйомка вдень і вночі – 1-дюймова матриця MOS із високою чутливістю

Тільки тому що сонце вже сіло, це не означає, що камері вже теж треба спочивати. Продовжуйте зйомку вночі завдяки потужній 1-дюймовій матриці MOS 20,1 МП, встановленій у камері TZ100. Більше деталей, більше кольорів і більше чіткості, навіть в умовах поганого освітлення.

 

Удосконалена система обробки зображень Venus Engine

Камера LUMIX TZ100 включає ту саму систему обробки зображень Venus Engine, яка використовується на системних топ-камерах LUMIX. Вона дає змогу робити високоякісні знімки та забезпечує високу швидкість обробки сигналу, що потрібно для запису відео у форматі 4K. Завдяки інтеграції відмінних систем зменшення шуму, камера LUMIX TZ100 забезпечує зйомку за максимальної чутливості ISO12800/Розширена ISO25600. Чутливість, передача переходів, роздільна здатність і відтворення кольорів значно покращилися, що дало змогу отримувати ще кращу якість зображення.

 

Вражаючі знімки ближче, ніж ви думали: потужне 10-кратне оптичне масштабування

Якщо ви не можете підійти ближче, об’єктив LUMIX TZ100 із потужним 10-кратним оптичним масштабуванням допоможе вам зробити знімок. Камера включає відомий у світі об’єктив LEICA DC VARIO-ELMARIT із потужним масштабуванням, який забезпечує унікальну гнучкість у діапазоні від 25 мм до 250 мм (еквівалент камери 35 мм). Ідеальний вибір для зйомки сюжетів; зблизька та на відстані.

 

Знімайте зараз, фокусуйтеся пізніше – функція Post Focus

Уявіть, що у вас є можливість вибирати точку фокусу навіть після того, як фото вже зроблено. Функція Post Focus на камері LUMIX TZ100 дає змогу зробити саме це. Просто зніміть сюжет, перегляньте зображення та виберіть область на фотографії 4K ФОТО, яка має бути різкою. Просто та дивовижно – усі операції виконуються всередині моделі LUMIX TZ100.

 

Відео 4K: Життя в найяскравіших деталях

Завдяки потужному режиму «Відео 4K», камера LUMIX TZ100 дає змогу знімати подорожі з роздільною здатністю 3840 х 2160 пікселів, яка в 4 рази перевищує якість у форматі Full HD. Ще більше задоволення, ще більше деталей і ще більше спогадів про те, що не варто забувати, знову й знову.

 

Ідеально вибрані моменти завдяки ФОТО 4K

Завдяки підтримці технології 4K у моделі TZ100 режим ФОТО 4K дає змогу вловити ідеальний момент зі швидкістю зйомки 30 кадр/с і вибрати найкращу фотографію після зйомки. Знімайте, вибирайте та зберігайте. Завдяки режиму ФОТО 4K на камері LUMIX TZ100 ви ніколи не пропустите потрібний момент.

 

Функція Light Composition

Функція Light Composition синтезує зображення, вибираючи та зберігаючи яскравіший піксель. Ця камера дає змогу легко створювати привабливіші та драматичні зображення таких сюжетів, як, наприклад, феєрверки або нічні пейзажі. Вирізання в режимі прямої трансляції 4K

Функція «Вирізання в режимі прямої трансляції 4K» відкриває доступ до відеоефектів, які раніше було складно застосувати. Переміщується лише рамка запису, у той час як положення самої камери не міняється. Це забезпечує стабільне панорамування та дає змогу зосередитися на предметі, що не знаходиться в центрі зображення.

 

Повний огляд завдяки високоточному видошукачу Live View

Іноді, якщо сонце яскраво світить, складно побачити зображення навіть на найяскравішому екрані камери. Модель LUMIX TZ100 містить 0.2-дюймовий видошукач Live View на 1.166 млн точок, який автоматично вмикається, коли ви піднімаєте камеру на рівень ока: це дає змогу побачити кожну деталь і відзняти потрібний кадр.

 

Обробка RAW-даних у фотокамері

Камера LUMIX TZ100 може робити знімки у форматі RAW і навіть обробляти їх власними засобами. Крім того, на камері можна коригувати такі параметри: колірний простір (sRGB/AdobeRGB), баланс білого, корекція експозиції, стиль знімка, інтелектуальне керування динамічним діапазоном, контраст, світло/тіні, насиченість, зменшення шуму, інтелектуальна роздільна здатність, різкість.

 

Високошвидкісне автофокусування завдяки технології DFD

Технологія автофокусування (АФ) з глибиною з дефокусування (DFD) від Panasonic миттєво розраховує відстань між об’єктами в кадрі та постійно та швидко регулює фокус на об’єктиві. Ця система дозволяє скоротити швидкість АФ до 0.1 c і забезпечити швидкість серійної зйомки з неперервним слідкувальним АФ 6 кадр/с. Крім того, ця технологія покращує стабільність неперервного фокусування під час зйомки відео. Фокусування в умовах недостатнього освітлення – функція Star Light AF

Система автофокусування за недостатнього освітлення дає змогу точніше сфокусуватися на об’єкті в складних умовах, наприклад при місячному світлі, навіть без використання додаткового підсвічування АФ. Крім того, камера LUMIX TZ100 підтримує функцію Starlight AF: завдяки цьому можна зняти зірку в нічному небі з автофокусуванням, яке забезпечує точний розрахунок контрастності в зоні АФ меншого розміру.

 

Корекція за 5 осями / корекція нахилу

Оптичний стабілізатор зображень HYBRID O.I.S.+ з корекцією за 5 осями надає можливість відеозйомки однією рукою без розмиття зображення. Він виділяє та компенсує 5 типів руху камери: горизонтальний, вертикальний, вісь обертання, вертикальне та горизонтальне обертання.

Функція вирівнювання горизонту виділяє лінію горизонту на зображенні та зберігає її навіть при нахилі камери. Вона дає змогу знімати стабільне відео навіть при сліпій зйомці під великим кутом.

Характеристики

Конструкція

Тип фотоапарата
Підтримка змінних об'єктивів

Ні

Вбудований спалах

Так

Захист від бруду і води

Ні

Елемент живлення

Акумулятор Li-ion

Серія

Дисплей

Діагональ дисплея
Поворотний дисплей

Ні

Сенсорний дісплей

Так

Матриця

Загальна кількість мегапікселів

20,9

Число ефективних мегапікселів
Формат матриці

13,2 x 8,8 мм

Технологія матриці
Система самоочищення матриці

Ні

Кількість точок фокусування

49

Об'єктив

Діафрагма

f/2.8

Діапазон витримки затвора

60 - 1/2000 з

Оптичне збільшення
Фокусна відстань

25 - 250 мм

Мінімальна відстань зйомки

50 см

Ручне фокусування

Так

Обробка освітлення

Діапазон чутливості ISO

125 - 12800

Баланс білого

Авто

Призначений для користувача

Спалах

Тінь

Лампа розжарювання

Денне світло

Хмарність

Експокорекція

± 2 EV, з кроком 1/3 EV

Система шумозаглушення

Ні

Режим зменшення ефекту червоних очей

Так

Фотозйомка

Формат фотофайлів

JPEG

DPOF

RAW

Режими зйомки

Автоматичний

Режим панорама

Автопортрет (таймер)

2 сек

10 сек

Стабілізація зображення
Максимальний розмір фотографії в пікселях

5472 х 3648

Відеозйомка

Дозвіл відеозйомки
Частота кадрів в секунду

Підключення

Слот для карт пам'яті

SD

SDHC

SDXC

Інтерфейси
Бездротові технології
Можливість підключення зовнішнього спалаху

Ні

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу

Пластик

Метал

Колір корпуса
Габарити

65 х 111 х 44 мм

Вага

310 г

Комплектація

Фотоапарат

Акумулятор

Зарядний пристрій

Ремінець

Інструкція

Гарантія

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера