Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Цифрова фотокамера 4K Panasonic LUMIX DMC-TZ80 (Black)

Код:695958
Немає в наявності
Цифрова фотокамера 4K Panasonic LUMIX DMC-TZ80 (Black) фото
Цифрова фотокамера 4K Panasonic LUMIX DMC-TZ80 (Black) фото
Цифрова фотокамера 4K Panasonic LUMIX DMC-TZ80 (Black) фото
Цифрова фотокамера 4K Panasonic LUMIX DMC-TZ80 (Black) фото
Цифрова фотокамера 4K Panasonic LUMIX DMC-TZ80 (Black) фото
Цифрова фотокамера 4K Panasonic LUMIX DMC-TZ80 (Black) фото
Цифрова фотокамера 4K Panasonic LUMIX DMC-TZ80 (Black) фото
cashback iconКешбек 119 ₴
11 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Кишенькова туристична камера з 30-кратним масштабуванням

Нова камера LUMIX TZ80 легко поміщається в кишені й ідеально придатна для подорожей. Проте, незважаючи на свій компактний розмір, модель TZ80 підтримує цілу купу привабливих функцій для туристів: від обов’язкового ультрамасштабування до підтримки нової технології відео- та фотозйомки у форматі 4K від Panasonic. Вона дозволяє фіксувати кожну деталь: від розкішних пейзажів до далеких предметів — і ловити швидкоплинні моменти життя. Фіксуйте все, що ви бачите під час подорожей, доки ви не проминули якусь цікавинку, і зберігайте його саме в тій формі, яка вам потрібна.

 

Висока якість зображення навіть в умовах недостатнього освітлення

18.1-мегапіксельний високочутливий MOS-датчик і система обробки зображень Venus Engine (така сама, яка застосовується в системних камерах LUMIX топ-класу) допоможуть вам робити дивовижні знімки навіть в умовах недостатнього освітлення.

Знімайте у форматі RAW, щоб отримати фотографії з неперевершеною детальністю зображення. Таке зображення майже не потребує обробки, оскільки воно зберігає інформацію про справжні кольори та рівень освітлення, отриману датчиком. Ці високоякісні зображення можна редагувати безпосередньо в камері, і ви будете вражені результатами.

 

Станьте ближче завдяки об’єктиву LEICA DC з 30-кратним масштабуванням

З камерою LUMIX TZ80 ви завжди будете в центрі подій. Об’єктив LEICA DC VARIO-ELMAR (24 мм) має 30-кратне оптичне масштабування, тому ви зможете вловити великі плани й сфотографувати те, що привернуло вашу увагу.

 

Ідеально вибрані моменти завдяки ФОТО 4K

Завдяки підтримці технології 4K у моделі TZ100 режим ФОТО 4K дає змогу вловити ідеальний момент зі швидкістю зйомки 30 кадр/с і вибрати найкращу фотографію після зйомки. Знімайте, вибирайте та зберігайте. Завдяки режиму ФОТО 4K на камері LUMIX TZ100 ви ніколи не пропустите потрібний момент.

 

Відео 4K: життя в найяскравіших деталях

Завдяки потужному режиму «Відео 4K», камера LUMIX TZ80 дає змогу знімати подорожі з якістю, яка до 4 разів перевищує якість у форматі Full HD. Ще більше задоволення, ще більше деталей і ще більше спогадів про те, що не варто забувати, знову й знову.

 

Функція Light Composition

Функція Light Composition синтезує зображення, вибираючи та зберігаючи яскравіший піксель. Ця камера дає змогу легко створювати привабливіші та драматичні зображення таких сюжетів, як, наприклад, феєрверки або нічні пейзажі. Вирізання в режимі прямої трансляції 4K

Функція «Вирізання в режимі прямої трансляції 4K» відкриває доступ до відеоефектів, які раніше було складно застосувати. Переміщується лише рамка запису, у той час як положення самої камери не міняється. Це забезпечує стабільне панорамування та дає змогу зосередитися на предметі, що не знаходиться в центрі зображення.

 

Знімайте зараз, фокусуйтеся пізніше

Уявіть, що у вас є можливість вибирати точку фокусу навіть після того, як фото вже зроблено. Функція Post Focus на камері LUMIX TZ80 дає змогу зробити саме це. Просто зніміть сюжет, перегляньте зображення та виберіть область на фотографії, яка має бути різкою. Просто та дивовижно — усі операції виконуються всередині моделі LUMIX TZ80.

 

Переглядайте без проблем

Іноді, якщо сонце яскраво світить, складно побачити зображення навіть на найяскравішому екрані камери. Модель LUMIX TZ80 містить видошукач Live View, який автоматично вмикається, коли ви піднімаєте камеру на рівень ока: це дає змогу побачити кожну деталь і відзняти потрібний кадр.

Кільце керування також допомагає керувати без проблем. Воно дає змогу плавно вручну регулювати діафрагму, витримку, масштаб і фокусування, крім того, його можна налаштувати так, щоб можна було вибрати власні улюблені параметри роботи.

 

Високошвидкісне автофокусування завдяки технології DFD

Технологія автофокусування (АФ) з глибиною з дефокусування (DFD) від Panasonic миттєво розраховує відстань між об’єктами в кадрі та постійно та швидко регулює фокус на об’єктиві. Ця система дозволяє скоротити швидкість АФ до 0.1 c і забезпечити швидкість серійної зйомки з неперервним слідкувальним АФ 6 кадр/с. Крім того, ця технологія покращує стабільність неперервного фокусування під час зйомки відео. Фокусування в умовах недостатнього освітлення — функція Star Light AF

Система автофокусування за недостатнього освітлення дає змогу точніше сфокусуватися на об’єкті в складних умовах, наприклад при місячному світлі, навіть без використання додаткового підсвічування АФ. Крім того, камера LUMIX TZ80 підтримує функцію Starlight AF: завдяки цьому можна зняти зірку в нічному небі з автофокусуванням, яке забезпечує точний розрахунок контрастності в зоні АФ меншого розміру.

 

Корекція за 5 осями / корекція нахилу

Оптичний стабілізатор зображень HYBRID O.I.S.+ з корекцією за 5 осями надає можливість відеозйомки однією рукою без розмиття зображення. Він виділяє та компенсує 5 типів руху камери: горизонтальний, вертикальний, вісь обертання, вертикальне та горизонтальне обертання.

Функція вирівнювання горизонту виділяє лінію горизонту на зображенні та зберігає її навіть при нахилі камери. Вона дає змогу знімати стабільне відео навіть при сліпій зйомці під великим кутом.

Характеристики

Конструкція

Тип фотоапарата
Підтримка змінних об'єктивів

Ні

Вбудований спалах

Так

Захист від бруду і води

Ні

Елемент живлення

Акумулятор Li-ion

Серія

Дисплей

Поворотний дисплей

Ні

Сенсорний дісплей

Ні

Матриця

Загальна кількість мегапікселів

18,9

Число ефективних мегапікселів
Формат матриці

6,17 x 4,55 мм

Технологія матриці
Система самоочищення матриці

Ні

Кількість точок фокусування

49

Об'єктив

Діафрагма

f/3.3 - f/6.4

Діапазон витримки затвора

60 - 1/2000 з

Оптичне збільшення
Фокусна відстань

4.3 – 129 мм

Ручне фокусування

Так

Обробка освітлення

Діапазон чутливості ISO

80 - 6400

Баланс білого

Спалах

Тінь

Лампа розжарювання

Денне світло

Хмарність

Автоматичний режим

Кольорова температура

Експокорекція

± 2 EV, з кроком 1/3 EV

Система шумозаглушення

Так

Замір експозиції

Точковий

Центрозважений

Мультизонний

Режим зменшення ефекту червоних очей

Так

Фотозйомка

Підсвічування автофокусу

Так

Режими зйомки

Режим панорама

Формат фотофайлів

JPEG

DPOF

RAW

Автопортрет (таймер)

2 сек

10 сек

Цифрове збільшення
Стабілізація зображення

Відеозйомка

Дозвіл відеозйомки
Частота кадрів в секунду
Стереомікрофон

Так

Підключення

Слот для карт пам'яті

SD

SDHC

SDXC

Інтерфейси
Бездротові технології
Можливість підключення зовнішнього спалаху

Ні

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу

Пластик

Метал

Колір корпуса
Габарити

112 x 64 x 38 мм

Вага

285 г

Комплектація

Фотоапарат

Акумулятор

Зарядний пристрій

Ремінець

Інструкція

Гарантія

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера