Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігрова колекційна фігурка Jazwares Fortnite Solo Mode Teknique FNT0015

Код:640751
Архiв
Ігрова колекційна фігурка Jazwares Fortnite Solo Mode Teknique FNT0015 фото
Ігрова колекційна фігурка Jazwares Fortnite Solo Mode Teknique FNT0015 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 4 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Jazwares Fortnite Solo Mode Teknique – колекційна фігурка для маленьких і дорослих фанатів тактико-стратегічного шутера Fortnite. Завдяки 19-ти точкам артикуляції іграшку можна встановлювати у найрізноманітніших положеннях.

 

Особливості:

  • 19 рухомих точок артикуляції
  • Зброя та підставка у комплекті
  • Офіційний ліцензійний продукт
  • Висота фігурки – 10,2 см
 

Рухома фігурка

Головна особливість фігурок Fortnite від Jazwares – рухливість. Іграшка отримала 19 точок артикуляції (шарніри та механізми обертання), завдяки яким може приймати найрізноманітніші положення, імітувати жести та навіть танець. В якому положенні встановити Teknique – вирішувати лише її власнику. Висота 10,2 см покликана забезпечити максимальну зручність у грі.

 

Висока деталізація

Кожному шанувальнику Fortnite добре знайомий зовнішній вигляд головних героїв. Тому в американській компанії Jazwares особливу увагу приділили опрацюванню дизайну іграшки, зробивши її максимально реалістичною. Як і свій віртуальний прототип, Teknique отримала сіру куртку з капюшоном, фіолетові штанці та класичні кеди.

 

Зброя у комплекті

Іграшка укомплектована досить незвичайною зброєю виживання та збору ресурсів, стилізованою під валик для фарбування. У віртуальному світі він перетворюється на руйнівну кирку, а в офлайні просто служить вдалим доповненням стилю Teknique. Також у комплекті передбачена підставка для фігурки, яку можна використовувати і при будівництві споруд.

 

Створіть колекцію

Хочете відтворити віртуальний сюжет прямісінько у дитячій кімнаті? Разом з іграшкою ви отримуєте барвистий Буклет колекціонера. З його допомогою можна відмічати прогрес у створенні свого власного світу Fortnite. Збирайте більше героїв, більше зброї і більше будівельних матеріалів для зведення неймовірних споруд.

 

Розвиток у грі

Різноманіття рухів, які доступні Teknique, подарує малюкові багато веселих миттєвостей і буде корисним для його розвитку. Гра з артикуляційною фігуркою розвиває логічне мислення, дрібну моторику та уяву. Застосування якісних матеріалів робить іграшку цілком безпечною для здоров'я дітей.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Віковий діапазон
Стать
Джерело живлення

Ні

Габарити і колір

Колір

Мультіколор

Найпопулярніші запити в категорії Ігрова колекційна фігурка Jazwares Fortnite Solo Mode Teknique FNT0015