Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків5
Питання-відповіді2

Гігрометр Xiaomi MiJia ClearGrass Bluetooth Thermometer and Hygrometer CGG1

Код:642675
Очікується
Гігрометр Xiaomi MiJia ClearGrass Bluetooth Thermometer and Hygrometer CGG1 фото
Гігрометр Xiaomi MiJia ClearGrass Bluetooth Thermometer and Hygrometer CGG1 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 6 ₴
699

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Термометр-гігрометр Xiaomi ClearGrass Bluetooth Thermometer

Розумний термометр-гігрометр з дисплеєм E-inc на електронному чорнилі, який призначений для вимірювання температури та вологості у приміщенні. У пристрої використовується датчик промислового класу та електронні компоненти від найбільшого виробника датчиків температури та вологості Sensirion. Зовнішній вигляд простий і красивий, у круглому корпусі верхня частина показує температуру, а нижня частина показує вологість. Дизайн підійде під будь-який інтер'єр, а завдяки довгому часу роботи, до 1 року від однієї батарейки, підтримувати комфортний мікроклімат в будинку стане дуже просто та зручно.

Дисплей на електронному чорнилі

Дисплей Xiaomi ClearGrass Bluetooth Thermometer це електронний екран з чорнилом, точно такий же, як в електронних книг Kindle, м'який і не яскравий. Зовнішній вигляд простий та красивий. У круглому корпусі верхня частина показує температуру, а нижня частина показує вологість. Над дисплеєм температури відображається сигнал з’єднання Bluetooth та індикатор ємності акумулятора. Діаметр корпусу становить 74 мм і товщина 13,5 мм. Цифри та позначення на ньому великі й добре читаються навіть здалеку.

Інформація на смартфоні

Вбудований Bluetooth 5.0, під’єднаний до додатка «Qingping Air», дозволяє переглядати дані про зміну температури та вологості за останні 30 днів на вашому мобільному телефоні. Можна не лише читати інформацію, перебуваючи далеко від дому, а й отримувати повідомлення про аномальні перепади температури та вологості. Xiaomi ClearGrass Bluetooth Thermometer можна використовувати і як систему безпеки, здатну сповістити власника про вихід з ладу системи опалення, кондиціонування або неполадок у водопровідній мережі..

3 способи встановлення

Встановити термометр можна де завгодно, у дитячій кімнаті на стіні, у спальні на тумбочці або на кухні на холодильнику. У термометрі передбачено три способи встановлення: вертикально на столі встановивши на вбудований у корпус кронштейн з кутом нахилу 45° і 90° або на стіні за допомогою липкої стрічки або на металевій поверхні холодильника за допомогою вбудованих магнітів.

Рік автономної роботи

Xiaomi ClearGrass Bluetooth Thermometer працює від батарейки типу CR2430, оскільки дисплей виконаний із застосуванням технологій низького електроспоживання – для роботи пристрою необхідна мінімальна кількість енергії, що дозволяє термометру працювати 8 – 12 місяців до заміни батарейки.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Автономна робота

Так

Інтерфейс

Bluetooth

Взаємодія зі смартфоном

Так

Сумісність

Android

iOS

Використання на вулиці

Ні

Особливості

Здатність працювати з іншими пристроями Xiaomi

Живлення

Джерело живлення

Батарейка CR2430 x 1

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

74 x 74 x 17,5 мм

Вага

59 г

Колір

Білий

Матеріал

Пластик

Комплектація

Гігрометр

Гарантія

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Гігрометр Xiaomi MiJia ClearGrass Bluetooth Thermometer and Hygrometer CGG1