Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді2

Бустер SAFCOM YY06A06 (Pirate Grey)

Код:658394
Очікується
Бустер SAFCOM YY06A06 (Pirate Grey) фото
Бустер SAFCOM YY06A06 (Pirate Grey) фото
Бустер SAFCOM YY06A06 (Pirate Grey) фото
Бустер SAFCOM YY06A06 (Pirate Grey) фото
Бустер SAFCOM YY06A06 (Pirate Grey) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-80%
Вигода 800 ₴
cashback iconКешбек 1 ₴
999
199
Колір
Blue фото
Grey фото
Red фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Вирушаючи у поїздку з дитиною на особистому авто, обов'язково подбайте про її безпеку в дорозі. У цьому вам допоможе автомобільне крісло-бустер SAFCOM. Воно повністю відповідає європейським стандартам і має ергономічну конструкцію, що забезпечує дитині максимум зручності. З ним щоденні поїздки до школи, відвідування поліклініки, виїзди на сімейний відпочинок або в гості до дідусів та бабусь стануть дійсно безпечними та комфортними.

 

Особливості:

  • Підходить для дітей вагою від 15 до 36 кг (група 2/3)
  • Зручне сидіння
  • М'які підлокітники для додаткового комфорту
  • Чохол, який можна легко зняти і випрати
  • Зручний багатофункціональний підсклянник
 

Обов'язкова умова для перевезення дітей

Законодавство України, як і більшості країн Європи, не дозволяє перевозити дітей (до 12 років) без спеціального пристрою – автокрісла. І тому є причини. Згідно зі статистикою Всесвітньої організації охорони здоров'я, перевезення дітей в автокріслах у середньому на 70 відсотків знижує ймовірність смерті при ДТП. Тому дитяче автомобільне крісло давно вже не примха, а невід'ємний атрибут для всіх свідомих батьків.

 

Практично

Бустер – це полегшений варіант автокрісла, який являє собою сидіння без спинки, але з підлокітниками. Він розрахований на дітей вагою від 15 до 36 кг і дає їм більше свободи дій та простору. А ще, через свої невеликі габарити, бустер добре підходить у тих випадках, коли потрібно встановити кілька автокрісел у салон автомобіля. До того ж, воно підходить для більшості моделей та марок транспортних засобів.

 

Продумана конструкція

Крісло-бустер SAFCOM є універсальним засобом безпеки для перевезення дітей у салоні авто. Для фіксації дитини у ньому використовуються штатні ремені безпеки авто, які надійно утримують маленького пасажира на місці у будь-якій ситуації. Високі підлокітники забезпечують додатковий комфорт і захист тазостегнового суглоба, а зручний багатофункціональний підсклянник дозволяє дитині тримати при собі пляшку з водою або соком.

 

Відповідає європейським стандартам

SAFCOM – це надійний бренд дитячих автомобільних крісел, який має понад 20-річну історію, гарну репутацію і популярність серед європейських покупців. Товари цієї марки розробляються у Німеччині і відповідають Європейському стандарту з безпеки дітей ECE R44/04. Що зайвий раз доводить їх надійність.

 

Простий догляд

Тканинний чохол крісла можна знімати і прати у машині автомат (рекомендується прання у делікатному режимі при температурі води не вище 30 градусів). Тому підтримувати дитяче автокрісло у чистоті не складе ніяких труднощів.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Вікова група
Кріплення пристрою
Підголівник

Ні

Вік дитини
Вага дитини

Від 15 до 36 кг

Стать

Технічні характеристики

Кількість точок кріплення ременя
Спосіб установки
Колір

Функціональні особливості

Матеріал

Синтетична тканина

Пластик

Регулювання

Ні

Підлокітники

Так

Розміри та комплектація

Завантаження