Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Геймпад Razer Wolverine V2 USB (Black) RZ06-03560100-R3M1

Код:689325
Немає в наявності
Геймпад Razer Wolverine V2 USB (Black) RZ06-03560100-R3M1 фото
Геймпад Razer Wolverine V2 USB (Black) RZ06-03560100-R3M1 фото
Геймпад Razer Wolverine V2 USB (Black) RZ06-03560100-R3M1 фото
Геймпад Razer Wolverine V2 USB (Black) RZ06-03560100-R3M1 фото
Геймпад Razer Wolverine V2 USB (Black) RZ06-03560100-R3M1 фото
cashback iconКешбек 42 ₴
4 299

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Геймпад Razer Wolverine V2 USB (Black)

Приєднуйтеся до числа кращих гравців з дротовим ігровим контролером для консолі Xbox Series X. Завдяки розширеним можливостям налаштування, підвищеній точності і поліпшеному керуванню контролер Razer™ Wolverine V2 дозволяє домінувати над суперниками, не залишаючи ваш улюблений диван.

Абсолютна точність. Чудовий контроль

Потрапте до вищої ліги з дротовим ігровим контролером, розробленим для консолей Xbox Series X | S. Завдяки розширеним можливостям налаштування для більшої точності і контролю над грою, Razer Wolverine V2 дозволить вам домінувати в боях, не встаючи з дивана.

Спроектовано для швидких перемог

Ергономічні L-подібні руків’я Wolverine V2 забезпечують природне захоплення, що перевершує за своїми характеристиками свого попередника, в той час як контурний дизайн і нековзкі гумові руків’я дозволяють швидко і точно натискати кнопки для ігор протягом усього дня з максимальною продуктивністю.

Ергономічні ручки L-подібної форми ідеально підходять для комфорту протягом всього дня, забезпечують природне захоплення і полегшують доступ до бамперів і тригерів.

Механічні тактильні кнопки дій та D-PAD Razer™

Забезпечуючи надчутливість спрацьовування з м'яким натисканням, механічні тактильні кнопки дій Razer™ та Механічний тактильний D-Pad Razer™ підсилюють кожен ваш рух ультрасучасною точністю та чітким тактильним зворотним зв'язком.

Механічні тактильні кнопки дій Razer™ мають термін служби до 3 мільйонів натискань для більшої надійності і зменшену відстань спрацьовування на 0,65 мм, що на 35% швидше, ніж стандартні мембранні кнопки. Кожна кнопка налаштована для більшої точності, щоб продемонструвати ваш істинний ігровий потенціал.

Додаткові кнопки для експертного контролю

Wolverine V2 оснащений додатковими кнопками для розширених ігрових можливостей – 2 багатофункціональні кнопки на передній панелі контролера можна перепризначити за допомогою Razer™ Controller Setup для Xbox, щоб забезпечити більший контроль та більш індивідуальний стиль гри.

Випустіть вогняне божевілля

У запалі битви важлива кожна мілісекунда. Щоб отримати конкурентну перевагу, активуйте Hair Trigger Mode за допомогою двох тригерних перемикачів на нижньому боці контролера, які значно скорочують відстань спрацьовування, забезпечуючи надшвидку скорострільність при легкому натисканні.

Легкий доступ до аудіо

Грайте годинами з комфортом, просто під’єднавши 3,5-мм аудіо пристрій прямо до контролера, а не до консолі.

Розширені налаштування у додатку

Розширені налаштування стали набагато простішими з Razer™ Controller Setup для Xbox. Цей додаток Xbox, розроблений для Xbox Series X | S, Xbox One та ПК (Windows® 10 та пізніших версій), дозволяє перепризначати багатофункціональні кнопки і тригери або налаштувати рівні чутливості для повноцінного ігрового процесу.

Призначення кнопок

Перепризначені багатофункціональні кнопки і тригери та створюйте необмежену кількість індивідуальних профілів, які підходять для різних ігрових жанрів та стилів гри.

Регулювання чутливості

Натискання призначеної кнопки «фокус»/«маневреність» при переміщенні джойстика зменшує/збільшує чутливість для більшої точності прицілювання або швидкого відгуку.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Інтерфейси
Зворотній зв'язок

Так

Кількість кнопок

14

Сумісність
Живлення
Особливості

Механіко-тактильні кнопки дій та хрестовина Razer

2 перезначаються кнопки

Довжина кабелю 3 м

Режим миттєвого спрацьовування тригерів та стопори тригерів

Фізичні характеристики

Колір
Вага

0,27 кг

Габарити

161 х 105 х 65 мм

Комплектація

Інструкція

Гарантія

Геймпад

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Геймпад Razer Wolverine V2 USB (Black) RZ06-03560100-R3M1