Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків7
Питання-відповіді9

Екшн-камера AKASO Brave 7 4K

Код:695518
Є в наявності
Екшн-камера AKASO Brave 7 4K фото
Екшн-камера AKASO Brave 7 4K фото
Екшн-камера AKASO Brave 7 4K фото
Екшн-камера AKASO Brave 7 4K фото
З карткою Sense bank вигідніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
З карткою ПУМБ вигідніше
-11%
Вигода 1 000 ₴
cashback iconКешбек 79 ₴
8 999
7 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Час діяти

Екшн-камера AKASO Brave 7 – ваш надійний супутник у будь-яких пригодах. Піднімайтеся високо в гори або пірнайте в море, насолоджуючись адреналіном і новими відчуттями, а Brave 7 зніме найбільш вражаючі моменти ваших подорожей в найкращій якості. Все завдяки максимальній роздільній здатності 4К і рівню захисту IPX8. Два кольорових екрани для попереднього перегляду допоможуть контролювати те, що ви знімаєте і точніше настроювати камеру, а цілий комплект аксесуарів дозволить закріпити її на кермі або шоломі, щоб почати користуватися гаджетом відразу ж після покупки.

 

Чіткі, яскраві, дивовижні кадри

Завдяки можливості AKASO Brave 7 знімати відео в максимальній якості 4K30fps і фото в роздільній здатності 20 Мп, ви зможете чітко і плавно зафіксувати кожен момент, записуючи свої пригоди у найдрібніших деталях.

Два екрани для огляду з будь-якого боку

AKASO Brave 7 отримала одразу два кольорових екрана: великий ззаду для перегляду тільки що знятого відео або зручного налаштування, і маленький попереду для контролю картинки в реальному часі і зручної зйомки селфі. Це новаторське рішення робить використання екшн-камери ще більш простим і комфортним для користувача, дозволяючи легко домогтися потрібного ракурсу і продемонструвати свої захоплюючі моменти у кращому вигляді.

І на суші, і в воді

Brave 7 має рейтинг водонепроникності IPX8, а тому може спокійно витримати занурення під воду до 5 метрів без зовнішнього корпусу. Тому катання під дощем, плавання, серфінг, снорклінг та інші водні види спорту не стануть для неї проблемою.

 

Не бійтеся тряски

Шестиосева технологія стабілізації зображення AKASO EIS 2.0 дозволяє знімати плавні відео і робити кожен момент кращим, незважаючи на енергійне рух.

 

Розширюйте рамки

AKASO Brave 7 має надширокий кут огляду в 170 градусів, що набагато більше, ніж у мобільного телефону. Він також підтримує кути огляду 70/110/140 градусів, що забезпечує кращий кут зйомки для сюжетів, відеоблогів або фільмів.

 

Режим дайвінгу

Поділіться справжньою красою підводного світу з іншими. Ця екшн-камера інтелектуально регулює налаштування для підводної зйомки, коригує кольори і передає ту картинку, яку ви і бачите під поверхнею, на екран.

 

Безліч режимів зйомки

Проявіть креатив і знімайте свої фото та відео із застосуванням різних спеціальних режимів. Наприклад, уповільнена в 4 рази зйомка допоможе розглянути в деталях найстрімкіші моменти, динамічні TimeLapse ролики покажуть всю мінливість навколишнього світу, а StillPhoto забезпечить приголомшливу якість фотографій, якої ви не очікуєте від екшн-камери. Єдиним обмеженням є ваша уява.

 

Редагування відео в один клік

Новий додаток AKASO GO надає функції редагування відео з різними режимами зйомки, дозволяючи навіть новачкові створити шедевр в один клік.

 

Більше корисних функцій

Використовуйте додаткові можливості, які пропонує вам екшн-камера AKASO Brave 7, щоб зробити зйомку ще приємнішою і кращою:

  • Корекція спотворень: автоматично калібрує спотворення при ширококутній зйомці.
  • Голосове управління: дає вам більше свободи і можливість управляти камерою без допомоги рук.
  • Зниження шуму вітру: активно пригнічує шум вітру, покращуючи якість звуку і допомагаючи досягати високої якості запису.
 

Широка комплектація

Кріплення та інші аксесуари, що йдуть в комплекті з камерою, ще більше розширюють її функціонал. Так, модернізований пульт дистанційного керування екраном дозволяє швидко переглядати дані і управляти функціями камери. А кріплення на шолом та кермо дають можливість використовувати її навіть тоді, коли руки у вас зайняті.

Характеристики

Основні характеристики

Кут огляду

Відеозйомка

Максимальна роздільна здатність відеозйомки
Максимальна частота кадрів
Уповільнена зйомка (Slow motion)

Так

Фотозйомка

Timelapse

Так

Зручність експлуатації

Дисплей
Захист від ударів, бруду і води
Зйомка під водою

Aвтономність

Ємність

1350 мАг

Підключення

Bluetooth

Ні

Наявність Wi-Fi

Так

Слот для карт пам'яті

microSD

USB-порт

Type-C

microHDMI

Так

Комплектація і габарити

Вага

700 г

Колір моделі

Чорний

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Екшн-камера AKASO Brave 7 4K