Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електросамокат Ninebot F40E

Код:701588
Архiв
Електросамокат Ninebot F40E фото
Електросамокат Ninebot F40E фото
Електросамокат Ninebot F40E фото
Електросамокат Ninebot F40E фото
Електросамокат Ninebot F40E фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 259 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Життя у русі

Зроби свої поїздки містом набагато простіше з компактним та швидким електросамокатом Ninebot F40E. Він легко доставить тебе на роботу чи навчання, до друзів чи просто додому у повній безпеці. Ця модель оснащена продуктивним двигуном та високоефективним акумулятором, завдяки яким може розвивати швидкість до 25 км/год та проїжджати на одному заряді до 40 кілометрів. Це дозволяє спокійно кататися містом протягом дня або навіть кількох. Крім того, самокат отримав безкамерні пневматичні шини для більш плавної їзди, надійну гальмівну систему та яскраве освітлення, що зробить поїздки комфортними та безпечними у будь-який час доби. А його складана конструкція дозволяє легко переносити транспорт або прибирати у багажник майже будь-якого легкового автомобіля, щоб брати із собою куди завгодно.

Особливості:

  • Максимальна швидкість до 25 км/год
  • Дальність ходу до 40 км
  • 10-дюймові пневматичні шини
  • Два незалежних гальма: передня електронна гальмівна система (EBS) і заднє дискове гальмо
  • Легке подолання кута підйому до 20%
  • Передня світлодіодна фара потужністю 2,1 Вт, а також гальмівні та задні ліхтарі
  • Передні, бічні та задні відбивачі E-MARK
  • Складана конструкція

Менше переживай, більше проїжджай

Ninebot F40E спеціально створений для більш тривалого катання. Завдяки вдосконаленій інтелектуальній батареї ємністю 367 Вт*г, він може проїжджати на одному заряді близько 40 кілометрів, чого цілком достатньо для подорожей містом. При цьому повне заряджання пристрою займає близько 6,5 годин, що дозволяє поповнювати запаси енергії вночі або протягом робочого дня.

Максимальна швидкість до 25 км/год

Продуктивний та безшумний двигун потужністю 350 Вт забезпечує самокату динамічну їзду та гарний розгін. Завдяки максимальній швидкості до 25 км/год і здатності долати підйоми з кутом до 20%, він легко доставить тебе до місця призначення. Тому цей транспорт ідеально підходить для щоденних подорожей.

Міцна рама та 10-дюймові пневматичні шини для стабільної їзди

Ninebot Kick Scooter F40E спроектований так, щоб бути довговічним та забезпечувати більшу стабільність на дорозі. Рама, зроблена з вуглецевої сталі, гарантує транспорту високу міцність та витривалість. Тому на ньому можна спокійно кататися, не турбуючись про перешкоди або нерівні дороги. Крім того, 10-дюймові колеса з пневматичними шинами сприяють комфортній та плавній їзді, а завдяки розміщеному всередині додатковому м'якому шару ризик проколу ще більше знижується.

Проста система складання-розкладання

З легкістю розкладай та складай Ninebot F40E, щоб носити/зберігати його без зайвого клопоту. Завдяки продуманій системі його можна скласти лише за 2 кроки та однією рукою.

Світлодіодний дисплей та можливість підключення через Bluetooth

Контролюй усі основні показники з одного погляду. Ninebot Kick Scooter F40E оснащений кольоровим світлодіодним дисплеєм, на який у режимі реального часу виводиться вся необхідна інформація: швидкість, рівень заряду батареї, режим їзди та інше. Крім того, всі ці дані також можна перевірити на своєму смартфоні за допомогою мобільного програми Segway-Ninebot, підключивши його до транспорту через Bluetooth.

Інноваційна система рекуперативного гальмування

Завдяки двом незалежним гальмам – електронному передньому та задньому дисковому – Ninebot F40E забезпечує більш безпечну та швидку зупинку. А інноваційна система рекуперативного гальмування перетворює його на по-справжньому практичний та екологічний транспорт, що працює від електрики та переробленої під час їзди енергії. З її допомогою колеса самоката здатні перетворювати енергію, зібрану під час гальмування, на потужність і зберігати її у вбудованому літієвому акумуляторі.

Інтелектуальна система керування батареями

Екологічна система рекуперації гарантує, що енергія не буде витрачена марно, а інтелектуальна система управління батареями (BMS) уважно стежить за роботою акумулятора. Вона захищає його від перегріву, відповідає за безпеку роботи та проводить моніторинг стану кожного елемента. Це дозволяє не лише покращити режим експлуатації, але й максимально збільшити термін служби батареї самокату.

Різні режими їзди

Легко перемикайся між режимами Eco, Standard та Sport залежно від свого настрою та стилю водіння. Достатньо подвійного клацання по інтуїтивно зрозумілій світлодіодній приладовій панелі, щоб миттєво змінити налаштування та адаптувати транспорт до своїх потреб. Це настільки просто, що можна робити просто на ходу.

Ліхтарі та відбивачі для безпеки на дорозі

ФФара високої яскравості та потужністю 2,1 Вт висвітлить шлях попереду і зробить вечірні поїздки кращими. Крім того, самокат має задній гальмівний ліхтар і сертифіковані E-MARK відбивачі (передні, бічні та задні). Все це робить електросамокат добре помітним для оточуючих в умовах низького освітлення та підвищує безпеку на дорозі.

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Електросамокат

Призначення
Діаметр коліс
Вага пристрою
Система гальмування

Дискова

Електрична

Розташування гальмівної системи

Передня

Задня

Колір моделі

Чорний

Пересування

Допустиме навантаження
Максимальна швидкість
Мінімальний зріст
Потужність мотора
Кут підйому

20°

Aвтономність

Запас ходу
Ємність батареї
Тип акумулятора

Li-ion

Час зарядки

До 7 годин

Особливості

Додаток

Так

Сумісність з ОС

iOS

Android

Bluetooth колонка

Так

LCD-дисплей

Так

Наявність підсвітки

Так

Особливості

Швидкісні режими: Енергозбереження, Стандартний, Спортивний; Температура експлуатації: від -10 ° до +40 ° С; Інтелектуальний захист від: Короткого замикання, Захист від перегріву, IPX5, Навантаження по струму, Навантаження по розряду, Навантаження по заряду; Бездротове підключення: Bluetooth 4.2

Найпопулярніші запити в категорії Електросамокат Ninebot F40E