Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електромотоцикл Sur-Ron Light Bee (L1e blue)

Код:638179
Архiв
Електромотоцикл Sur-Ron Light Bee (L1e blue) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 1 999 ₴
Колір
Steel Gray фото
Чорний фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Електромотоцикл Sur-Ron Light Bee L1e

Sur-Ron Light Bee L1e – легкий електричний мотоцикл, який ідеально пристосований для поїздок по місцевості зі складним рельєфом та фрирайду. Потужний мотор та ретельно продумана конструкція дозволяють електробайку розвивати швидкість до 72 км/год й підніматися на досить круті підйоми, а місткий акумулятор забезпечує запас ходу до 100 кілометрів на одному заряді. Приборкай цього двоколісного монстра та вирушай підкорювати бездоріжжя, відпрацьовувати трюки або просто насолоджуватися свободою, яку дарує цей витривалий байк.

Особливості:

  • Легка та міцна рама особливої конструкції
  • Максимальна дальність поїздки до 100 км (при 20 км/год)
  • Гідравлічна гальмівна система
  • Максимальна швидкість до 72 км/год
  • Знімний акумулятор на 32 Аг
  • Захист від води та пилу класу IP65

Потужний і ефективний двигун

Спеціально розроблений електродвигун потужністю 3000 Вт з повітряним охолодженням та двоступеневий привід значно підвищують продуктивність Sur-Ron Light Bee L1e. В результаті його мотор може працювати на дуже високих обертах, ефективно використовуючи вхідну потужність і забезпечуючи необхідну частоту обертання колеса при невеликому нагріванні двигуна.

Особлива полегшена конструкція

При загальній вазі всього 50 кг (включаючи акумулятор) електробайк Light Bee L1e має міцну раму оригінальної конструкції. Вона виготовлена з алюмінієвого сплаву методом кування на гідравлічному пресі і досить міцна, щоб витримувати стрибки і вельми жорсткі приземлення.

Надійна гальмівна система

Дискові гідравлічні гальма дають байку повний контроль над дорогою. Вони вирізняються високою надійністю й чудово підходять для заїздів на трасах зі складним рельєфом.

Чіпкий та витривалий

Електробайк комплектується 19-дюймовими колесами зі спеціальними позашляховими шинами, які забезпечують краще зчеплення з дорогою. А також гідравлічною підвіскою з двокоронною вилкою-амортизатором перевернутого типу, призначеною для екстремального катання. Вона пом'якшує приземлення і знижує вібрації, завдяки чому Sur-Ron Light Bee L1e однаково добре почувається на міських дорогах і на бездоріжжі.

Приголомшливий запас ходу

Загальна ємність акумулятора становить 32 Аг. Цього електромотоциклу вистачить майже на 100 км поїздки (на швидкості 20 км/год). Акумулятор упакований в міцний бокс, який витримує чималі навантаження і просто знімається з рами, щоб його можна було зарядити вдома від звичайної розетки. А клас захисту IP65 означає, що мотоциклу не страшні дощ, бруд або сніг.

Практичність у кожній деталі

Light Bee L1e оснащений всім необхідним для комфортної та безпечної їзди. Яскравий і зрозумілий LCD дисплей відображає основні параметри — швидкість, заряд акумулятора, залишковий пробіг та інше. Дзеркала заднього виду допомагають орієнтуватися в дорожньому трафіку, а яскрава світлодіодна фара та задній стоп-сигнал служать для безпечного руху у темну пору доби.

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Електромотоцикл

Призначення
Діаметр коліс
Вага пристрою
Підвіска

Гідравлічна

Система гальмування

Дискова

Колір моделі

Синій

Пересування

Допустиме навантаження
Максимальна швидкість
Мінімальний зріст
Потужність мотора
Кут підйому

46°

Aвтономність

Запас ходу
Ємність батареї
Час зарядки

До 3,5 годин

Особливості

Bluetooth колонка

Ні

Наявність підсвітки

Так

Особливості

Акумулятор ємність: 1920 Втгод / 60В / 32Аг; Діаметр коліс: 100/70-19; Знімний акумулятор; Вологозахищений корпус за стандартом IP65; Матеріал: Залізо/Пластик; Гальмівна система: Дискові / Гідравлічні

Найпопулярніші запити в категорії Електромотоцикл Sur-Ron Light Bee (L1e blue)