Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків19
Питання-відповіді1

AirBook Pro 8S

Код:637625
Очікується
AirBook Pro 8S video preview
AirBook Pro 8S фото
AirBook Pro 8S фото
AirBook Pro 8S фото
AirBook Pro 8S фото
AirBook Pro 8S фото
AirBook Pro 8S фото
AirBook Pro 8S фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-28%
Вигода 2 500 ₴
cashback iconКешбек 64 ₴
8 999
6 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Airbook Pro 8S

Airbook Pro 8S – це флагманський рідер нового покоління. Найпотужніша та найпродуктивніша електронна книга на українському ринку! Модель створена на базі інноваційних технологій, в якій втілилися всі сучасні можливості для комфортного читання у будь-якому місці та за будь-якого освітлення.

Рідер розроблений на операційній системі Android 6.0.1 і має 2 Гб оперативної пам'яті. Велика кількість вбудованої пам'яті – 16 Гб. Це дозволяє не обмежуватися стандартними функціями електронної книги, а встановлювати з Google Play та інших джерел будь-які додатки, програми та доповнення.

 

Потужний та продуктивний

Пристрій має 7.8 дюймовий E-Ink Carta HD дисплей підвищеної чіткості 1404x1872 (300 dpi), 24-рівневе вбудоване підсвічування, виконане за технологією DualLight, яке плавно регулюється і має два режими тонів. Сучасний восьмиядерний процесор Rockchip 3368 1.5 ГГц та графічний прискорювач PowerVR Rogue G6110 сприяють швидкому відображенню сторінок, що дозволяє читати зі зручною для вас швидкістю.

Airbook Pro 8S оснащений літій-полімерним акумулятором, ємність якого становить 3100 мАг, що гарантує довготривале використання пристрою. До 7 днів безперервної роботи за умови активного використання месенджерів, відтворення аудіо, інших додатків та навіть перегляду відео! До 30 днів роботи, використовуючи книгу виключно для читання.

 

Вся бібліотека у вас в кишені

Airbook Pro 8S підтримує безліч форматів текстових документів. До їх числа входять: TXT, PDF, EPUB, FB2, MOBI, PDB, CHM, HTML, RTF, Abode DRM файли. Розширити кількість підтримуваних форматів ви можете за допомогою встановлення сторонніх додатків для їх обробки. Пристрій має понад 30 вбудованих шрифтів та можливість встановлення додаткових користувацьких шрифтів.

Книга має тонкий ергономічний корпус, який виконаний з високоякісного матеріалу. А також абсолютно новий, перероблений та зручний UI. Габарити пристрою становлять 196 х 145 х 7 мм і роблять гаджет легким та зручним у використанні. При цьому важить гаджет всього 242 г. Ваші руки не втомляться тримати цю книгу, навпаки – ви отримаєте максимум задоволення від сучасного дизайну, легкості у користуванні, комфортного читання.

 

Багатофункціональний пристрій

Завдяки вбудованому Wi-Fi модулю електронній книзі доступні всі онлайн-сервіси для швидкого та зручного завантаження контенту. Наявність Bluetooth 4.0 LE дозволяє використовувати з Pro 8S бездротові Bluetooth навушники для прослуховування аудіокниг та музики максимально довго й комфортно – а найголовніше крокувати в ногу з часом.

За допомогою Micro USB кабелю під’єднайте AirBook до комп'ютера для підзарядки або передавання даних. Роз'єм аудіоджек дозволить під’єднати дротові навушники для прослуховування улюблених аудіокниг та музики.

Характеристики

Характеристики дисплея

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Щільність екрану
Кількість градацій сірого

16

Кольоровий дисплей

Ні

Сенсорний дисплей

Так

Програмне забезпечення

Підтримка форматів тексту

Adobe DRM

CHM

EPUB

FB2

HTML

MOBI

PDB

PDF

RTF

TXT

Підтримка форматів зображень

BMP

GIF

JPG

PNG

Підтримка форматів аудіо

MP3

WAV

Web-браузер

Так

Eксплуатація

FM-тюнер

Ні

QWERTY-клавіатура

Ні

Вбудована підсвітка

Так

Диктофон

Ні

Кнопки гортання

Ні

Пиловологозахищений корпус

Ні

Пам'ять і швидкодія

Максимальний об'єм карти пам'яті

128 Гб

Об'єм вбудованої пам'яті
Об'єм оперативної пам'яті

2 Гб

Підключення

3G

Ні

Bluetooth

Так

Wi-Fi

Так

Micro USB

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Pol

Ємність аккумулятора

Габарити

Вага

242 г

Товщина

7 мм

Довжина

196 мм

Ширина

145 мм

Колір моделі

Додаткова інформація

Комплектація

Електронна книга; Кабель USB; Інструкція

Особливості

Підсвічування, Контраст: Технологія DualLight, 24 рівня яскравості, 2 тони, 15: 1; Операційна система: Android 6.0.1; Процесор: Rockchip 3368 Octa-Core 1.5GHz (вісім ядер Cortex-A53 64-bit ARMv8-A); Графічний прискорювач: PowerVR Rogue G6110; Підтримка інших форматів: Розширюється за допомогою установки сторонніх додатків; Матеріал: пластик з покриттям Soft-touch; Читання вголос (TTS); Переклад слів і фрагментів тексту; (* За умови встановлення програми «Перекладач Google» і активації в його налаштуваннях функції перекладу по торкання); Швидке збереження закладок; Можливість підкреслення і анотування обраних слів і фрагментів тексту; Вбудована підтримка ZIP; Підтримка відео- та аудіосупроводу; Bluetooth (4.0 (HS) + LE); Wi-Fi (802.11 b / g / n); Підтримка Google Play; Статистика читання за останні 7 днів; Датчик Холла (Hall sensor - для смарт чохла); Режим енергозбереження

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Відгуків