Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

PocketBook 632 Touch HD 3 Spicy Copper (PB632-K-CIS)

Код:638372
Очікується
PocketBook 632 Touch HD 3 Spicy Copper (PB632-K-CIS) фото
PocketBook 632 Touch HD 3 Spicy Copper (PB632-K-CIS) фото
PocketBook 632 Touch HD 3 Spicy Copper (PB632-K-CIS) фото
PocketBook 632 Touch HD 3 Spicy Copper (PB632-K-CIS) фото
PocketBook 632 Touch HD 3 Spicy Copper (PB632-K-CIS) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 72 ₴
7 249

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Захист від води

Новий рідер захищений від води завдяки HZO Protection - технології захисту електронних пристроїв від шкідливої дії води. Це означає, що PocketBook Touch HD 3 дає повну свободу та безпеку при читанні на пляжі, приймаючи ванну, та навіть під зливою. Нано-покриття надійно захищає внутрішні компоненти пристрою від потенційного пошкодження, викликаного впливом вологи або рідин.

Згідно з міжнародною класифікацією PocketBook Touch HD 3 має рівень захисту IPx7. Це означає, що пристрій можна занурити у прісну воду на глибину до 1 метра на час до 30 хвилин, без будь-яких небажаних наслідків.

Сенсорний екран

Пристрій оснащений мультисенсорним екраном E Ink Carta з роздільною здатністю HD (1072 х 1448, 300 DPI), який гарантує високий контраст електронної сторінки, та створює реалістичний ефект читання якісної паперової книги.

 

Технологія SMARTlight

Технологія SMARTlight забезпечує м'який баланс світла для гармонійного читання вдень і вночі. При цьому, завдяки спеціальному налаштуванню, регулювати можна не лише яскравість, а й колірну температуру підсвічування. Автоматичний режим SMARTlight встановлений за замовчуванням, й працює залежно від часу доби, з урахуванням біоритмів людини. Для тих, хто віддає перевагу ручному керуванню підсвічуванням – мануальний режим.

Немає потреби переривати читання, щоб змінити рівень яскравості або колірну температуру – SMARTlight можна регулювати, залишаючись на сторінці електронної книги. Для цього потрібно лише провести зверху вниз по лівій або правій частині сенсорного екрану. Крім того, користувач має змогу створювати необмежену кількість автоматичних шаблонів SMARTlight, щоб потім швидко та зручно перемикати їх.

   

Швидка робота

Двоядерний процесор (2 × 1 ГГц) забезпечує швидкий відгук всіх додатків та сервісів. Завдяки вбудованому Wi-Fi і функціям Dropbox PocketBook та Send-to-PocketBook, завантажувати електронний контент на пристрій можна швидко та легко, без під’єднання до ПК. Використовуючи встановлені словники, дізнатися значення незнайомого слова з іноземної мов можна миттєво, не втрачаючи час на онлайн сервіси перекладу або гортання паперового словника.

Завдяки функції автоматичного повороту зображення, користувач може вибрати найбільш зручну орієнтацію рідера - у вертикальному або горизонтальному положенні. Датчик обкладинки дозволяє використовувати «функцію сну» та економити заряд акумулятора за допомогою обкладинок PocketBook, сумісних з цією конкретною моделлю.

Збільшена внутрішня пам'ять

Зі збільшеною внутрішньою пам'яттю в 16 ГБ користувач може зберігати у два рази більше книг. PocketBook Touch HD 3 підтримує 17 популярних форматів книг без конвертації, а також 4 графічні формати (JPEG, BMP, PNG, TIFF).

Характеристики

Характеристики дисплея

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Щільність екрану
Кількість градацій сірого

16

Кольоровий дисплей

Ні

Сенсорний дисплей

Так

Програмне забезпечення

Підтримка форматів тексту

ACSM

CHM

DJVU

DOC

DOCX

EPUB

EPUB DRM

FB2

FB2.ZIP

HTM

HTML

MOBI

PDF

PDF DRM

PRC

RTF

TCR

TXT

Підтримка форматів зображень

BMP

JPG

PNG

TIFF

Підтримка форматів аудіо

Ні

Web-браузер

Так

Попередньо встановлені програми

PocketBook Cloud, Dropbox PocketBook, PocketBook Sync, Книги по email, ReadRate, PocketNews, Scribble, Браузер, Галерея, Нотатки, Калькулятор, Косинка, Магазин, Словник, Судоку, Шахи

Eксплуатація

FM-тюнер

Ні

QWERTY-клавіатура

Ні

Вбудована підсвітка

Так

Диктофон

Ні

Кнопки гортання

Так

Пиловологозахищений корпус

IPx7

Пам'ять і швидкодія

Максимальний об'єм карти пам'яті

Ні

Об'єм вбудованої пам'яті
Об'єм оперативної пам'яті

512 Мб

Підключення

3G

Ні

Bluetooth

Ні

Wi-Fi

Так

Micro USB

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Ні

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність аккумулятора

Габарити

Вага

155 г

Товщина

8 мм

Довжина

161 мм

Ширина

108 мм

Колір моделі

Додаткова інформація

Комплектація

Електронна книга; Кабель для зарядки; Інструкція користувача

Особливості

Підсвічування з регулюванням температури кольору; Матеріал екрану: Скло; Процесор 1 ГГц х 2 (двоядерний); гіродатчик; Матеріал корпусу: Пластик; Словники: Англо-Німецький, Англо-Російський (Корольов), Webster's 1913 (Англо-англійський)

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера