Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків3
Питання-відповіді9

Фітнес-трекер Redmi Smart Band Pro (Black)

Код:699843
Архiв
Фітнес-трекер Redmi Smart Band Pro (Black) фото
Фітнес-трекер Redmi Smart Band Pro (Black) фото
Фітнес-трекер Redmi Smart Band Pro (Black) фото
Фітнес-трекер Redmi Smart Band Pro (Black) фото
Фітнес-трекер Redmi Smart Band Pro (Black) фото
Фітнес-трекер Redmi Smart Band Pro (Black) фото
Фітнес-трекер Redmi Smart Band Pro (Black) фото
Фітнес-трекер Redmi Smart Band Pro (Black) фото
Фітнес-трекер Redmi Smart Band Pro (Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-38%
Вигода 600 ₴
cashback iconКешбек 9 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Фітнес-трекер Redmi Smart Band Pro (Black)

Дисплей більший, фітнес кращий

 
 

Все, що потрібно побачити – на одному екрані

Redmi Smart Band Pro покаже вам, що таке комфорт. Його повнорозмірний AMOLED-дисплей з діагоналлю 1,47 дюйма забезпечує надвисоке співвідношення екрану до корпусу в 66,7%, даруючи вам приголомшливі візуальні враження. Крім того, він може відображати більше елементів на екрані, і ним легше керувати. При цьому загальні розміри трекера та невелика вага дозволяють легко носити браслет протягом дня.

 

Завжди чіткий та яскравий

Завдяки 100% покриттю колірного простору NTSC, дисплей браслета забезпечує більш реалістичні кольори та справжнє задоволення від використання. А максимальна яскравість 450 ніт дозволить вам чітко бачити екран навіть при яскравому сонячному світлі.

110+ фітнес-режимів

Чим би ви не займалися, понад 110 фітнес-режимів допоможуть вам контролювати спалені калорії, зміни частоти пульсу та тривалість тренування. Також у трекера є 15 професійних режимів, у яких ви отримаєте більш детальне відстеження показників. Насолоджуйтесь спортивною формою, впевненістю та енергією з Redmi Smart Band Pro.

 

Починайте тренування, коли захочете

Smart Band Pro може автоматично визначати 3 режими фітнесу*: бігова доріжка, біг на вулиці та ходьба на вулиці. Просто почніть тренування, а трекер почне відстежувати вашу активність.

24-годинний моніторинг серцевого ритму

Redmi Smart Band Pro 24 години на добу відстежує вашу частоту серцевих скорочень у реальному часі та надає точні огляди у вигляді графіків, що легко читаються. Якщо ж щось піде не так, він за допомогою вібрації попередить вас про вихід вашого пульсу за межі безпечної зони.

 

Вимірювання рівня кисню у крові

Насичення киснем крові (SpO₂) є ключовим показником загального стану здоров'я людини. Цей трекер автоматично перевіряє рівень кисню в крові під час сну та вручну, на вашу вимогу *, щоб ви були спокійні щодо свого стану.

 
 

Відстеження якості сну

Хочете знати, що відбувається з вашим тілом, поки ви спите? Redmi Smart Band Pro уважно та точно відстежує якість вашого сну та його етапи. А також надає детальну статистику, яку ви можете будь-коли подивитися на своєму смартфоні.

 

Моніторинг рівня стресу

Знайте свій рівень стресу, щоби добре з ним справлятися. Браслет допоможе вам зрозуміти, коли потрібно йти вперед до поставленої мети, незважаючи на перешкоди, а коли потрібно зробити перерву та пару дихальних вправ для розслаблення. І дасть інструкції, як зробити це правильно.

Контроль жіночого здоров'я

Smart Band Pro вміє передбачати переходи між етапами вашого жіночого циклу навіть раніше ніж ваше тіло. З ним ви будете готові до всього.

 

І ще маса корисних функцій

Крім відстеження показників здоров'я та ваших тренувань, цей браслет оснащений безліччю корисних у повсякденному житті функцій. Він може показувати власнику повідомлення про вхідні дзвінки та повідомлення, повідомляти погоду, вчасно будити та багато іншого.

Водонепроникність 50 метрів

Цей фітнес-трекер розрахований на тиск води в 5 АТМ, тому ви можете брати його з собою куди завгодно: від холодного душу вдома до мілководдя на пляжі.

 

Довга робота та магнітна зарядка

Завдяки ємній батареї ви можете забути про часті підзарядки гаджета. При звичайному використанні її ресурсу вистачає на 14 днів автономної роботи, в режимі енергозбереження трекер може працювати до 20 днів. * У той час як зручна магнітна зарядка значно полегшить процес поповнення енергії.

Додаток Xiaomi Wear

Підключіть Redmi Smart Band Pro до програми Xiaomi Wear/Xiaomi Wear Lite, щоб почати свою розумну подорож у світ фітнесу. З її допомогою ви зможете отримувати найбільш повні звіти про вашу щоденну активність та показники здоров'я. Крім цього, Smart Band Pro також сумісний зі Strava та Apple Health.

 

*Цей продукт та його функції не призначені для використання у якості медичного пристрою, а також для прогнозування, діагностики, запобігання або лікування будь-яких захворювань. Усі дані та відстеження слід використовувати лише для особистого користування. Якщо ви відчуваєте дискомфорт, використовуйте професійні медичні пристрої або зверніться за допомогою до лікаря.

*Всі дані тесту щодо часу автономної роботи були отримані від 70mai Labs. На термін служби батареї можуть впливати різні фактори, такі як налаштування, спосіб експлуатації пристрою, умови навколишнього середовища тощо. Це може призвести до того, що термін служби батареї при фактичному використанні відрізнятиметься від того, який вказаний у лабораторних даних.

*Автоматичне визначення режимів тренування: необхідно увімкнути автоматичне визначення у налаштуваннях тренування на вашому трекері. Після визначення тренування користувачеві необхідно підтвердити тип тренування на браслеті, щоб продовжити відстеження активності.

*Рівень водонепроникності 50 метрів заснований на стандарті GB/T 30106-2013 та був протестований Китайським національним центром контролю якості та випробувань. Номери звітів щодо водонепроникності: Redmi Smart Band Pro: QT2108085. Трекер можна носити в басейні, під час плавання біля берега або під час інших занять на мілководді. Однак його не можна використовувати у гарячому душі, сауні чи під час дайвінгу. Крім того, не допускайте прямої дії на браслет сильних струменів води під час занять водними видами спорту. Функція водонепроникності не є постійною та згодом може погіршитися.

Характеристики

Загальні характеристики

Тип
Сумісність з ОС

Android

iOS

Інтерфейс з'єднання

Bluetooth 5.1

Колір моделі

Чорний

Матеріал браслета/ремінця

Гума

Дисплей

Дисплей
Сенсорний дисплей

Так

Функції

Eксплуатація

Захист від пилу і вологи

5ATM

Змінний браслет/ремінець

Так

Вібромотор

Так

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Pol

Ємність акумулятора

185 мАг

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Фітнес-трекер Redmi Smart Band Pro (Black)