Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків1
Питання-відповіді1

Гіроборд Like.Bike X6i (yellow skull)

Код:614039
Архiв
Гіроборд Like.Bike X6i (yellow skull) video preview
Гіроборд Like.Bike X6i (yellow skull) video preview
Гіроборд Like.Bike X6i (yellow skull) фото
Гіроборд Like.Bike X6i (yellow skull) фото
Гіроборд Like.Bike X6i (yellow skull) фото
Гіроборд Like.Bike X6i (yellow skull) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 79 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

-->

 
 

Перший гіроборд з додатком для смартфонів. Вже скоро українською мовою!

 

Встановіть додаток з AppStore або PlayMarket – і керуйте своїм гіробордом з екрану смартфона!

 


 

 

Мобільний додаток має такий набір корисних функцій:

  • Ввімкнення/вимкнення гіроборду;
  • Спідометр;
  • Відображення рівня заряду акумулятора (%);
  • Інформація про загальний і поточний пробіг гіроборда;
  • Показники робочої температури борда (контроль перегріву);
  • Трекінг (відстеження маршруту) – визначення місцеперебування або маршруту райдера в зазначений момент часу.
 

Налаштування меню:

  • Обмеження максимальної швидкості (дуже зручно для катання дитини);
  • Регулювання темпів прискорення;
  • Регулювання чутливості (маневрування) борда;
  • Таймер відключення пристрою* (контроль пробігу борда зокрема для катання дитини).
 

*Важливо! Коли на гіроборді стоїть райдер, пристрій не відключається.Активація таймера відбувається після того, як райдер зійде з пристрою.

 

Гіроборд

Що таке гіроборд? Це вдале поєднання персонального транспорту та генератора позитивних емоцій, втілені в цьому сучасному засобі пересування. Катайтеся вдома, в парку з друзями, проводьте незабутні вікенди з сім'єю. Адже гіроборд компактний і мобільний, легкий для транспортування в рюкзаку, вміститься в багажнику будь-якого автомобіля.

 

Загальні дані

Гіроборд за способом пересування це мінісігвей в класичному вигляді, за винятком управління, дві співвісні платформи кожна з яких забезпечена незалежним колесом-електромотором, управління руху задається бортовим комп'ютером, який в свою чергу реагує на нахили платформ.

 

Ходові показники

Гіроборд на 6 дюймових колесах – відрізняється від свого молодшого побратима на 4,5 дюймових колесах. Максимальна швидкість складає 15 км/год, що цілком достатньо для переміщення, використовуючи гіроборд як персональний транспорт. Залежно від ваги пілота, автономний запас ходу на повному заряді акумулятора становить до 15 км.

 

Інновації

Габаритні ходові LED ліхтарі в темну пору доби мінімізують ризик зіткнення при недостатній освітленості, як елементи пасивної безпеки. Гіроборд практично безшумний під час пересування, забезпечуючи можливість катання практично в будь-якому місці.

 

Як це працює

Після того як ви активуєте пристрій, загориться індикація готовності й гіроборд зафіксується паралельно горизонту, вам потрібно стати однією ногою на платформу, а потім поставити другу. Не бійтеся, гіроборд не рушить, поки ви не дасте команду. При одночасному нахилі кінчиків обох стоп гіроборд  рухається вперед, відхиліть п'яти вниз - пристрій почне рух назад, повороти здійснюються нахилом стопи однієї ноги.

 

Статистика свідчить, що первинне навчання їзді на гіроборді у власника займає 15 хвилин з яких 10 хвилин вивчення інструкції користувача. В управлінні гіроборда немає нічого складного навіть для дитини.

 

5 переваг пристроїв Like.Bike

1. Гарантована якість.

Персональний транспорт Like.Bike виготовлений за замовленням компанії «Цитрус», найбільшим виробником персонального електротранспорту в світі. Група компаній партнерів володіє 400 ключовими індустріальними патентами. Компанія «Цитрус» - єдиний офіційний дилер в нашій країні.

2. Кращі комплектуючі на ринку. Процесор від Qualcomm, акумулятор Samsung, двигуни власного виробництва.

У персональному транспорті Like.Bike встановлено процесор від титулованого виробника Qualcomm, якість якого підтверджено співпрацею з усіма виробниками смартфонів. Довговічна батарея від корейського гіганта Samsung й двигуни власного виробництва роблять пристрої Like.Bike взірцем якості на ринку персонального транспорту.

3. Особиста безпека користувача.

Пам'ятайте! Купуючи неоригінальні пристрої, з сумнівною якістю збору й комплектуючих, ви піддаєте небезпеці своє здоров'я. Адже подібні пристрої можуть як спалахнути під час зарядки, так й припинити працювати в будь-який момент й скинути райдера на асфальт. А що якщо в цей час на пристрої буде Ваша дитина? Кращі комплектуючі й оригінальна батарея Samsung, встановлені в пристроях Like.Bike, повністю позбавляють своїх власників від подібних ризиків.

4. Офіційна гарантія на території України.

Гарантійне обслуговування поширюється на пристрої, куплені в авторизованих точках продажу мережі «Цитрус» й «E-ton». Термін дії гарантії на пристрої Like.Bike складає 12 місяців з дня придбання. Протягом цього терміну, при виникненні гарантійного випадку, ремонт буде проведений в рамках законодавства України.

Післягарантійний сервіс і підтримка.

Після завершення гарантійного терміну, ви можете продовжувати обслуговувати й ремонтувати персональний транспорт Like.Bike в нашому сервіс-центрі. Також наявність корпусних запчастин, дозволяє нашим спеціалізованим «Цитрус/Сервісам» виконувати не гарантійний ремонт пристроїв при механічних пошкодженнях корпусу. Ви можете задати питання в будь-якій з точок продажів неофіційних пристроїв «Що мені робити, якщо розіб'ється корпус пристрою?» й побачити здивування в очах продавців.

Завжди в наявності всі комплектуючі та запасні частини.

Склад запчастин, батарей й витратних матеріалів «Цитрус/Сервісу» дозволяє проводити ремонт й після гарантійне обслуговування в стислі терміни, в рамках встановленого законодавства України.

Інженери сервіс-центру, пройшли підготовку та стажування за програмою заводу виробника.

Наші інженери – єдині в Україні, хто пройшов подібне стажування.

5. Гарантія якості.

Представник компанії «Цитрус», перебуваючи на заводі, забезпечує додатковий QC (quality control) – контроль якості пристроїв Like.Bike, шляхом відбору тестових зразків виготовленої партії й ретельної перевірки їх повного функціоналу.

Характеристики

Завантаження

Відгуків