Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігрове крісло Anda Seat Dracula Size M (Black) AD14-DS-03-B-L/C-B01

Код:692659
Немає в наявності
Ігрове крісло Anda Seat Dracula Size M (Black) AD14-DS-03-B-L/C-B01 фото
Ігрове крісло Anda Seat Dracula Size M (Black) AD14-DS-03-B-L/C-B01 фото
Ігрове крісло Anda Seat Dracula Size M (Black) AD14-DS-03-B-L/C-B01 фото
Ігрове крісло Anda Seat Dracula Size M (Black) AD14-DS-03-B-L/C-B01 фото
Ігрове крісло Anda Seat Dracula Size M (Black) AD14-DS-03-B-L/C-B01 фото
Ігрове крісло Anda Seat Dracula Size M (Black) AD14-DS-03-B-L/C-B01 фото
Ігрове крісло Anda Seat Dracula Size M (Black) AD14-DS-03-B-L/C-B01 фото
cashback iconКешбек 249 ₴
24 999
Колір
Black фото
Black/Red фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Граєте ви у відеоігри або сидите за комп'ютером подовгу по роботі, вам в будь-якому випадку потрібно надійне і зручне крісло. Таке, яке буде сприяти комфорту, а також зможе забезпечити відмінну підтримку для спини шиї. І крісло від компанії Anda Seat, провідного виробника аксесуарів для професійних геймерів – завжди відмінний вибір. Всі їхні крісла спроектовані з урахуванням анатомічних особливостей, виготовлені з використанням кращих матеріалів і мають стильний дизайн в дусі гоночних авто. Тому ви можете бути впевнені, що отримуєте продукт преміального класу, який забезпечить вам належний рівень комфорту і здорову підтримку, так необхідну для багатогодинних ігрових сесій.

Ергономічний дизайн з упором на практичність

Anda Seat Dracula – це розкішне геймерське крісло, яке не тільки привертає увагу своїм яскравим забарвленням, але й підкорює своїм продуманим дизайном. Воно плавно згинається, повторюючи форму вашого тіла і м'яко охоплює завдяки боковим бортикам. При цьому дві знімні подушки з м'якої піни з ефектом пам'яті забезпечують підтримку попереку і шиї. Разом з відкидною спинкою все це допомагає досягти дійсно зручного положення і не відчувати дискомфорту під час довго сидіння.

Повністю регульована конструкція

Легко адаптуйте крісло відповідно до своїх потреб. У моделі Dracula ви можете змінювати висоту сидіння і нахил спинки, встановлювати положення підлокітників в декількох напрямках і жорсткість гойдання. А значить зможете домогтися оптимального для себе положення і змінювати його за бажанням.

Нахил до 160 градусів

Спеціальний багатофункціональний механізм нахилу з Z-подібною конструкцією здатний витримувати більшу вагу, ніж звичайний механізм і забезпечує кріслу справжню гнучкість. Наприклад, ви можете відкидати спинку назад на цілих 160 градусів, приймаючи майже лежаче положення. При цьому ви можете зафіксувати спинку в 5 різних позиціях: від 90° до 160°. Просто відкиньтеся назад настільки, наскільки вам потрібно і насолоджуйтеся комфортом.

4D-підлокітники

Правильна підтримка для рук дуже важлива, бо дає змогу розслабити плечі, зменшити тиск на зап'ястя і напруження м'язів під час гри. Тому підлокітники Anda Seat Dracula не тільки мають приємне поліуретанове покриття, але і зроблені максимально рухливими. Ви можете зрушувати їх вгору-вниз, вперед-назад, повертати вліво-вправо і навіть нахиляти в сторони, підлаштовуючи положення підлокітників в залежності від своєї поточної пози.

Піна високої щільності

Набивка крісла зроблена з піноматеріала щільністю 65 кг/м3, який забезпечує м'яку і одночасно надійну підтримку та робить тривалі ігрові сеанси дуже комфортними.

Преміальні матеріали

В якості оббивки сидіння використовується NAPA шкіра – високоякісний матеріал, відомий своєю міцністю, зносостійкістю та поліпшеними експлуатаційними характеристиками. Він часто використовується для обробки салонів автомобілів преміум-класу і шикарно виглядає, а тому крісло в такій оббивці теж виглядає відповідно.

Міцна сталева рама і посилена підставка

Щоб зробити ігрове крісло гранично витривалим в якості основи в ньому була використана посилена сталева рама і алюмінієве підставка з п'ятьма «променями». Завдяки цьому воно з легкістю може витримати значну вагу (до 170 кг) і зберегти стабільність. Тим більше, що колеса, вкриті міцною поліуретанової гумою, надають кріслу стійкість, одночасно забезпечуючи плавний рух у всіх напрямках і на будь-яких поверхнях.

Надійність кожного компонента

Кожне ігрове крісло Anda Seat оснащене сертифікованим SGS гідравлічним поршнем класу 4 з вибухозахищеною конструкцією. Він відповідає міжнародним стандартам і є кращим у своєму класі з точки зору стабільності та безпеки. А головне – забезпечує користувачеві ідеальний комфорт використання, дозволяючи плавно регулювати положення сидіння.

Характеристики

Основні характеристики

Матеріал оббивки
Максимальний зріст
Максимальне навантаження
Колір

Додаткові характеристики

Кут нахилу спинки
Особливості

Активне сидіння; Бічна підтримка спини; Обрезинені ролики; підголівник; Поперекова підтримка; Знімні підлокітники; Посилене підставу;

Фізичні характеристики

Вага

26,7 кг

Габарити

131 х 56 х 56 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера