Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Ігрове крісло Cougar Armor S Royal

Код:640363
Є в наявності
Ігрове крісло Cougar Armor S Royal фото
Ігрове крісло Cougar Armor S Royal фото
Ігрове крісло Cougar Armor S Royal фото
Ігрове крісло Cougar Armor S Royal фото
Ігрове крісло Cougar Armor S Royal фото
Ігрове крісло Cougar Armor S Royal фото
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
-16%
Вигода 1 800 ₴
cashback iconКешбек 96 ₴
11 499
9 699
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ігрове крісло Cougar Armor S Royal

Armor S Royal – це крісло преміум-класу для найвимогливіших геймерів. Володіючи всіма функціями, які зробили Armor S одним з найбільш бажаних ігрових крісел у світі, Armor S Royal додає до своїх неймовірних якостей та можливостей налаштування дві чудові особливості: золоте прострочення на основних ділянках крісла та високоякісна замшева текстура в обох подушках і на кутових сторонах стільця.

Різноманіття індивідуальних налаштувань

Ви можете налаштувати висоту сидіння крісла Armor S Royal точно під ваш зріст. Крісло Armor S Royal дозволяє зафіксувати спинку у будь-якій позиції від 90º до 180º. Armor S Royal розкладається на 180º. Ви можете прилягти на крісло у перервах гри. За допомогою кулястої ручки, розташованої під сидінням крісла Armor S Royal, ви можете збільшувати/зменшувати опір розгойдування. А за допомогою спеціальної ручки збоку – повністю блокувати розгойдування. Крісло Armor S Royal зібране з кращих компонентів, що гарантує не лише тривалий термін експлуатації, а також і вашу повну безпеку при його використанні.

Унікальний дизайн

Висока спинка та бічні підтримки хребта. Виконане у дизайні гоночного автомобіля, крісло Armor S Royal має чудові ортопедичні характеристики і допомагає вашому хребту під час довгих годин гри. Дихаюча еко-шкіра – Cougar не економить на матеріалах. Поперекова подушка та подушка під голову – для додаткового комфорту, крісло Armor S Royal укомплектоване двома подушками – поперековою та під голову.

Повністю сталева рама

Не лише для довгих років надійної служби, а й для ортопедичної підтримки вашої спини. Для додаткової надійності, газовий ліфт захищений міцним сталевим кожухом.

Характеристики

Основні характеристики

Додаткові характеристики

Висота спинки у верхньому положенні

830 мм

Кут нахилу спинки
Ширина спинки

505 мм

Підлокітники

Висота 640-720 мм

Особливості

Активне сидіння; Бічна підтримка спини; Обрезинені ролики; підголівник; Поперекова підтримка; Знімні підлокітники; Посилене підставу;

Фізичні характеристики

Вага

21 кг

Габарити

Розміри сидіння: 53 x 50 x 12 см; Висота крісла: 134 - 142 см;

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера