Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігрове крісло Playseat Evolution (Alcantara) REM.00008

Код:681615
Очікується
Ігрове крісло Playseat Evolution (Alcantara) REM.00008 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 146 ₴
14 666
Колір
Black фото
Black фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ігрове крісло Playseat Evolution - Alcantara

Playseat Evolution – зручне, стійке і легко регульоване ігрове крісло, створене спеціально для гонок-симуляторів. Високоякісні матеріали, сталева конструкція та запатентована система кріплень керма і педалей – все це дозволить віртуальним гонщикам відчути себе пілотом справжнього гоночного боліда, а також випробувати нові відчуття у грі. Крім того, це ігрове крісло повністю сумісне з більшістю наборів рульового колеса/педалей, представлених в даний час на ринку. А завдяки унікальній складаний конструкції воно займає менше місця, коли не використовується.

Особливості:

  • Розроблено в співпраці з професійними автогонщиками;
  • Міцний повністю регульований сталевий каркас;
  • Високоякісна оббивка з алькантари;
  • Сумісність з PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox, Xbox 360, Xbox One, Xbox Series X, Wii, Wii U, Switch, ПК і Mac;
  • Широка сумісність з наборами рулів та педалей від сторонніх виробників;
  • Чудова якість збірки;
  • Унікальна складна система Playseat для зручного транспортування або зберігання

Справжнє гоночне крісло

Розроблене у співпраці з професійними гонщиками, сидіння Playseat Evolution Alcantara має міцний каркас і оббивку з чорної алькантари, матеріалу, який використовується у справжніх автомобілях. Крім того, цей аксесуар повністю повторює форму реального гоночного крісла, а тому створює відчуття, ніби ви дійсно перебуваєте в кокпіті сучасного боліда. Що підтверджують самі професійні гонщики, які використовують крісла Playseat для віртуальних тренувань. Тому ваші відчуття під час гри будуть максимально наближеними до реальності.

Міцна і надійна конструкція

Крісло має армований сталевий каркас, що виключає зайві коливання і дозволяє легко переміщати сидіння для його регулювання. При цьому нова система кріплень керма і педалей дозволяє об'єднати максимальну жорсткість конструкції з поліпшеним комфортом водіння. Отримайте більше задоволення від гонок з Playseat Evolution.

Підлаштовується під вас

Для зручності гравців будь-якого зросту у цього крісла передбачена можливість вибору найбільш зручної відстані між сидінням та кермом. Тому його вільно можуть використовувати як дорослі, так і діти.

Сумісність

Ігрове крісло Playseat Evolution Alcantara має ще більше попередньо просвердлених точок кріплення і збільшену опорну пластину для ножної педалі, а тому є сумісним практичний з будь-якими ігровими кермами й педалями, які встановлюються на спеціальні підставки. Зокрема, воно повністю підтримує всі комплекти від Logitech, Thrustmaster, Fanatec і MadCatz (продаються окремо). І підходить для використання з різними консолями, включаючи Playstation 3, Playstation 4, XBox360, XBox One, Wii U, Switch тощо.

Зручне зберігання

Ще одна корисна особливість Playseat Evolution – унікальна запатентована система складання, яка дозволяє швидко скласти крісло, коли воно не використовується. І значно полегшує зберігання і транспортування аксесуара.

Характеристики

Основні характеристики

Матеріал оббивки
Матеріал підстави
Колір

Додаткові характеристики

Додаткова інформація

Розроблено в співпраці з професійними автогонщиками; Сумісність з PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox, Xbox 360, Xbox One, Xbox Series X, Wii, Wii U, Switch, ПК і Mac; Широка сумісність з наборами рулів і педалей від сторонніх виробників; Чудова якість збірки; Унікальна складна система Playseat для зручного транспортування або зберігання

Фізичні характеристики

Вага

24 кг

Габарити

1300 x 500 x 980 мм

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Ігрове крісло Playseat Evolution (Alcantara) REM.00008