Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Apple iMac 21,5" 4K (MHK33) 2020

Код:671719
Архiв
Apple iMac 21,5" 4K (MHK33) 2020 фото
Apple iMac 21,5" 4K (MHK33) 2020 фото
Apple iMac 21,5" 4K (MHK33) 2020 фото
Apple iMac 21,5" 4K (MHK33) 2020 фото
Apple iMac 21,5" 4K (MHK33) 2020 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
ОФІЦІЙНИЙ ПАРНЕР APPLE
-32%
Вигода 18 500 ₴
cashback iconКешбек 399 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Все в одному. Все під силу.

Лише уявіть, за допомогою iMac можна втілити абсолютно все. У нього чудовий дизайн. Ним дуже зручно користуватися. Він оснащений всім необхідним, щоб вивести будь-яку ідею на зовсім інший рівень. А нова модель iMac 27 дюймів ще потужніше: швидші процесори та графіка, збільшена пам'ять, накопичувач підвищеної ємності, розширені можливості аудіо та відео, передовий дисплей Retina 5K. Це неймовірно універсальний комп'ютер. І тепер він став ще краще, ще швидше.

Дисплей Retina. Виглядає казково красиво.

На дисплеї Retina з підтримкою мільярда кольорів та яскравістю 500 кд/м² все виглядає краще. Фотознімки та графіка буквально оживають. Текст відображається неймовірно чітко. І вперше на iMac 27 дюймів використовується технологія True Tone, з якою зображення виглядає більш природно. А ще як опція для дисплея є скло з нанотекстурою, що максимально знижує відблиски.

iMac 21,5 дюйма

Дисплей Retina
4K
(у максимальній комплектації)

iMac 27 дюймів

Дисплей Retina
5K
Технологія True Tone

Скло з нанотекстурою. Мінімум відблисків. Максимум деталей.

Скло з нанотекстурою, яким вперше був оснащений монітор Pro Display XDR, тепер доступне як опція на iMac 27 дюймів. Вас вразить різниця в якості зображення, якщо на ваше робоче місце потрапляє яскраве сонячне світло, пряме світло від ламп або просто умови освітлення постійно змінюються. На відміну від звичайних матових покриттів, нанотекстура витравлена у склі за допомогою спеціальної технології. Завдяки цьому кількість відблисків зменшується без зниження контрастності, і якість зображення на дисплеї просто вражає.

Процесор та пам'ять. Від швидкого до швидше швидкого.

На iMac завжди використовуються потужні процесори. У максимальній комплектації iMac 21,5 дюйма оснащується 6-ядерним процесором Intel Core i7, що забезпечує необхідну потужність для роботи в Photoshop, монтажу відео або створення музики. А для моделі 27 дюймів можна обрати аж до 10-ядерного процесора Intel Core i9, щоб виконувати такі складні завдання, як леерінг десятків аудіодоріжок або компіляція і тестування коду.*

iMac 21,5 дюйма

6-ядерний
процесор Intel Core i7 8-го покоління
(у максимальній комплектації)
Прискорення Turbo Boost до
4,6 ГГц

iMac 27 дюймів

10-ядерний
процесор Intel Core i9 10-го покоління
(у максимальній комплектації)
Прискорення Turbo Boost до
5,0 ГГц

Графічний процесор. Неймовірно ефектна картина.

Графіка на iMac виглядає приголомшливо. А для моделі 27 дюймів можна обрати процесор AMD Radeon Pro серії 5000 з пам'яттю GDDR6 об'ємом до 16 ГБ, щоб працювати з відео ультрависокої чіткості та створювати ігри з максимально реалістичною графікою.

iMac 21,5 дюйма

До
4 ГБ пам'яті
HBM2
До
20 обчислювальних
блоків

iMac 27 дюймів

До
16 ГБ пам'яті GDDR6
до 6 разів швидше у порівнянні з 8 ГБ
До
40 обчислювальних
блоків

Накопичувач. Більше місця. Вища швидкість.

Тепер всі моделі iMac у стандартній конфігурації комплектуються флеш-накопичувачами SSD, які відрізняються підвищеною місткістю і неймовірною швидкістю роботи. А для моделі iMac 27 дюймів можна вибрати SSD-накопичувач приголомшливого об’єму 8 ТБ зі швидкістю послідовного читання та запису до 3,4 ГБ/с. Це дозволить вам миттєво відкривати будь-які фото та відео з вашої колекції, зберігати дуже великі файли й працювати у професійних додатках.*

iMac 21,5 дюйма

До
1 ТБ
об’єм SSD-накопичувача

iMac 27 дюймів

До
8 ТБ
об’єм SSD-накопичувача

Apple T2 Security Chip. Секрет вашої безпеки.

На моделі iMac 27 дюймів тепер використовується чип Apple T2 Security Chip зі співпроцесором Secure Enclave, який забезпечує роботу сховища зашифрованих даних і функції безпечного завантаження. Крім того, чип T2 лежить в основі потужних можливостей камери FaceTime HD 1080p, розпізнавання облич, поліпшення басів та функції «Привіт, Siri». Він також дозволяє перекодувати відео у форматі HEVC до двох разів швидше, ніж на моделях попереднього покоління.

Камера, динаміки та мікрофони.

Класно видно. Круто чутно. Кришталево чіткий відеозв'язок, чистий запис голосу, приголомшливе звучання музики та фільмів — iMac ідеально підходить для спілкування та розваг. Модель iMac 27 дюймів тепер оснащується камерою FaceTime HD 1080p і системою з трьох мікрофонів студійної якості. А чип T2 взаємодіє з динаміками, дозволяючи застосовувати змінний еквалайзер і покращуючи якість басів, тому будь-який контент звучить потужно, збалансовано та чисто.

iMac 21,5 дюйма

720p
Камера FaceTime HD ƒ/2.0
Вбудований
мікрофон

iMac 27 дюймів

1080p
Камера FaceTime HD ƒ/2.2
Система з трьох мікрофонів
студійної якості

Підключення. Порти з безліччю можливостей.

Кожен iMac оснащений двома надшвидкими портами Thunderbolt 3 (USB-C) та чотирма портами USB-A — це дозволяє підключати зовнішні накопичувачі, камери, монітори та інші потужні пристрої. На всіх моделях iMac передбачений порт 1 Gigabit Ethernet. А для iMac 27 дюймів тепер можна обрати конфігурацію з портом 10 Gigabit Ethernet, щоб збільшити пропускну здатність передавання даних до 10 разів у порівнянні з моделями попереднього покоління. Крім того, всі iMac підтримують надшвидкісний зв'язок по Wi-Fi та Bluetooth. Модель 27 дюймів до того ж підтримує технологію Bluetooth 5.0, завдяки якій ви миттєво під’єднуєтеся до улюбленого контенту і бездротових пристроїв.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

Характеристики

Дисплей

Діагональ дисплея
Роздільна здатність дисплея
Тип дисплея

Графічні можливості

Графічний процесор
Тип відеокарти

Швидкодія

Кількість ядер

6

Тип процесора
Розмір оперативної пам'яті
Обсяг SSD
Операційна система
Частота процесора

Iнтерфейси

Bluetooth
Wi-Fi
LAN роз'єм (RJ45)
Роз'єм для навушників 3.5 мм
Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Додаткові характеристики

Вбудована Web-камера
Дозвіл Web-камери

Габарити і комплектація

Довжина підставки
Висота
Ширина
Вага

5,48 кг

Серія

Найпопулярніші запити в категорії Apple iMac 21,5" 4K (MHK33) 2020