Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

ДБЖ APC Back-UPS Pro BR 1200VA BR1200SI

Код:683706
Немає в наявності
ДБЖ APC Back-UPS Pro BR 1200VA BR1200SI фото
ДБЖ APC Back-UPS Pro BR 1200VA BR1200SI фото
ДБЖ APC Back-UPS Pro BR 1200VA BR1200SI фото
ДБЖ APC Back-UPS Pro BR 1200VA BR1200SI фото
ДБЖ APC Back-UPS Pro BR 1200VA BR1200SI фото
cashback iconКешбек 195 ₴
19 580

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Міць і захист

Back-UPS Pro – серія потужних джерел безперебійного живлення преміум-класу із захистом від імпульсних перешкод, що відмінно підходить для високопродуктивної електронної апаратури та комп'ютерів. Стабільне резервне живлення, захист від руйнівних стрибків напруги в поєднанні з функціями енергозбереження, автоматичним регулюванням напруги, ЖК-дисплеєм та іншими корисними функціями роблять Back-UPS Pro ідеальним інструментом для захисту ваших даних і дорогої електроніки. *

 

Універсальне рішення

Серія Back-UPS Pro забезпечує стабільне резервне живлення для ваших електронних пристроїв, тому ви можете працювати в умовах перебоїв в подачі електроенергії. І одночасно захищає ваше обладнання від руйнівних стрибків напруги, які можуть вивести техніку з ладу. Тому ці ДБЖ стануть прекрасним доповненням для самих різних пристроїв:

  • Високопродуктивних комп'ютерів
  • Роутерів/модемів
  • Зовнішніх запам'ятовуючих пристроїв та медіаплеєрів
  • Ігрових приставок
  • Проекторів з імпульсним живленням
  • LCD/LED телевізорів
  • Іншої електроніки
 

Резервне живлення і захист від перенапруги

Зберігайте свої пристрої в робочому стані навіть тоді, коли напруга виходить за межі безпечного рівня. ДБЖ Back-UPS Pro оснащені розетками з резервним живленням від батареї і захистом від перенапруги, які дозволяють системному блоку, монітору або іншим критично важливим пристроям працювати при відключенні живлення або його коливаннях. А також розетками, які захищають тільки від стрибків напруги, які чудово підійдуть для різної периферії: принтерів, факсів та іншого обладнання. Крім того, у ряду моделей передбачені порти RJ11 і RJ45 з захистом від стрибків напруги, які оберігають від перепадів напруги, що передаються по телефонних і мережевих лініях.

 

Автоматичне регулювання напруги (AVR)

Ця опція миттєво коригує занадто високу/низьку напругу до безпечних рівнів, тому ви можете працювати необмежено довго під час збоїв в електромережі. Завдяки їй ДБЖ ідеально підходить для підключення передових робочих станцій, ПК високого класу, мультимедійних пристроїв та іншої електроніки.

 

Енергоефективність

Пристрої серії Back-UPS Pro також мають унікальні «зелені» функції. Наприклад, окремі керовані розетки можуть автоматично відключати периферійні пристрої, коли комп'ютер, підключений до головної розетки, переходить в сплячий/вимкнений режим. Що дозволяє додатково економити електроенергію.

 

Вбудований LCD-екран

Контролюйте всю ситуацію з одного погляду. Для цього в ДБЖ передбачений ЖК-екран, на який виводиться вся необхідна інформація, в тому числі показники вхідної/вихідної напруги, стан батареї, AVR, навантаження в Ватах та відсотках й інші дані. При цьому він швидко і легко читається в будь-яких умовах.

 

Програмне забезпечення PowerChute Personal Edition

Спеціально розроблена програма PowerChute Personal Edition дає вам ще більше можливостей. Вона забезпечує коректне завершення роботи або переведення операційної системи комп'ютера у сплячий режим при розрядці батареї ДБЖ, реєструє проблеми з живленням від електромережі та контролює стан батареї. А також дозволяє налаштовувати різні параметри Back-UPS Pro: роботу від мережі при низькій або високій напрузі, відключення звукових сигналів вночі, налаштування завершення роботи тощо.

  * Точні характеристики і функціонал можуть змінюватися і залежать від конкретної моделі.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Час роботи при повному навантаженні

4 хв

Час роботи при половинному навантаженні

14 хв

Час переключення на батарею

10 мс

Робочий діапазон температур

0 - 40 °C

Повна потужність
Активна потужність
Дисплей
Кількість батарей

1

Час повної зарядки батареї

16 год

Додаткова інформація

Захист від перевантажень; Захист телефонної лінії; Фільтрування перешкод; Звукова сигналізація; Автоматичне регулювання напруги

Роз'єми і інтерфейси

Кількість розеток
Форма вихідної напруги
USB-роз'єм
Тип розетки
Вхідна напруга (мінімальна)

176 В

Вхідна напруга (максимальна)

294 В

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

36,8 x 10 x 26 см

Вага

11,7 кг

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії ДБЖ APC Back-UPS Pro BR 1200VA BR1200SI