Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

ДБЖ APC Back-UPS Pro BR 1600VA BR1600SI

Код:683699
Є в наявності
ДБЖ APC Back-UPS Pro BR 1600VA BR1600SI фото
ДБЖ APC Back-UPS Pro BR 1600VA BR1600SI фото
ДБЖ APC Back-UPS Pro BR 1600VA BR1600SI фото
ДБЖ APC Back-UPS Pro BR 1600VA BR1600SI фото
ДБЖ APC Back-UPS Pro BR 1600VA BR1600SI фото
ДБЖ APC Back-UPS Pro BR 1600VA BR1600SI фото
З карткою Sense bank вигідніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
З карткою ПУМБ вигідніше
cashback iconКешбек 260 ₴
26 000
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Міць і захист

Back-UPS Pro – серія потужних джерел безперебійного живлення преміум-класу із захистом від імпульсних перешкод, що відмінно підходить для високопродуктивної електронної апаратури та комп'ютерів. Стабільне резервне живлення, захист від руйнівних стрибків напруги в поєднанні з функціями енергозбереження, автоматичним регулюванням напруги, ЖК-дисплеєм та іншими корисними функціями роблять Back-UPS Pro ідеальним інструментом для захисту ваших даних і дорогої електроніки. *

 

Універсальне рішення

Серія Back-UPS Pro забезпечує стабільне резервне живлення для ваших електронних пристроїв, тому ви можете працювати в умовах перебоїв в подачі електроенергії. І одночасно захищає ваше обладнання від руйнівних стрибків напруги, які можуть вивести техніку з ладу. Тому ці ДБЖ стануть прекрасним доповненням для самих різних пристроїв:

  • Високопродуктивних комп'ютерів
  • Роутерів/модемів
  • Зовнішніх запам'ятовуючих пристроїв та медіаплеєрів
  • Ігрових приставок
  • Проекторів з імпульсним живленням
  • LCD/LED телевізорів
  • Іншої електроніки
 

Резервне живлення і захист від перенапруги

Зберігайте свої пристрої в робочому стані навіть тоді, коли напруга виходить за межі безпечного рівня. ДБЖ Back-UPS Pro оснащені розетками з резервним живленням від батареї і захистом від перенапруги, які дозволяють системному блоку, монітору або іншим критично важливим пристроям працювати при відключенні живлення або його коливаннях. А також розетками, які захищають тільки від стрибків напруги, які чудово підійдуть для різної периферії: принтерів, факсів та іншого обладнання. Крім того, у ряду моделей передбачені порти RJ11 і RJ45 з захистом від стрибків напруги, які оберігають від перепадів напруги, що передаються по телефонних і мережевих лініях.

 

Автоматичне регулювання напруги (AVR)

Ця опція миттєво коригує занадто високу/низьку напругу до безпечних рівнів, тому ви можете працювати необмежено довго під час збоїв в електромережі. Завдяки їй ДБЖ ідеально підходить для підключення передових робочих станцій, ПК високого класу, мультимедійних пристроїв та іншої електроніки.

 

Енергоефективність

Пристрої серії Back-UPS Pro також мають унікальні «зелені» функції. Наприклад, окремі керовані розетки можуть автоматично відключати периферійні пристрої, коли комп'ютер, підключений до головної розетки, переходить в сплячий/вимкнений режим. Що дозволяє додатково економити електроенергію.

 

Вбудований LCD-екран

Контролюйте всю ситуацію з одного погляду. Для цього в ДБЖ передбачений ЖК-екран, на який виводиться вся необхідна інформація, в тому числі показники вхідної/вихідної напруги, стан батареї, AVR, навантаження в Ватах та відсотках й інші дані. При цьому він швидко і легко читається в будь-яких умовах.

 

Програмне забезпечення PowerChute Personal Edition

Спеціально розроблена програма PowerChute Personal Edition дає вам ще більше можливостей. Вона забезпечує коректне завершення роботи або переведення операційної системи комп'ютера у сплячий режим при розрядці батареї ДБЖ, реєструє проблеми з живленням від електромережі та контролює стан батареї. А також дозволяє налаштовувати різні параметри Back-UPS Pro: роботу від мережі при низькій або високій напрузі, відключення звукових сигналів вночі, налаштування завершення роботи тощо.

  * Точні характеристики і функціонал можуть змінюватися і залежать від конкретної моделі.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Час роботи при повному навантаженні

3,6 хв

Час роботи при половинному навантаженні

13,5 хв

Час переключення на батарею

10 мс

Робочий діапазон температур

0 - 40 °C

Повна потужність
Активна потужність
Дисплей
Кількість батарей

1

Час повної зарядки батареї

16 год

Рівень шуму

45 дБ

Додаткова інформація

Захист від перевантажень; Захист телефонної лінії; Фільтрування перешкод; Звукова сигналізація; Автоматичне регулювання напруги

Роз'єми і інтерфейси

Кількість розеток
Форма вихідної напруги
USB-роз'єм
Тип розетки
Вхідна напруга (мінімальна)

176 В

Вхідна напруга (максимальна)

294 В

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

36,8 x 10 x 26 см

Вага

12,5 кг

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії ДБЖ APC Back-UPS Pro BR 1600VA BR1600SI