Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Kабель USB - microUSB Hoco X1 1M (White) 14535

Код:651251
Немає в наявності
Kабель USB - microUSB Hoco X1 1M (White) 14535 фото
Kабель USB - microUSB Hoco X1 1M (White) 14535 фото
10

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Досконалість в простоті

Hoco X1 Rapid – кабель для зарядки та синхронізації з комп'ютером мобільних пристроїв, оснащених роз'ємом Micro-USB. Аксесуар витримує силу струму у 2,1 A, що дозволяє використовувати технології швидкого передавання енергії, поповнюючи запаси акумулятора максимально швидко.

 

Особливості:

  • Зарядка та синхронізація даних
  • Підтримка технологій швидкої зарядки
  • Нікельоване покриття контактів
  • Для пристроїв з роз'ємом Micro-USB
 

Швидка зарядка

Ємність акумуляторів у нових моделях смартфонів планомірно зростає, збільшуючи час зарядки. Кабель витримує силу струму у 2,1 A, що дозволяє використовувати його разом із зарядними пристроями, які оснащені технологіями швидкої зарядки. Таким чином ви зможете оперативно поповнювати запаси енергії у мобільних пристроях, економлячи свій час.

 

Синхронізація даних

Аксесуар можна використовувати не лише для зарядки, а і для швидкої синхронізації з комп'ютером. Дротове передавання даних вирізняється високою швидкістю та стійкістю до перешкод, що особливо важливо при копіюванні об'ємних файлів. Наприклад, Hoco X1 Rapid впорається із завантаженням фільмів у високій якості та професійних додатків.

 

Надійний контакт

Використовуйте надійні аксесуари, які не підведуть у найбільш невідповідний момент. Провідники Hoco X1 Rapid виконані з міді, яка не лише володіє високою струмопровідністю, а і не боїться багаторазових вигинів. А контакти в конекторах мають нікельоване покриття, стійке до корозії, окислення та механічного зносу.

 

Справжня легкість

Прагнете до раціонального використання вільного простору? Довжина цього кабелю –- 1 метр, що разом з мінімалістичними конекторами робить Hoco X1 Rapid легким та компактним. Завдяки цьому аксесуар не займе багато місця в рюкзаку або сумці, даючи можливість завжди носити його з собою.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип кабелю
Вхід (Тип коннектора)
Вихід (Тип коннектора)
Колір моделі
Довжина кабеля

Найпопулярніші запити в категорії Kабель USB - microUSB Hoco X1 1M (White) 14535