Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Питання-відповіді3

Кабель USB - USB-C McDodo (CA-8690) Digital 5A 1.2m (Black)

Код:693313
Немає в наявності
Кабель USB - USB-C McDodo (CA-8690) Digital 5A 1.2m (Black) фото
Кабель USB - USB-C McDodo (CA-8690) Digital 5A 1.2m (Black) фото
Кабель USB - USB-C McDodo (CA-8690) Digital 5A 1.2m (Black) фото
75

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Досконалість технологій

McDodo Digital – преміальний кабель для поповнення запасів енергії та синхронізації мобільних пристроїв. Аксесуар оснащений інтелектуальним чипом для підбору оптимальних параметрів живлення під кожен пристрій, цифровим дисплеєм з індикацією поточної потужності та активності швидкої зарядки. При цьому виріб відрізняється високою надійністю та стильним дизайном.

 

Особливості:

  • Індикація поточної потужності на цифровому дисплеї
  • Інтелектуальний чип керування зарядкою
  • Підтримка Power Delivery 3.0 та Qualcomm Quick Charge 4.0
  • Витримує максимальний струм до 5A
  • Міцне нейлонове обплетення
  • Довжина кабелю – 1,2 метра
 

Блискавична зарядка

Цінуєте свій час і не любите чекати? Ця модель сумісна з зарядними пристроями з вихідним струмом до 5 амперів, а також підтримує передові технології швидкої зарядки Power Delivery 3.0 та Qualcomm Quick Charge 4.0. Завдяки цьому аксесуар якнайкраще підійде для підживлення топових смартфонів та інших мобільних гаджетів з місткими акумуляторами.

Розумний аксесуар

Власникам цього приладу можна не побоюватися, що занадто потужне джерело живлення пошкодить мобільний пристрій. Кабель підтримує технологію Mcdodo Smart Charging, реалізовану у вигляді інтелектуального чипа. Останній самостійно визначає параметри під’єднаного девайса, подаючи на нього оптимальну потужність та струм.

 

Цифровий дисплей

Ще одна перевага лінійки McDodo Digital – встановлення цифрового дисплея. Невеликий екран відображає у режимі реального часу подавану потужність та активність швидкої зарядки, щоб ви могли завжди контролювати поточні параметри живлення. При цьому освітлені символи добре видно як вдень, так і в темну пору доби.

 

Висока якість

Зарядний кабель виконаний у міцному нейлоновому обплетенні і витримує тест на вигин у 30 000 разів. Завдяки цьому аксесуар прослужить довго навіть в умовах активної експлуатації поза домом. До того ж, всі конектори McDodo Digital захищені від корозії та окислення, а тому контакти з вологою також не вплинуть на його працездатність.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип кабелю
Вхід (Тип коннектора)
Вихід (Тип коннектора)
Особливості

Індикація поточної потужності цифрового дисплея; Інтелектуальний чіп керування зарядкою; Підтримка Power Delivery 3.0 та Qualcomm Quick Charge 4.0; Витримує максимальний струм до 5A; Міцна нейлонова оплетка

Колір моделі
Довжина кабеля

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Кабель USB - USB-C McDodo (CA-8690) Digital 5A 1.2m (Black)