Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Кисневий концентратор Invacare PerfectO 2V

Код:686016
Архiв
Кисневий концентратор Invacare PerfectO 2V фото
Кисневий концентратор Invacare PerfectO 2V фото
Кисневий концентратор Invacare PerfectO 2V фото
Кисневий концентратор Invacare PerfectO 2V фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 359 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Це безшумний, ефективний та енергоощадний кисневий концентратор. Компактність та надійність – головні переваги PerfectO2 V. Гарантійний термін роботи – 40 000 годин. Вмонтована антивібраційна система і стильний дизайн дозволять легко використовувати концентратор в домашніх умовах абсолютно комфортно.

 

У стандартну комплектацію входить:

  • блок концентратора.
  • система зволожувача суміші.
  • система трубок, маска, канюлі.
 

Принциповою відмінністю кисневого концентратора PerfectO2 V є інтегрування інтелектуальної системи адаптації під користувача, яка контролює режим подавання кисню відповідно до потреби пацієнта. Це не лише підвищує ефективність роботи системи, а і знижує споживання енергії до 280 Вт.

 
  • Компактний та зручний. Досконалий дизайн і компактність дозволяють без проблем використовувати концентратор кисню в домашніх умовах. Великий та простий дисплей для доступного використання людьми похилого віку.
  • Простота в обслуговуванні. Всі частини концентратора, в тому числі і фільтр, легко доступні для очищення.
  • Безпека та надійність. Концентратор оснащений сигнальною системою SensO2. Виробник гарантує безперервність роботи протягом 40 000 годин та безпроблемну експлуатацію протягом 5 років.
 

Вбудований модуль контролю концентрації та потоку кисню – забезпечує ефективність кисневої терапії. Ефективне зволоження кисню перешкоджає виникненню кашлю, сухості у дихальних шляхах та почуття першіння в горлі. Автоматичний контроль температури компресора і охолодження кисню на виході – захищає пацієнта від опіку дихальних шляхів. Ударостійкість, стійкість до перекидання і високий захист від пилу – обумовлюють довговічність експлуатації. Низьке споживання електроенергії – економія Ваших коштів при тривалій експлуатації. Елементарне обслуговування: заміна фільтра 1 раз на рік (самостійно або сервісним майстром).

 

Аналізатор кисню Invacare Check O2 – вимірювальний прилад, який показує всі робочі параметри, необхідні при перевірці концентратора. Цей ефективний та економічний прилад переконує з технічної точки зору: він вимірює концентрацію кисню, швидкість потоку подавання кисню і тиск на виході від пацієнта на будь-якому кисневому концентраторі. Прилад не потребує рутинного калібрування. Також немає паливного елемента, що підлягає заміні. Invacare Check O2 – це три аналізатори в одному!

 

Системи аварійного захисту:

  • Вимикає прилад при перенапруженні або здійснює захисне відімкнення струму.
  • Вимикає компресор при перегріванні.
  • Має аварійну сигналізацію і вимикає компресор при надмірному тиску.
  • Має аварійну сигналізацію і вимикає компресор при зниженому тиску.
  • Сигналізує низький рівень витрати кисню.
  • Сигналізує про зникнення напруги у мережі.

Характеристики