Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Гель для обличчя активний з екстрактом ікри і морським колагеном Gezatone Beauty Style

Код:694230
Архiв
Гель для обличчя активний з екстрактом ікри і морським колагеном Gezatone Beauty Style фото
Гель для обличчя активний з екстрактом ікри і морським колагеном Gezatone Beauty Style фото
Гель для обличчя активний з екстрактом ікри і морським колагеном Gezatone Beauty Style фото
Гель для обличчя активний з екстрактом ікри і морським колагеном Gezatone Beauty Style фото
Гель для обличчя активний з екстрактом ікри і морським колагеном Gezatone Beauty Style фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 3 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Гель активний з екстрактом ікри та морським колагеном, Beauty Style

Красива, молода та здорова шкіра – це те, до чого прагне більшість прекрасних дам будь-якого віку. На жаль, ін'єкційні процедури підходять далеко не всім, тому доводиться повністю покладатися на косметику та апаратні методики. Активний гель з екстрактом ікри та морським колагеном від популярного бренду Beauty Style – справжній порятунок для в'янучої шкіри, яка «благає» про допомогу і «просить» розгладити зморшки. Засіб містить корисні для епідермісу компоненти, які проникають у глибокі шари епідермісу, діють на клітинному рівні, омолоджуючи, зміцнюючи і тонізуючи шкірні покриви.

Активні компоненти гелю від Б'юті Стайл:

Гіалуронова кислота – джерело молодості, яке буквально пробуджує шкіру. Компонент насичує епідерміс живлющою вологою, підвищує пружність та еластичність шкірних покривів, розгладжує мікрорельєф. Гіалуронова кислота також має здатність притягувати і утримувати молекули води, захищаючи шкіру від сухості та зневоднення.

Екстракт ікри – один з найпотужніших антивікових компонентів у косметиці, який містить величезну кількість корисних речовин. Бореться з сухістю шкіри, зморшками й заломами. Екстракт ікри має регенерувальні властивості, повертає шкірі м'якість, гладкість, шовковистість та ніжність, швидше відновлює шкіру після пілінгів та апаратних процедур, стимулює вироблення колагенових та еластинових волокон.

Морський колаген – виробляється зі шкіри морських риб, акул та скатів. За своєю структурою морський колаген найбільш близький до людського, глибоко проникає у шкірні покриви і працює на клітинному рівні. Компонент покращує зовнішній вигляд та стан шкіри, збагачує клітини необхідними амінокислотами і мікроелементами, живить, зволожує та запускає процеси відновлення, підвищує пружність і еластичність шкіри, запобігає випаровуванню вологи.

Активний гель з морським колагеном та екстрактом ікри від бренду Б'юті Стайл можна використовувати для щоденного застосування у звичному ритуалі догляду, а також доповнювати ним такі апаратні процедури, як електроміостимуляція, ультразвуковий масаж та мікрострумова терапія. Засіб має легку рідку консистенцію, яка добре проводить струм і швидко вбирається. Гель підсилює дію методик, покращує якість і стан шкіри. Активний гель з морським колагеном та екстрактом ікри ідеальний для вирішення проблем старіючої шкіри.

Результати від використання гелю:

  • Зникають лущення та свербіж шкірних покривів;
  • Шкіра насичена вологою і сяє здоров'ям зсередини;
  • Вирівнюється мікрорельєф;
  • Зменшується кількість та глибина зморшок;
  • Поліпшується зовнішній вигляд і стан шкірних покривів;
  • Освітлюються постакте;
  • Підвищується пружність та еластичність шкіри.

Спосіб застосування: невелику кількість гелю нанесіть на чисту шкіру масажними рухами. Дочекайтеся вбирання або відразу приступіть до проведення апаратних процедур.

Склад: демінералізована вода, екстракт ікри, гіалуронова кислота, пропіленгліколь, гліцерин, PEG-40 гідрогенат, касторова олія, імідазоліл уреа, метилпарабен, феноксіетанол, дісодіум ЕДТА.

Виробник: Beauty Style Inc. / Б'юті Стайл. Адреса: Red Bank, New Jersey 07701 (3500 South Dupont Highway, Dover) США.

Характеристики

Основні характеристики

Вид засіба
Тип шкіри
Вид основи косметичного засобу
Об `єм

250 мл

Вік
Класифікація косметичного засобу
Час застосування

Універсальний

Стать
Галузь застосування

Обличчя

Призначення

Вирівнювання тону шкіри

Антивіковий

Тонізація

Детокс

Упаковка засоба

Флакон с дозатором

Додаткова інформація

Вирівнюється мікрорельєф; Зменшується кількість і глибина зморшок; Поліпшується зовнішній вигляд і стан шкірних покривів; освітлюються постакте

Фізичні характеристики

Вага

250 г

Найпопулярніші запити в категорії Гель для обличчя активний з екстрактом ікри і морським колагеном Gezatone Beauty Style