Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Монітор Gigabyte Aorus 27" CV27F (CV27F-EK)

Код:690654
Архiв
Монітор Gigabyte Aorus 27" CV27F (CV27F-EK) фото
Монітор Gigabyte Aorus 27" CV27F (CV27F-EK) фото
Монітор Gigabyte Aorus 27" CV27F (CV27F-EK) фото
Монітор Gigabyte Aorus 27" CV27F (CV27F-EK) фото
Монітор Gigabyte Aorus 27" CV27F (CV27F-EK) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 107 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ПОВНЕ ЗАНУРЕННЯ В ІГРИ НА ДИСТАНЦІЇ 1500R

AORUS CV27F — це елегантний монітор оригінального дизайну, на базі 8-розрядної VA-матриці з радіусом кривини 1,5 метра та 90% охопленням колірного простору DCI-P3. Тактичний монітор CV27F володіє всіма необхідними характеристиками і функціями, затребуваними ігровою спільнотою, ця модель — ідеальний вибір для всіх, хто полюбляє ігри AAA-класу та мультимедійні розваги на ПК.

ТЕХНОЛОГІЯ HDR

Дисплеї з розширеним динамічним діапазоном (HDR) забезпечують кращу контрастність і точність передавання кольорів, а також більш яскраві, насичені кольори у порівнянні з дисплеями, які працюють у стандартному динамічному діапазоні (SDR). Переваги технології HDR визначили її затребуваність та застосування у великій кількості додатків, зокрема в іграх, кінопродукції, а також у пакетах для створення мультимедійного контенту. Основне завдання даної технології полягає в тому, щоб надати можливість для людського ока побачити зображення найбільш реалістичним.

FULL HD ТА 165 ГЦ

Монітор AORUS CV27F оснащений 27-дюймовою матрицею з роздільною здатністю Full HD (1920x1080 пікселів, частота оновлення екрана 165 Гц) та співвідношенням сторін 16:9, що дозволяє належним чином оцінити якість зображення в сучасних відеоіграх та фільмах в оригінальному форматі. Модель CV27F сумісна з прогресивною технологією AMD FreeSync™ Premium Pro, яка усуває переривання в кадрі, забезпечує безперервність відеопотоку і плавне відтворення відеоряду без спотворень при будь-якій частоті кадрів, крім того, її засобами реалізована підтримка технології HDR.

ЧАС ВІДПОВІДІ 1 МС

AORUS CV27F — це ігровий монітор, який вигідно відрізняє чи не найшвидший у своєму сегменті час відгуку. Завдяки підвищенню швидкості скручування кристалів РК-матриці, час відгуку вдалося зменшити до 1 мс, що дозволяє повною мірою насолодитися плавністю ігрового процесу без будь-яких побічних ефектів. Ця ключова для монітора характеристика особливо має попит у всіх без винятку сучасних динамічних іграх!

90% ОХОПЛЕННЯ ПРОСТОРУ DCI-P3

Чим більше значення охоплення колірного простору матриці монітора (вказується у відсотках), тим ширший діапазон кольорів, які вона здатна відобразити. Стандарт колірного простору DCI-P3 — це загальний колірний простір RGB, розроблений спільнотою інженерів американської кіноіндустрії і телебачення з метою застосування у цифровій кінопроекції. У порівнянні з sRGB колірна палітра стандарту DCI-P3 зміщена в бік червоного та зеленого кольорів, що дозволяє відтворювати і візуально спостерігати більш реалістичні кольори. Завдяки розширеному динамічному діапазону засобами технології HDR ігровий монітор AORUS CV27F здатний відтворювати більш насичені кольори у всьому діапазоні видимої області спектра.

ВБУДОВАНІ ЦИФРОВІ СВІТЛОДІОДИ

У складі ігрового монітора AORUS CV27F реалізована найбільш досконала серед всіх представлених на ринку світлодіодних систем освітлення. Засобами фірмового додатка RGB Fusion користувач може організувати унікальне оформлення робочого простору завдяки інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу та достатку доступних налаштувань. У ентузіастів сучасних LED-технологій з'явилася можливість продемонструвати свій неабиякий творчий потенціал, на прикладі індивідуального налаштування одразу декількох зон підсвічування.

ТЕХНОЛОГІЯ ANC

У режимі розмови інтелектуальна технологія захоплення голосу із застосуванням масиву мікрофонів дозволяє впевнено усувати сторонні шуми/звуки навколишнього середовища з найменшим спотворенням для голосової складової, партнери по команді чітко чують Ваш голос. Реалізована технологія базується на традиційних методах комп'ютерного аналізу слухової сцени (CASA), спирається на фундаментальні фізичні принципи акустики, а також психоакустики, голосовий сигнал обробляється за допомогою широкосмугового сигнального процесора, який забезпечує максимальну якість та конфіденційність для будь-якого сеансу зв'язку.

ІНФОРМАЦІЙНА ПАНЕЛЬ

Панель інструментів AORUS Dashboard у реальному часі відображає на екрані дисплея критично важливу інформацію про ключові компоненти системи, зокрема, напругу живлення, тактову частоту та поточну температуру процесора, рівень завантаження ядер ЦП, швидкість обертання вентиляторів та інші ексклюзивні функції AORUS, наприклад GameAssist. Незалежно від категорії параметрів, інформація буде відображатися на моніторі навіть на тлі активного ігрового додатка. Користувачеві залишається лише зробити вибір згідно перевагам.

ЕКВАЛАЙЗЕР ЧОРНОГО

Активувавши функцію Black Equalizer (еквалайзер чорного), ви зможете впевненіше розрізнити об'єкти, за рахунок адаптивного підвищення яскравості та контрастності у затінених ділянках кадру. Розумні алгоритми еквалайзера допоможуть виконати опрацювання деталей в тінях, і при цьому уникнути засвічення яскравих областей. Таким чином, в ігрових додатках Вам буде набагато простіше ідентифікувати об'єкти, що ховаються в темряві.

ВІДЖЕТ OSD

Ексклюзивний помічник AORUS OSD дозволить налаштувати параметри дисплея за допомогою клавіатури та миші. Ви можете швидко відрегулювати всі ключові параметри дисплея, не вдаючись до допомоги кнопок на моніторі. Крім того, за допомогою AORUS OSD можна зберегти резервну копію і відновити мікрокод Firmware монітора, оновлена версія якого відкриває доступ до нових функцій монітора. AORUS OSD – це розумний і надійний помічник для успішного вирішення Ваших повсякденних завдань.

ЕРГОНОМІЧНИЙ ДИЗАЙН

Ігровий монітор монтується на винятково функціональну стійку, добре продуманий дизайн якої дозволяє у широкому діапазоні змінювати висоту відносно стола, кути нахилу, а також повертати дисплей і переводити його обертанням у портретний режим.

Швидка зарядка USB-пристроїв

Функція швидкої зарядки USB-пристроїв з параметрами 5 В/1,5 А.

Компенсація мерехтіння

Не викликає стомлення зору та інших небажаних впливів на сітківку ока.

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Вигнутий екран

Так

Покриття
Підсвічування

WLED

Зображення

Час відгуку
Яскравість

400 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

3000:1

Максимальна кількість кольорів

16,7 млн

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Ні

Інтерфейси
Блок живлення

Вбудований

Регулювання положення дисплея

Нахил

Регулювання висоти

Поворот

Стандарт кріплення

100 x 100 мм

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

7 кг

Найпопулярніші запити в категорії Монітор Gigabyte Aorus 27" CV27F (CV27F-EK)