Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Монітор HP 23.8" E24mv G4 (169L0AA)

Код:704725
Архiв
Монітор HP 23.8" E24mv G4 (169L0AA) фото
Монітор HP 23.8" E24mv G4 (169L0AA) фото
Монітор HP 23.8" E24mv G4 (169L0AA) фото
Монітор HP 23.8" E24mv G4 (169L0AA) фото
Монітор HP 23.8" E24mv G4 (169L0AA) фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Комфортний перегляд, комфортне спілкування

HP 23.8" E24mv G4 – це новий монітор, розроблений спеціально для відеоконференцій і перший у світі монітор із сертифікацією Zoom. Цей 23,8-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Full HD і практично безрамковим екраном має все, що вам потрібно, щоб показати себе з найкращого боку. Вбудована 5-мегапіксельна висувна веб-камера з регульованим нахилом відображає чітке та детальне зображення навіть при слабкому освітленні, а вбудовані динаміки та мікрофон відтворюють чистий, реалістичний звук. Тому ви зможете чітко бачити все на великому моніторі, а співрозмовники зможуть побачити та почути вас максимально чітко.

Чудова чіткість

Попрощайтеся з розмитим зображенням під час відеодзвінків. Камера HP E24mv G4 з роздільною здатністю 5 МП оснащена покращеним датчиком, який може вловлювати більше кольорів та світла, що робить її найпередовішою у світі веб-камерою серед моніторів для конференц-зв'язку. А можливість регулювати нахил у межах 25 градусів допомагає знайти ідеальний кут огляду незалежно від того, де розташований сам монітор. Крім того, творці монітора покращили підтримку Windows Hello, що допоможе користувачеві швидше входити у систему.

Якісний звук

Монітор оснащений вбудованими динаміками та двома мікрофонами, щоб ви ніколи не пропустили жодного слова. Тому з ним користувачі можуть розраховувати на чудову якість конференц-зв'язку та дивитися мультимедіа без підключення додаткових колонок.

Іммерсивний перегляд

Отримайте розкішну картинку для всього, що ви робите з 23,8-дюймовим монітором HP E24mv G4. Дуже вузькі рамки візуально розширюють і так великий екран, даючи вам ще більший простір для роботи або розваг. А роздільна здатність 1920 x 1080 пікселів ідеально підходить для читання, ігор або перегляду улюблених телепередач та фільмів у форматі Full HD. Крім того, монітор HP E24mv оснащений антивідблискуючим покриттям, яке запобігає небажаним відображенням, що буде корисно якщо у вас є вікно або джерело світла позаду вас.

Підвищений комфорт

Довга робота перед монітором може бути стомлюючою і впливати на продуктивність. Тому HP забезпечила цей екран технологією Eye Ease із сертифікатом TÜV Rheinland Hardware Low Blue Light Certification. Вона зменшує кількість синього світла, тим самим знижуючи навантаження на очі та допомагаючи вам почуватися комфортно протягом усього дня.

Практичне рішення

Ергономічна підставка з 4-позиційним регульованим положенням дозволить налаштувати параметри нахилу, висоти та повороту екрану відповідно до ваших потреб. Це допоможе вашій шиї, плечам та спині не напружуватися, коли ви сидите за столом. А цілий набір роз'ємів, що включає HDMI, DisplayPort, VGA та чотири порти USB дає можливість без проблем підключати цей монітор до будь-якого комп'ютера, ноутбука чи іншої техніки.

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Вигнутий екран

Ні

Покриття
Підсвічування

WLED

Зображення

Час відгуку
Яскравість

250 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

1000:1

Максимальна кількість кольорів

16,7 млн

Додаткові характеристики

Сумарна потужність динаміків

4 Вт

Інтерфейси
Блок живлення

Зовнішній

Регулювання положення дисплея

Нахил

Регулювання висоти

Поворот

Стандарт кріплення

100 x 100 мм

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

6,5 кг