Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків2
Питання-відповіді3

Моноколесо InMotion V11 (Black) 1500 Wh

Код:664279
Немає в наявності
Моноколесо InMotion V11 (Black) 1500 Wh video preview
Моноколесо InMotion V11 (Black) 1500 Wh фото
Моноколесо InMotion V11 (Black) 1500 Wh фото
Моноколесо InMotion V11 (Black) 1500 Wh фото
Моноколесо InMotion V11 (Black) 1500 Wh фото
Моноколесо InMotion V11 (Black) 1500 Wh фото
Моноколесо InMotion V11 (Black) 1500 Wh фото
Моноколесо InMotion V11 (Black) 1500 Wh фото
Моноколесо InMotion V11 (Black) 1500 Wh фото
Моноколесо InMotion V11 (Black) 1500 Wh фото
Моноколесо InMotion V11 (Black) 1500 Wh фото
Моноколесо InMotion V11 (Black) 1500 Wh фото
Моноколесо InMotion V11 (Black) 1500 Wh фото
Моноколесо InMotion V11 (Black) 1500 Wh фото
Моноколесо InMotion V11 (Black) 1500 Wh фото
-3%
Вигода 2 000 ₴
cashback iconКешбек 739 ₴
73 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Довезе куди завгодно

InMotion V11 – перше у світі моноколесо з пневматичною амортизаційною підвіскою і головна інновація 2020 року у своєму класі. Завдяки потужному двигуну та збільшеній місткості акумулятора воно здатне розвивати швидкість до 50 км/год і проїжджати на одному заряді до 120 кілометрів. А також може похизуватися 18-дюймовим колесом, ефективною системою вентиляції, яскравим підсвічуванням автомобільного класу, 3-дюймовою шиною з позашляховим протектором і широкими педалями. Все це дозволяє з комфортом їздити по будь-якому дорожньому покриттю і бездоріжжю.

Особливості:

  • Пневматична підвіска з ходом у 7 см
  • 3-дюймові позашляхові шини
  • Максимальна дальність поїздки – до 120 км
  • Максимальна швидкість – 50 км/год
  • Кнопка сплячого режиму і складана ручка для зручного транспортування
  • Яскраве підсвічування автомобільного рівня
  • Рівень вологозахисту IP 55
 

Створено для бездоріжжя

Моноколесо V11 – справжній важковаговик у лінійці InMotion. Воно оснащене 18-дюймовим колесом шириною 3 дюйми і витримує райдерів вагою до 120 кг. При цьому шина з чітко вираженим протектором допомагає транспорту зберігати стійкість і тримати швидкість на будь-якому покритті. Тому воно дозволить вам впевнено почуватися і на міському асфальті, і на місцевості складного рельєфу за містом.

 
 

Новий рівень комфорту

Ключова особливість V11 – педалі з вбудованою підвіскою. Вона реалізована за допомогою пружинно-пневматичних амортизаторів, встановлених у стійках. Їх хід становить 70 мм, що дозволяє згладжувати нерівності, вибоїни та інші дефекти покриття для більш плавної їзди. Також колесо отримало збільшені пом'якшувальні накладки по боках, які роблять поїздки на далекі відстані набагато зручнішим. А великі педалі з абразивним покриттям сприяють кращому зчепленню і стійкості райдера.

 

Потужність, яка заслуговує на повагу

Попри свої чималі габарити та вагу, моноколесо здатне розганятися до приголомшливих 50 км/год, і без проблем заїжджати на підйоми до 35°. І все це завдяки двигуну потужністю 2200 W. У той час як місткий акумулятор на 1500 Вт/год забезпечує йому неймовірну дальність поїздки – до 120 кілометрів на повному заряді. Щоб ви не обмежували себе ні в чому.

Передова система охолодження

З огляду на високу потужність двигуна, InMotion V11 отримало поліпшену систему охолодження, що включає спеціальні вентиляційні отвори спереду і ззаду. Вони забезпечують кращу циркуляцію повітря і допомагають підтримувати нормальну температуру внутрішніх компонентів.

 

Подвійний зарядний порт

Економте свій час і заряджайте колесо у два рази швидше! InMotion V11 має 2 порти для підзарядки, що дозволяє використовувати відразу 2 пристрої. Завдяки чому вам знадобиться всього 5 годин, щоб повністю заповнити запас енергії у своєму V11.

 
 

Ще безпечніше

Модель V11 отримала новий контролер з удвічі більшою кількістю MOSFET у порівнянні з V10F. У ньому використовується 12 потужних транзисторів, які контролюють силу струму і збільшують надійність транспорту. Інтелектуальна система керування живленням відповідає за правильну роботу та безпечну зарядку, захищаючи акумулятор від перегріву, короткого замикання, перезарядки та інших проблем. А конструкція із захистом від вологи рівня IP55 оберігає внутрішні елементи, дозволяючи кататися у будь-яку погоду.

 

Підсвічування автомобільного рівня

Ще одна особливість InMotion V11 – потужне світлодіодне підсвічування, яке не поступається автомобільному. Так, передня фара може похизуватися яскравістю у 7800 люкс, а задній ліхтар відрізняється ще й збільшеною площею, що робить вас набагато помітніше на дорозі. З таким підсвічуванням можна впевнено їздити у будь-який час доби.

Зручно носити, легко котити

InMotion V11 оснащене розкладною транспортувальною штангою, яка поєднана з ручкою для перенесення. Вона дозволяє котити моноколесо за собою там, де не можна проїхати: в магазині, офісі, громадському транспорті і т.д. Також транспорт забезпечений кнопкою блокування обертання колеса, яка вбудована безпосередньо в ручку, щоб його можна було безпечно переносити. Причому, за даними виробника, ця кнопка пройшла ретельне тестування і може витримати понад 100 000 натискань.

 

Практичні деталі

Створюючи модель V11, дизайнери InMotion постаралися врахувати все. Тому забезпечили транспорт зручною підніжкою, яка дозволить легко паркувати колесо де завгодно і не шукати відповідну опору для нього. А також USB-портом для зарядки мобільного телефона або інших гаджетів від акумулятора моноколеса.

       

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Моноколесо

Призначення
Діаметр коліс
Вага пристрою
Підвіска

Амортизаційна

Система гальмування

Гіроскопічна

Колір моделі

Чорний

Пересування

Допустиме навантаження
Максимальна швидкість
Потужність мотора
Кут підйому

35°

Aвтономність

Запас ходу
Ємність батареї
Тип акумулятора

Li-Ion 10 A/h (не знімний)

Час зарядки

5-10 годин

Особливості

Bluetooth колонка

Ні

Наявність підсвітки

Так

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків