Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Мікрофон Razer Seiren Emote (RZ19-03060100-R3M1)

Код:665595
Очікується
Мікрофон Razer Seiren Emote (RZ19-03060100-R3M1) фото
Мікрофон Razer Seiren Emote (RZ19-03060100-R3M1) фото
Мікрофон Razer Seiren Emote (RZ19-03060100-R3M1) фото
Мікрофон Razer Seiren Emote (RZ19-03060100-R3M1) фото
Мікрофон Razer Seiren Emote (RZ19-03060100-R3M1) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 59 ₴
5 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Стрімінг з новими піктограмами

Здивуйте своїх підписників, справивши максимальний ефект з Razer Seiren Emote – першим USB-мікрофоном, що використовує емотікони для взаємодії з аудиторією. Зберігайте свіжість та завзяття ваших трансляцій і ви побачите як аудиторія з кожним разом буде рости, повернувшись за інтерактивом нового рівня, який виділяє вас на тлі інших.

Анімовані смайли з чату

Додайте інтерактив з аудиторією нового рівня з додатком Streamer Companion App, налаштуйте тригери показу іконок на Razer Seiren Emote для різних подій на вашому стрімі. Від нових фоловерів та підписників, до донатів і ключових фраз у чаті – вирішіть коли і яка піктограма найкращим чином висловить ваш стиль стріму.

8-бітний дисплей

Razer Seiren Emote вирізняється на тлі інших USB-мікрофонів і оснащений 8-бітним LED дисплеєм для виведення смайлів з підтримкою нашої Emote Engine, яка включає величезну колекцію понад 100 готових анімованих та статичних піктограм.

Гіперкардіоїдний конденсаторний мікрофон

У своїй основі, Razer Seiren Emote – це USB-мікрофон, призначений для запису та передавання кришталево-чистого, рівня професійних трансляцій, звуку. Використовуючи гіперкардіоїдну діаграму спрямованості, він сфокусований і досить чутливий до всіх тонів вашого голосу, підхоплюючи найменші зміни, водночас заглушуючи будь-які фонові шуми, які можуть погано впливати на якість звуку вашої трансляції.

Вбудована стабілізація

Випадкові удари та вібрації можуть трапитися в самий розпал пристрастей. Вбудована стабілізація заглушує вібрації, завдяки чому ваш стрім пройде гладко та безперервно.

Змінний штатив

У наборі з Razer Seiren Emote йде додатковий гнучкий штатив, що дозволяє збільшити висоту і знайти зручне положення для кращого передавання вашого голосу.

Увімкни і грай

Даний мікрофон готовий до роботи прямісінько з коробки, без встановлення будь-яких драйверів. Просто під’єднайте його до комп'ютера, щоб він розпізнав пристрій і був готовий почати трансляцію.

Характеристики

Основні характеристики

Тип гаджета
Бездротові інтерфейси

Ні

Габарити і колір

Колір

Чорний

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Мікрофон Razer Seiren Emote (RZ19-03060100-R3M1)