Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Мікрофон RAZER Seiren mini Quartz (RZ19-03450200-R3M1)

Код:676751
Очікується
Мікрофон RAZER Seiren mini Quartz (RZ19-03450200-R3M1) фото
Мікрофон RAZER Seiren mini Quartz (RZ19-03450200-R3M1) фото
Мікрофон RAZER Seiren mini Quartz (RZ19-03450200-R3M1) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-20%
Вигода 500 ₴
cashback iconКешбек 19 ₴
2 499
1 999
Колір
Quartz фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Чіткий звук, компактний розмір

Висока якість звуку у компактному форматі. Зустрічайте Razer Seiren Mini - надкомпактний конденсаторний мікрофон, який ідеально підходить для відтворення звуку професійного рівня під час стрімів або відеодзвінків.

Ультраточний суперкардіоїдний мікрофон

Оскільки цей компактний конденсаторний мікрофон налаштований під більш вузький кут захоплення, він може зосередитися на вашому голосі і має краще заглушення навколишнього шуму, гарантуючи мінімізацію фонового шуму, такого як набір тексту на клавіатурі та клацання миші.

Професійна якість запису

Завдяки 14-міліметровому конденсаторному капсулю та пласкій частотній характеристиці мікрофон може більш точно відтворювати ваш голос, передаючи звук з неймовірною чіткістю, наповненою чіткими верхами та глибокими низами. Razer Seiren Mini має більш теплий, збалансований звук і вловлює менше фонового шуму у порівнянні з мікрофоном S за ідентичною ціною. У порівнянні з дорожчим мікрофоном Y, Razer Seiren Mini можна порівняти за якістю звуку зі збалансованою кількістю високих та низьких частот.

Ультракомпактний та портативний

Цей компактний конденсаторний мікрофон, створений для мінімалістичних або невеликих установок, практично не займає місця на столі і непомітний для камери, тому вся увага завжди зосереджена на вас. Його також легко взяти з собою, якщо вам потрібно провести стрім або попрацювати в іншому місці.

Стійка опора з можливістю нахилу

Мікрофон фіксується на стійкій опорі, яку можна нахиляти, щоб знайти ідеальне положення для передавання вашого голосу. Його також можна від'єднати і встановити на штанзі або стійці для мікрофона зі стандартною різьбою 5/8 дюйма.

Захист від сторонніх шумів

Вбудоване амортизуюче кріплення Razer Seiren Mini гасить сторонні звуки, захищаючи вашу трансляцію від сторонніх звуків та звукових аномалій.

USB PLUG-AND-PLAY

Через кілька секунд після підключення до USB-порту Razer Seiren Mini готовий до роботи. Просто встановіть рівень гучності за допомогою програмного забезпечення для потокової трансляції або голосового чату, і нехай ваш голос зробить все інше.

Характеристики

Основні характеристики

Тип гаджета
Бездротові інтерфейси

Ні

Живлення

Джерело живлення
Автономність

Працює від мережі

Габарити і колір

Вага

550 г

Колір

Рожевий

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Мікрофон RAZER Seiren mini Quartz (RZ19-03450200-R3M1)