Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків2
Задати питання

Набір ножів HuoHou сталеві з підставкою, 5шт (HU0014)

Код:682381
Є в наявності
Набір ножів HuoHou сталеві з підставкою, 5шт (HU0014) фото
Набір ножів HuoHou сталеві з підставкою, 5шт (HU0014) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 24 ₴
2 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ставайте справжнім шеф-кухарем на своїй кухні зі стильним і функціональним набором ножів HuoHou (HU0014). Він складається з кулінарних ножиць і чотирьох ножів, що дозволяють чистити, шинкувати овочі, нарізати слайсами, рубати м'ясо або акуратно розбирати птицю та рибу. Всі ножі виготовлені з високоякісної молібденово-ванадієвої сталі, що пройшла через кілька етапів обробки і заточки, що в результаті забезпечує їм виключну міцність та гостроту. А завдяки порожнім усередині ергономічним рукояткам тримати ножі зручно і безпечно. З ними приготування ваших улюблених страв стане ще простішим і набагато приємнішим.

 

Створені з використанням передових технологій

Як матеріал для лез в цьому наборі була обрана високовуглецева хромиста нержавіюча сталь з додаванням молібдену і ванадію (50Cr15MoV). Вона дуже міцна, стійка до корозії і окислення, довго зберігає свої ріжучі властивості. Крім того, цей матеріал стійкий до впливу різних кислот і лугів органічного походження. А щоб кромки лез були максимально гострими, вони пройшли через кілька етапів обробки, включаючи шліфування, лазерну полірування й інші процеси.

 

Ніж-сокира для рубання м'яса

Масивне лезо цього ножа відмінно пристосоване для рубки кісток і самих твердих частин в м'ясі, рибі чи птиці. З його допомогою ви легко розберете курячу тушку або нарубаєте реберця для запікання на грилі.

 

Ніж-слайсер цайдао

Цей ніж має досить широке лезо, яке допоможе нарізати м'ясо, овочі або інші продукти акуратними скибочками. Або дрібно порубати. При цьому його тильна сторона може послужити «молотком» для відбивання м'яса. Тому такий ніж є одним з основних інструментів для професійних кухарів.

 

Ніж для фруктів

Завдяки невеликому лезу цей ніж відмінно підходить для чищення овочів та фруктів. З його допомогою можна не тільки очищати їх від шкірки, а й нарізати на невеликі шматочки або філігранно вирізати різні форми для прикрашання блюд.

 

Класичний ніж сантоку

Сантоку – один з найбільш універсальних ножів в наборі. Він має широке, трохи зігнуте лезо, що дозволяє розгойдувати ніж на обробній дошці. Це полегшує нарізку і дає можливість точніше обробляти продукти. З його допомогою можна як порізати м'ясо на шматочки, так і швидко нашаткувати овочі. А завдяки спеціальним виїмкам на лезі продукти будуть менше прилипати до його поверхні.

 

Ножиці для обробки риби та птиці

Ще один корисний інструмент в арсеналі кухаря. З їх допомогою можна роздрібнити тонкі кістки, підрізати сухожилля, відокремити плавники або хвіст. При цьому леза ножиць, як і рукоятки, мають вигнуту форму, тому їх легше утримувати в руці.

 

Ергономіка і практичність

В роботі ножі Xiaomi/HuoHou також дуже зручні. Правильно зосереджений центр ваги забезпечує їм гарний баланс. В результаті вони стають немов продовженням руки і для нарізування навіть твердих продуктів потрібно буде набагато менше зусиль. При цьому порожня всередині рукоять зменшує загальну вагу ножа, а цільнолита конструкція, більш практична за рахунок того, що не залишає місць для скупчення бруду. Це важливий момент оскільки кулінарні ножі постійно взаємодіють з продуктами харчування.

 

Стильна і практична підставка

Для безпечного та правильного зберігання ножів в комплекті з ними йде дерев'яна підставка. Вона не тільки органічно доповнює загальний дизайн комплекту, але й дає можливість тримати інструменти завжди під рукою. В такому оформленні набір ножів Xiaomi/HuoHou буде мати гарний вигляд у будь-якому інтер'єрі і стане оригінальним акцентом вашої кухні.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Вид
Призначення

Для кухні

Матеріал леза
Тип кріплення рукояті

Додаткові характеристики

Матеріал рукояті

Сталь

Колір

Срібний

Ножі в наборі

Ніж-сантоку

Для м'яса

Для овочів і фруктів

Топорик

Особливості

Можна мити в посудомийній машині

Фізичні характеристики

Довжина леза

Ніж для овочів - 9 см

Ножиці - 9 см

Ніж-сокира для м'яса - 164 см

Ніж сантоку - 18 см

Універсальний ніж-сокирка - 165 см

Комплектація

Ніж для овочів; Ножиці; Ніж-сокира для м'яса; Ніж санток; Універсальний; Ніж-топірка; Підставка; Гарантійний талон

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Набір ножів HuoHou сталеві з підставкою, 5шт (HU0014)