Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків8
Питання-відповіді1

Бездротові навушники OPPO Enco Air 2 (White)

Код:706128
Є в наявності
Бездротові навушники OPPO Enco Air 2 (White) фото
Бездротові навушники OPPO Enco Air 2 (White) фото
Бездротові навушники OPPO Enco Air 2 (White) фото
Бездротові навушники OPPO Enco Air 2 (White) фото
Бездротові навушники OPPO Enco Air 2 (White) фото
Бездротові навушники OPPO Enco Air 2 (White) фото
Бездротові навушники OPPO Enco Air 2 (White) фото
З карткою Sense bank вигідніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
З карткою ПУМБ вигідніше
-33%
Вигода 911 ₴
cashback iconКешбек 18 ₴
2 799
1 888
Колір
Blue фото
White фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

OPPO Enco Air 2

Гарний звук та легкість на кожен день

Надвеликий динамік для виняткової якості звуку

Завдяки динамікам із композитною титанованою діафрагмою діаметром 13,4 мм Enco Air 2 забезпечують більш високу якість звуку, ніж Enco Air попереднього покоління. Вони пропонують вам неймовірні враження від музики завдяки потужним басам, кришталево чистим високим частотам та багатим середнім тонам. І що більше ви слухаєте, то більше хочеться почути ще.

Унікальний підсилювач басів. Більше ритмічної музики

Навушники OPPO Enco Air 2 також мають унікальні підсилювачі басів, які за рахунок збільшених внутрішніх камер сприяють динамічнішим низьким частотам. Тому, незалежно від того, слухаєте ви поп, рок або електронну музику, ваші треки будуть звучати так само захоплююче, якби ви були на живому концерті.

Легкі, зручні, практичні

Завдяки ультралегкій конструкції кожен навушник важить лише 3,5 грами і майже не відчутний у вусі. А їхній ергономічний дизайн дозволяє вкладишам щільно прилягати до вушної раковини. Таким чином, навушники Enco Air 2 можна вільно носити протягом усього дня без втоми. Крім того, зарядний кейс з напівпрозорою кришкою є продовженням оригінального дизайну попереднього покоління і дає можливість будь-якої миті заглянути всередину футляра, щоб переконатися, що навушники знаходяться на місці.

Одна зарядка для цілого дня музики

Після повного заряджання навушники можуть безперервно відтворювати музику протягом 4 годин. Плюс до цього ще кілька підзарядок забезпечує кейс. Це означає, що ви можете слухати музику до 24 годин загалом.1

Надшвидка передача звуку

Завдяки Bluetooth 5.2 та технології бінарної синхронної передачі, аудіо та відео на вашому смартфоні будуть завжди ідеально синхронізовані. Крім того, щоб насолоджуватися іграми без затримок, ви можете увімкнути ігровий режим, який дозволяє додатково зменшити затримку звуку до 80 мс. 2

Шумозаглушення AI для комфортного спілкування

Алгоритми штучного інтелекту, які імітують бінауральну систему слуху людини, дозволяють Enco Air 2 ефективно вловлювати ваш голос навіть у шумній обстановці та відфільтровувати навколишній шум. Тому ви можете приймати дзвінки без необхідності збільшувати гучність, де б ви не знаходилися.

Поліпшене сенсорне керування

OPPO Enco Air 2 отримали оновлений дизайн, у якому сенсорна область виділена невеликою виїмкою на корпусі кожного навушника. Завдяки цьому її легко знаходити на дотик, що значно полегшує взаємодію з аксесуаром. Тепер ви зможете ще швидше відповідати на дзвінки, перемикати треки та регулювати гучність. А завантаживши програму HeyMelody, можна додатково персоналізувати налаштування керування навушниками.

Додаткові можливості Air 2

Ще однією перевагою цієї моделі стало те, що власники телефонів OPPO зможуть користуватись різними приємними фішками цих бездротових навушників. Наприклад, щоб зробити селфі їм достатньо буде двічі торкнутися вкладиша. Завдяки функції Flash Connect навушники можуть миттєво підключатися до мобільного пристрою під час відкриття чохла. А для меломанів фахівці OPPO з акустики створили два нові професійні звукові ефекти Enco Live «Посилення басів» та «Чистий вокал», які можна легко увімкнути в налаштуваннях телефону. 3

Клас водонепроникності IPX4

Enco Air 2 захищені від потрапляння вологи за стандартом IPX4 ,4 тому ви можете насолоджуватися музикою під дощем або під час тренування.

Сумісність з iOS та Android

OPPO Enco Air 2 не тільки стильні та зручні. Вони ще й цілком універсальні, оскільки працюють як із пристроями на iOS, так і на Android.

1Час заряджання та час автономної роботи були протестовані в лабораторіях OPPO при температурі 25°C за допомогою стандартного зарядного пристрою OPPO. Фактичні результати можуть незначно відрізнятися залежно від факторів навколишнього середовища та використовуваного зарядного пристрою.

2Для зменшення затримки необхідно ввімкнути ігровий режим у налаштуваннях телефону OPPO або програми HeyMelody (Android 7.0 і вище). Ця затримка 80 мс відноситься до даних про затримку з боку навушників, а загальна затримка залежить як від пристрою, так і від навушників. Дані можуть змінюватись в залежності від пристрою.

3Необхідна версія ColorOS 11.0 та вище.

4Навушники водонепроникні за стандартом IPX4, а чохол для заряджання – ні. Не використовуйте їх під час напружених вправ, щоб запобігти пошкодженню пристрою через рясного потіння.

5Зображення продуктів надаються лише для довідки. Деякі специфікації та деталі можуть змінюватись в залежності від зміни постачальників або інших обставин.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення
Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворювана частота

20 кГц

Випромінювач

Динамічний

Чутливість

128 дБ ± 3 дБ

HI-RES AUDIO

Ні

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Довжина кабеля

Ні

З'ємний кабель

Ні

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

IPX4

Особливості

Адаптивне AI-ENC (шумопридушення навколишнього середовища)

Автономність

Ємність аккумулятору

Кожен навушник: 27 мАг

Зарядний кейс: 440 мАг

Час роботи

Зарядний кейс до 24 годин

Відтворення (при 50% гучності): до 4 годин

Час зарядки

Навушники: до 1,5 год

Навушники та зарядний кейс: до 2ч

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

Кожен навушник: 3,5 г

Зарядний кейс: 39,9 г

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Бездротові навушники OPPO Enco Air 2 (White)