Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків6
Задати питання

Бездротові навушники OPPO Enco Air (White)

Код:689595
Архiв
Бездротові навушники OPPO Enco Air (White) фото
Бездротові навушники OPPO Enco Air (White) фото
Бездротові навушники OPPO Enco Air (White) фото
Бездротові навушники OPPO Enco Air (White) фото
Бездротові навушники OPPO Enco Air (White) фото
Бездротові навушники OPPO Enco Air (White) фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 27 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Музика увесь день та усю ніч

OPPO Enco Air – це справжнє музичне задоволення, яке не закінчується із закінченням дня. Ці бездротові навушники оснащені потужною батареєю, здатною забезпечити вам до 24 годин прослуховування ваших улюблених треків і перегляду потокового відео. Щоб музика супроводжувала вас протягом усього дня, і навіть довше.

4 години одному заряді

Повністю заряджені навушники дозволяють слухати музику протягом 4 годин поспіль. Після чого ви можете просто помістити їх до футляру, який забезпечує ще 5 циклів заряджання. Тому у вас при собі завжди буде значний запас енергії.

8 годин за 10 хвилин

Заряджайте навушники і чохол одночасно за допомогою швидкої зарядки, яка забезпечує до 8 годин високоякісного звуку всього лише після 10 хвилин підключення до мережі. *

Естетичний дизайн

Унікальний корпус з напівпрозорої кришкою, доступний в кольорах Misty White, Misty Black і Misty Blue, не тільки радує око, але й чудову відчувається в руці завдяки своїй округлій формі і матовій поверхні. Цей дизайн, натхненний красою природи, закохує в себе з першого погляду.

Створені для природньої посадки

Завдяки надлегкій конструкції та ергономічному напівзаглибному дизайну ці навушники щільно прилягають до вигинів вуха, тому ви майже не помітите їх присутності. Але і турбуватися про те, що вони можуть випасти від різкого руху, вам теж не доведеться. Enco Air завжди залишаються на місці.

Звук високої чіткості

Насолоджуйтесь музикою у всіх деталях завдяки 12-міліметровому динамічному драйверу з титанового композитного матеріалу і потужному підсилювачу низьких частот. Вони гармонійно поєднуються і працюють разом над посиленням кожної деталі.

Кришталево чистий вокал

Використовуючи 15-річний досвід досліджень в області звуку, фахівці OPPO тонко налаштували Enco Air для кращої передачі потужних басів і високих частот разом з багатими середніми тонами. Щоб ці навушники могли відтворювати вашу музику якомога точніше.

DNN шумозаглушення для викликів

Спілкуйтеся без проблем. Завдяки алгоритму бінаурального звуку на базі нейронної мережі DNN (Deep Neural Network), який відтворює людські голоси так, як вони звучать в реальності, подвійні мікрофони OPPO Enco Air можуть ефективно вловлювати мову в будь-якому середовищі і передавати з великою чіткістю. Тому, коли ви відповідаєте на телефонний дзвінок або граєте з друзями в онлайн гру, вас завжди будуть чути чітко і ясно.

Бінауральна передача з малою затримкою сигналу

Об'єднуєтеся друзями для походу на боса? Тоді вам потрібно надійне обладнання, яке не підведе в битві. Ці навушники допоможуть вам підтримувати зв'язок і привести свою команду до перемоги завдяки наднизькій затримці у 80 мс в ігровому режимі. *

Завжди стабільний сигнал

Нове покоління чіпів стандарту Bluetooth 5.2 може краще стабілізувати сигнал навіть у середовищі, перевантаженому перешкодами від декількох пристроїв, наприклад, в переповнених автобусах і метро. А також дозволяє вам вільно переміщатися в радіусі 10 метрів від вашого пристрою. Що сприяє більшому комфорту прослуховування.

Висока продуктивність, підтверджена професіоналами

OPPO Enco Air – перші в світі TWS навушники, які отримали сертифікат TÜV Rheinland «Висока продуктивність і низька затримка». Після всебічних випробувань затримки, стабільності і продуктивності викликів, експерти лабораторії зробили висновок, що OPPO Enco Air має відмінні показники в цих категоріях.

Сенсорне керування Smart Touch

Контролюйте музику, гучність і дзвінки простим рухом. Двічі торкніться навушника, щоб миттєво перейти до наступної пісні, або, наприклад, натискайте і утримуйте, щоб активувати регулятор гучності. Це дуже зручно. А встановивши додаток HeyMelody на свій смартфон ви зможете налаштувати функції сенсорного керування на свій розсуд.

Pop-Open. Миттєве підключення.

Після першого з’єднання OPPO Enco Air з телефоном ці навушники будуть активуватися ще до того, як ви їх надягнете. Досить просто відкрити футляр, щоб вони тут же підключилися до мобільного пристрою. Однак, потрібно враховувати, що ця функція працює тільки з телефонами OPPO. *

Більше корисних функцій

  • Водонепроникність класу IPX4. Ні піт, ні пролита кава не зашкодять цим навушникам*;
  • Сумісність з Android і iOS. Надійні музичні компаньйони для ваших пристроїв на Android та iOS;
  • Швидке з'єднання. Підключайте навушники до вашого пристрою одним дотиком

*10-хвилинна зарядка для 8 годин відтворення можлива завдяки комбінації навушників і футляра. Для швидкої зарядки OPPO Enco Air потрібен тільки стандартний адаптер або зарядний кабель Type-C. Продуктивність зарядки може відрізнятися.

*Бінауральна передача з малою затримкою працює зі смартфонами на платформах Qualcomm і MTK. Передусім потрібно увімкнути ігровий режим за допомогою індивідуальних налаштувань. Користувачі OPPO ColorOS 11.0+ з OPPO Wireless Devices версії 3.7.72+ можуть перейти до цієї функції в інтерфейсі Bluetooth свого телефону. Користувачі Android 6.0 і вище можуть завантажити і встановити додаток HeyMelody з магазину Google Play Store, щоб налаштувати навушники. В даний час додаток недоступний для iOS.

*Значення в 80 мс відноситься до даних про затримку на стороні навушників. Загальна затримка залежить як від пристрою, так і від навушників і може відрізнятися для різних пристроїв.

*OPPO Enco Air підтримує швидке з'єднання з телефонами на OPPO ColorOS 11.0+, такими як Find X3 Pro, Find X2 Pro, Find X2 і т.д. Потрібно OPPO Wireless Devices версії 3.7.72+. Інші моделі будуть підтримуватися після оновлення OTA (за винятком серії A, серії F, Reno4 Z, Reno4 Pro, Reno2 Z, R17 Neo).

*Навушники мають ступінь захисту IPX4 від пилу і води, а ось чохол для зарядки - немає. Тому уникайте використання навушників і зарядного футляра під час фізичних вправ, щоб піт або волога не пошкодили кейс.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворювана частота

20 кГц

Випромінювач

Динамічний

Чутливість

112 дБ

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Управління

Регулятор гучності

Керування музикою

Керування викликами

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

IPX4

Автономність

Ємність аккумулятору

Зарядний кейс: 440 мАг

Кожен навушник: 25 мАг

Час роботи

Навушники: до 4 годин

Із зарядним кейсом: до 24 годин

Час зарядки

Навушники та зарядний кейс: до 1,5 год

Навушники: до 1,5 год

Особливості роботи та зарядки

Швидка зарядка: 10 хвилин для 8 годин користування

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

40,4 г

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків