Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків19
Питання-відповіді5

Бездротові навушники OPPO Enco W51 (Starry Blue)

Код:674282
Архiв
Бездротові навушники OPPO Enco W51 (Starry Blue) фото
Бездротові навушники OPPO Enco W51 (Starry Blue) фото
Бездротові навушники OPPO Enco W51 (Starry Blue) фото
Бездротові навушники OPPO Enco W51 (Starry Blue) фото
Бездротові навушники OPPO Enco W51 (Starry Blue) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 27 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Подвійна технологія для кришталево чистого звуку

Бездротові навушники OPPO Enco W51 - первозданна чистота звуку. Ми досягли справжнього прориву, поєднавши шумозаглушення під час дзвінків та прослуховування музики. А завдяки 6 мікрофонам та алгоритму глибинного шумозаглушення, досвід використання бездротових навушників буде незабутнім.

Глибинне шумозаглушення для повного занурення

Навушники W51 оснащені новим двоядерним цифровим чипом та вдосконаленими гібридними мікрофонами для шумозаглушення, оптимізованими для виявлення та зменшення шумів*, таких як звуки метро та потягів. Зі зниженням рівня шуму на 35 дБ**, вас ніщо не потурбує.

Шумозаглушення потрійного мікрофону для чіткого звуку та безтурботних дзвінків

Кожен навушник оснащено технологією шумозаглушення потрійного мікрофона та вдосконаленою системою запобігання шуму вітру. Незалежно від того, чи ви в метро, в автобусі чи на велосипеді, навіть один навушник чітко передасть ваш голос.

Повна свобода бездротового заряджання

Перші бездротові навушники ОРРО з підтримкою бездротового заряджання Qi. Заряджайте зарядний чохол,*** просто поклавши його на бездротовий зарядний пристрій і хай музика луна.(Бездротовий зарядний пристрій не входить у комплектацію.)

Вдосконалена якість для професійного звуку

Перші бездротові навушники OPPO, оснащені загальносистемним алгоритмом компенсації звуку задля уникнення зниження якості звуку, що може виникати внаслідок шумозаглушення. Якісне відновлення для кришталевої чистоти аудіо. Крім того, навушники оснащені подвійною TPU графемною діафрагмою, що забезпечує покращену звукову реакцію та високу продуктивність.

Bluetooth 5.0: швидкість, стабільність, безперебійність

Технологія Bluetooth 5.0 забезпечує швидку і стабільну передачу аудіо у разі, якщо з'являються перешкоди від інших пристроїв. Навушники OPPO Enco W51 гарантують стабільне з'єднання на відстані до 10 м, тож навіть якщо телефон не поруч з вами - зв'язок не розірветься.

Легкість повітря

З метою забезпечення комфорту та високої якості функції шумозаглушення, навушники W51 пройшли сотні етапів структурних розробок та налаштувань. Ідеальна посадка та м'які силіконові амбушури - мов дотик повітря. Все, на чому лишається зосередитися, - це музика.

Слухайте 4 години щодня і заряджайте лише раз на тиждень

15-хвилинна зарядка гарантує W51 9 годин роботи*****, тоді як повний заряд - цілих 24 години. Попрощайтеся зі страхом розрядженого акумулятора. До 20 годин часу прослуховування з увімкненим режимом ANC і 24 години прослуховування при вимкненому ANC.

Рейтинг пило- та вологозахисту IP54

Конструктивний дизайн W51 отримав сертифікат захисту від пилу та вологи IP54******. Більше не треба перейматися про безпеку навушників: ані в тренажерному залі, ані під час поїздок на свіжому повітрі.

Інтуїтивне керування дотиками для простоти використання

Сполучення з телефоном, припинення з'єднання, пропуск7 пісень, прийом та припинення дзвінків, виклик голосового асистента - все це можна зробити простим 8 дотиком до навушників. Ви також можете налаштувати ярлики керування для більш персоналізованого досвіду. (Налаштування керування дотиком підтримується смартфонами OPPO, що працюють з ColorOS версії 7.0 або вище. Деякі моделі підтримуватимуть цю функцію після оновлення до нових версій.)

  • Двічі торкніться лівого навушника: Перемикач шумоподавлення;
  • Двічі торкніться правого навушника: Наступна пісня;
  • Тричі торкніться будь-якого з навушників: Виклик голосового асистента

*Функціонал шумоподавлення більш помітний у діапазоні низьких частот, наприклад, в літаках або поїздах, але не настільки ефективний для більш високих частот, таких як, наприклад, людських голосів поблизу.

**Дані про глибину шумозаглушення були отримані співробітниками OPPO в контрольованому середовищі з увімкненим режимом ANC.

***Qi - стандарт, розроблений WPC, метою якого є вирішення проблеми сумісності бездротової зарядки для різних мобільних пристроїв. Для заряджання W51 можуть бути використані будь-які зарядні пристрої, що підтримують стандарт Qi.

****Бінауральна система передачі Bluetooth з низькою затримкою сумісна з мобільними платформами Qualcomm та MTK.

*****Дані про час зарядки та відтворення ґрунтуються на лабораторних дослідженнях ОРРО, проведених з використанням зарядних пристроїв ОРРО при контрольованій температурі 25°C. Фактична тривалість зарядки і роботи може відрізнятися залежно від умов.

******Рівень захисту від пилу та вологи IP54 є показником захисту навушників і не стосується зарядного чохла. Не користуйтеся навушниками під час інтенсивних занять спортом, щоб захистити їх від поту.

*******Швидке сполучення підтримується телефонами OPPO з ColorOS 7.0 і вище, але не підтримується А серією, F серією, Reno 2Z, Reno2 F, R15, Reno3 4G та Reno3 Pro 4G, Reno4 4G та Reno4 Pro 4G. Деякі моделі зможуть підтримувати швидке сполучення після оновлення до нових версій ПЗ.

********Функція виклику голосового асистента підтримується на телефонах OPPO з ColorOS 6.0 та вище, а також є доступною на телефонах інших брендів. Для отримання детальної інформації зверніться до виробника свого мобільного телефона або місцевого дистриб'ютора.

*********Наведені вище характеристики надані в ознайомлюваних цілях. Реальні характеристики можуть відрізнятися та змінюватися залежно від партії поставки тощо. Інтуїтивне керування дотиками для простоти використання Сполучення з телефоном, припинення з'єднання, пропуск7 пісень, прийом та припинення дзвінків, виклик голосового асистента - все це можна зробити простим 8 дотиком до навушників. Ви також можете налаштувати ярлики керування для більш персоналізованого досвіду. Налаштування керування дотиком підтримується смартфонами OPPO, що працюють з ColorOS версії 7.0 або вище. (Деякі моделі підтримуватимуть цю функцію після оновлення до нових версій.)

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення
Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворювана частота

20 кГц

Випромінювач

Динамічний

Чутливість

96 дБ

Опір

32 Ом

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Так

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
З'ємний кабель

Ні

Управління

Голосове керування

Кнопка прийняти / відхилити виклик

Кнопки управління треками

Регулятор гучності

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

IP54

Особливості

Вхід заряджання: USB C

Бездротова зарядка чохла

Радіус дії Bluetooth v 5.0: 10 м

Сенсорне управління

Автономність

Ємність аккумулятору

Зарядний кейс: 480 мАг

Кожен навушник: 25 мАг

Час роботи

Навушники (з ANC) при 50% гучності: до 3,5 годин

Навушники (без ANC) при 50% гучності: до 4 годин

Із зарядним кейсом (без ANC) при 50% гучності: до 24 годин

Із зарядним кейсом (з ANC) при 50% гучності: до 20 годин

Час зарядки

Навушники та зарядний кейс: до 1,2 год

Бездротове підзаряджання: до 2,5 год (з зарядним кейсом)

Особливості роботи та зарядки

Тип акумулятора: Літій-іонний

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

55,5 г

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Бездротові навушники OPPO Enco W51 (Starry Blue)