Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Бездротові навушники realme Buds Q2s (Night Black)

Код:706382
Архiв
Бездротові навушники realme Buds Q2s (Night Black) фото
Бездротові навушники realme Buds Q2s (Night Black) фото
Бездротові навушники realme Buds Q2s (Night Black) фото
Бездротові навушники realme Buds Q2s (Night Black) фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Бездротові навушники realme Buds Q2s

Зустрічайте realme Q2s - легкі бездротові навушники, які дадуть вам повну свободу слухати музику де б ви не знаходилися. У них використовується технологія інтелектуального сенсорного керування, що дозволяє легко управляти музикою або приймати дзвінки. Завдяки 10-мм динаміку та діафрагмі з полімеру PEEK+TPU ви можете отримати вражаюче звучання музики. Також навушники оснащені функцією активного шумозаглушення, яка усуває небажані фонові звуки під час розмови. А близько 30 годин автономної роботи з використанням зарядного чохла достатньо, щоб музика була з вами протягом усього дня.

Насолоджуйтесь улюбленою музикою ще довше

Навушники realme Buds Q2s оснащені потужними батареями, які здатні забезпечити до 7 годин безперервного прослуховування. З урахуванням запасу енергії в зарядному кейсі цей час становитиме 30 годин.1 Таким чином, слухаючи музику по 4 години на день, ви можете насолоджуватися улюбленими треками протягом тижня без необхідності заряджання від джерела живлення. Це робить realme Buds Q2s чудовим супутником як на кожний день, так і в поїздках.

10 хвилин зарядки = 3 години музики

Оснащений сучасною функцією швидкої зарядки від realme, чохол здатний забезпечити навушникам Buds Q2s до 3 годин роботи лише після 10-хвилинної підзарядки. Ви можете заряджати менше та слухати довше, щоб не переривати свій музичний марафон.1

Ще кращий звук із Dolby Atmos

Ви можете отримати більш захоплюючий звук, використовуючи пристрої з підтримкою Dolby Atmos. Ці навушники підтримують багатоканальний стереозвук, що забезпечує звучання кінематографічного рівня. Крім того, аксесуар дозволяє вибирати відповідну атмосферу та звукові ефекти в залежності від сцени.2

10-мм динамічний драйвер та Bass Boost+

realme Buds Q2s дозволяють вам насолоджуватися кришталево чистим звуком та глибокими басами. Все завдяки полімерно-композитній діафрагмі PEEK+TPU та технології посилення низьких частот Bass Boost+, які разом забезпечують винятковий бас та вражаючий досвід прослуховування.

Покращена синхронізація аудіо та відео

Увімкніть ігровий режим у realme Link, і зможете насолоджуватися захоплюючим ігровим процесом без серйозних помилок у критичні моменти. Цей режим дозволяє передавати звук із затримкою всього 88 мс,3 що забезпечує ідеальну синхронізацію картинки на екрані та звуку в навушниках.

Шумозаглушення AI ENC при дзвінках

Ці навушники оснащені технологією шумозаглушення AI ENC, яка дозволяє їм відфільтровувати фонові шуми для детального і чіткого відтворення людського голосу. Таким чином, чи йдете ви багатолюдною вулицею, чи рухаєтеся торговому центру, ніщо не заважатиме вашій розмові.

Миттєве підключення

Завдяки технології Bluetooth 5.2 ці навушники автоматично підключаються до вашого смартфону, як тільки ви дістаєте їх із футляра. І підтримують стабільний сигнал у радіусі 10 метрів від пристрою.

Приголомшливий дизайн

realme Buds Q2s поставляються із зарядним кейсом, виконаним у футуристичному стилі. Його округла форма та прозора кришка роблять чохол схожим на космічний корабель. А ще, дозволяють вам завжди бачити, чи знаходяться вкладиші всередині.

Водонепроникний дизайн

З цим аксесуаром вам не страшні капризи природи. Buds Q2s мають водонепроникність за стандартом IPX4, що забезпечує їм захист від води під час прогулянок на відкритому повітрі.3

Зручне сенсорне керування

Buds Q2 оснащені інтелектуальною сенсорною системою керування, яка дозволяє вам управляти музикою або відповідати на дзвінки, доки ви перебуваєте в дорозі. Ви можете відповісти на дзвінок або відтворити/зупинити музику, просто торкнувшись навушника.

1Дані про час заряджання надані лабораторією realme. 10 хвилин зарядки для 3 годин програвання означають, що якщо ваші навушники і кейс розрядилися, вам потрібно покласти вкладиші до кейсу і підключити його до джерела живлення на 10 хвилин, щоб отримати заряд, достатній для 3 годин відтворення музики.

2 Функція Dolby Atmos працює лише з телефонами, які підтримують Dolby Atmos.

3Затримка 88 мс можлива в ігровому режимі. Дані з realme лабораторії.

4Водонепроникність IPX4 дійсна для навушників. Уникайте повного занурення у воду і активних фізичних вправ у навушниках, адже піт може пошкодити пристрій.

Характеристики

Загальні характеристики

Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення
Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворювана частота

20 кГц

Випромінювач

Динамічний

Чутливість

97 дБ

Опір

16 Ом

HI-RES AUDIO

Ні

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Ні

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Довжина кабеля

Ні

З'ємний кабель

Ні

Управління

Керування музикою

Керування викликами

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

IPX4

Фізичні характеристики

Колір корпусу